Hosszú Katinka hírek

Sport › Hosszú Katinka

Hosszú Katinka törlesztette tartozását

17.09.18 18:35

Hosszú Katinka régi tartozását törlesztette, amikor időt szakított arra, hogy szombat délután tisztelői, rajongói és családja jelenlétében átvegye a neki tavaly megítélt díszpolgári címét. A többszörös olimpiai- és világbajnok úszónak a riói sikerek után…

Ebben az arany kabátban jár Hosszú Katinka

17.09.16 08:14

A háromszoros olimpiai bajnok úszó megmutatta, milyen kabát illik az aranyérmek mellé.

Hosszú Katinka és támogatója a gyerekekért

17.09.14 18:55

Hosszú Katinka segítségével hárommillió forinttal támogatja a Mol-csoport a Gézengúz Alapítványt, amely a koraszülött és a sérült gyerekek gyógyításával és fejlesztésével foglalkozik. Az adománygyűjtés egy kampány része volt, a háromszoros olimpiai…

Klasszist igazolt Hosszú Katinka

17.09.14 11:25

Hosszú Katinkáék terjeszkednek, új divíziót hoztak létre, és egy nagyon tapasztalt tévést tettek meg az élére.

Hosszú Katinka és a Mol hárommillió forinttal támogatja a Gézengúz Alapítványt

17.09.13 16:54

Hosszú Katinka segítségével hárommillió forinttal támogatja a Mol-csoport a Gézengúz Alapítványt, amely a koraszülött és a születéskor sérült gyerekek gyógyításával és fejlesztésével foglalkozik.

Minden reggel fél órával korábban kel Hosszú Katinka egy ideje

17.09.04 12:09

Napközben nem jut ideje az olvasásra, estére pedig már túl fáradt hozzá, ezért úgy döntött, inkább 4:30-ra állítja az ébresztőjét.

Tökéletes futólépés

17.08.27 13:57

Egy késő tavaszi szombat estén Szőnyi ­Ferenc komáromi építési vállalkozó az építkezés másnapi folytatásáról egyezkedett a leendő ház tulajdonosával. A másik azt mondta, vasárnap reggel nem jó neki, mert futni megy a pályára.

A(z) "Hosszú Katinka" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés