Hujber Ferenc hírek

Ismert személy › Hujber Ferenc

Hujber Ferenc két évet is kaphat

17.07.24 08:55

Kábítószer birtoklás vétsége miatt emelhetnek vádat Hujber Ferenc ellen - értesült a Lokál. A rendőrség ugyanis lezárta a színész elleni nyomozást és az ügyet továbbküldte az ügyészségnek. Hujber óriási bajban van.

Hujber Ferenc reagált az őt ért kábítószeres vádakra

17.07.22 05:48

Hujber Ferenc ellen kényszerítés gyanúja miatt nyomoztak, de végül kábítószer birtoklásának vétségével vádolta meg az ügyészség. A színész reagált az őt ért vádakra.

Hujber Ferenc elhagyja az országot

17.07.13 13:36

Már javában zajlik a nagy sikerű Valami Amerika harmadik részének forgatása, amiben Hujber is részt vesz. A színész tervei szerint, amint véget ér a munka, indul is Kanadába.

Hoppá: így néz ki smink nélkül Oroszlán Szonja!

17.07.05 11:40

Oroszlán Szonja megmutatta a rajongóinak, hogy smink nélkül is nagyon csinos. A szőke színésznő éppen a Valami Amerika 3. részének forgatására igyekezett, amikor lőtt egy szelfit magáról.

Hujber: Összekapcsolná az energiapiacokat az unió

17.06.07 00:14

Hujber András, az Európai Bizottság piaci integrációs ügyekkel foglalkozó szakértője szerint nem kell központosítástól tartani.

Válni készül Hujber Feri felesége

17.06.01 06:31

Élete egyik legnehezebb időszakát éli Hujber Ferenc. A családi perpatvar után továbbra is kényszerítés miatt nyomoz a rendőrség, ráadásul a színész feleségénél, Cynthiánál is betelt a pohár és válni készül.

A(z) "Hujber Ferenc" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó tartalmak

Google
Flickr
Gruppenfoto 2Gruppenfoto 1@Orange Cube, 16.02.2013BAJA CARPATHIA 2011 - STALOWA WOLAPostis FeierPostis Feierdancing...Postis FeierHujber & PergerPostis Feier

Kapcsolódó témák

Közélet

Rabszolgamunkát végeztető farmereket füleltek le Olaszországban

Az olasz rendőrség az elmúlt hónapban 10 olyan személyt vett őrizetbe, akik illegálisan és rabszolga módjára dolgoztatták munkásaikat.

Ismert személy

Ismert személy

Vizes vb: itt az igazság Radics Gigiék horrorgázsijáról

Radics Gigi és Takács Nikolas, együtt énekelték pénteken a 17. FINA Vizes vb hivatalos megnyitó dalát.

Életmód

A halottkém öngyilkosságnak minősítette a Linkin Park énekesének halálát

Az énekes boncolását július 21-én végezték el. A hétfőn közzétett jelentés szerint a Linkin Park énekese felakasztotta magát. A halottkém hivatalának szóvivője korábban megerősítette, hogy a hálószobában, ahol a 41 éves énekest…