India hírek

Ország › India

Kissé megkopott az arany csillogása

17.06.23 13:06

Közvetett módon a Fed monetáris politikája mozgatja az arany árfolyamát, a keresletet azonban nagyban befolyásolja az indiai vetési időszak kezdete is.

Bő 30 év múlva már 10 milliárd ember lesz a Földön

17.06.22 12:03

India pedig már 2024-re megelőzi Kínát. Az évszázad közepére a 60 év felettiek száma megduplázódva 2 milliárd fölé nő, aztán 3 milliárd fölé.

Észak-Korea hajlandó felfüggeszteni rakétatesztjeit - bizonyos feltételek mellett

17.06.21 19:11

Phenjan bizonyos feltételek mellett hajlandó lenne felfüggeszteni nukleáris és rakétakísérleteit - jelezte szerdán Észak-Korea indiai nagykövete, nyilvánvaló utalásként arra, hogy a kommunista rezsim kész tárgyalni az Egyesült Államokkal.

A repülőn jött a világra, egész életében ingyen utazhat a légitársaság járatain

17.06.19 18:04

Egy Indiába tartó repülőgépen, több mint tízezer méteres magasságban jött a világra egy csecsemő, aki egész életében ingyen utazhat a Jet Airways indiai magán-légitársaság járatain.

Indiai művészek a Nemzetközi Jóga Napon

17.06.18 08:26

Különféle jógaprogramok, tánc, zene, filmvetítés, valamint indiai bábosok és hennaművészek is várják az érdeklődőket a 3. Nemzetközi Jóga Napon és a 2. Gangesz-Duna: Indiai Kulturális fesztiválon, amelyet június 24-én és 25-én…

Egy tizedik századi, eltűntnek hitt város romjait tárták fel a régészek

17.06.16 22:02

Egy 10. századi, eltűntnek hitt város romjait tárta fel egy régészcsoport Etiópia keleti részén. Az ásatásokon egyiptomi, indiai és kínai tárgyak kerültek elő, ami újabb bizonyítékokkal szolgál arról, hogy a Harlaa régió, ahol a város fekszik, egykor…

A(z) "India" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó tartalmak

Google
Flickr
The jungle Tale#butterfly #ramoji #film #city #hyderabad #telangana #indiaLa terracitaHeritage canopy near India GateCanopy near India GateVaca/temploGaurStunning Approach of Late Running August Kranti Rajdhani Expresscheeky boy from ChitkulMajestic Qutub Shahi Tombs of Hyderabad.

Kapcsolódó témák

Ország

Mórahalomnál fogtak el győri embercsempészeket

A Szegedi Járási és Nyomozó Ügyészség indítványára a bíróság előzetes letartóztatásba helyezte azt a négy győri férfit, akik nyolc pakisztáni illegális bevándorlót akartak Ausztriába csempészni.

Nagyvilág

Elképesztő összefogásnak köszönhetően tisztult meg India szemétben fuldokló tengerpartja

Elképesztő munkát végeztek azok az önkéntesek, akik az elmúlt hónapokban részt vettek India egyik legszemetesebb, legelhanyagoltabb strandjának megtisztításában. Mumbai Versova nevű strandja évek óta szemétben…

Nagyvilág

Póta döntős az indiai World Touron

Póta Georgina és svéd játékostársa, Matilda Ekholm bejutott a párosverseny döntőjébe Újdelhiben, az asztaliteniszezők World Tour-sorozatának indiai tornáján. Póta egyesben negyeddöntős.

Közélet

Szigetvári feljelenti Toroczkaiékat a menedékkérők földre fektetése miatt

„A magyar rendőrség teljesen tétlennek mutatta magát az ügyben” – fogalmazott.

 

Kategória ajánló