Horoszkóp hírek

Életmód › Horoszkóp

Napi horoszkóp 2017. 08. 21: Kreatív hétfőre készülhetsz

Ma 00:04

Hétfőn sokkal kreatívabb vagy a szokásosnál. Ez azt jelenti, hogy ma nem a monoton munkában vagy jó, hanem azokban a feladatokban, amelyek problémamegoldó képességet fantáziát és önállóságot igényelnek.

Heti horoszkóp - 2017-08-21

Tegnap 23:43

Örömöket vagy feladatokat hoz a hét? Hol számíthatsz sikerre, milyen veszélyek leselkednek rád, megtudhatod, ha elolvasod a heti horoszkópodat!

Napi horoszkóp 2017. augusztus 18. – Súrlódások

17.08.18 07:07

A Bikába ma belekötnek, az Oroszlán pedig világuralomra törhet. Napi horoszkóp.

Hétvégi szerelmi horoszkóp

17.08.18 00:16

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat augusztus 18-án is!

Napi horoszkóp 2017. 08. 17.: Figyeld a szándékokat csütörtökön!

17.08.17 00:04

Nem mindenkinek tisztességesek a szándékai csütörtökön. Fontos, hogy tudd és értsd: az, hogy valaki nem szimpatikus neked, nem jelenti azt, hogy tisztességtelenek a szándékai. És fordítva: az, aki nagyon szimpatikus neked, akit nagyon el akarsz…

Horoszkóp: Augusztus 16., Szerda

17.08.16 02:18

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi történik veled ma? Csekkold le nálunk napi horoszkópodat augusztus 16-án is!

Horoszkóp: Augusztus 15., Kedd

17.08.15 02:09

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi történik veled ma? Csekkold le nálunk napi horoszkópodat augusztus 15-én is!

Heti Horoszkóp

17.08.14 08:37

Inkább édeset kívánsz majd a héten, vagy keser?t? Végy egy kis ízmintát arról, hogy milyen ételek csábítanak leginkább ezen a héten, melyek lesznek a kedvenceid és milyen fogásokat kerülj inkább!

Heti Horoszkóp augusztus 14-t?l

17.08.14 07:13

Ahány jegy, annyi féle hatás. Neked mit rejteget ez a hét? Bika, Rák, Oroszlán... netán Kos vagy? Mi a jegyed? Bánat vagy jókedv környékezi a következő napokat? Megtudhatod, ha elolvasod heti el?rejelzésünket most!

A(z) "Horoszkóp" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó tartalmak

Google
Flickr
Virgo zodiac mugHoroszkópomaki az axolotl jegyében született, az 2015-ben kopoltyúváltásra számíthat..INGYENES!Az én képletem... (születési horoszkóp)Erővonalak (területi Asztrológia)Adottságok modulÉletterületek modulSzinasztria modulTranzitok modul

Kapcsolódó témák

Közélet

Bonyolódik a Tescós béremelés

Sztrájkbizottságot alapított a Kereskedelmi Alkalmazottak Szakszervezete (KASZ) is a Tescónál kialakult bérproblémák megoldása érdekében, hasonlóan a cégnél működő másik munkavállalói érdekképviselethez.

Életmód

Véres hétvége Chicagóban: terepjárós gyilkos ölt

Tavaly a városban több mint 760 gyilkosságot követtek el.

Életmód

Ez a csodanövény lehet az új cukor

A jázminpakóca, vagyis a sztévia (stevia) már be is tört a maistream élelmiszeriparba, olyan óriások használják, mint a Coca Cola és a Nestlé. Édesebb a cukornál, a cukorbetegek is fogyaszthatják és alig van benne…

Ország

Vinnék a kínaiak a Fiat–Chryslert

A Great Wall Motor, Kína egyik vezető járműgyártója vetett szemet az olasz–amerikai cégre.

 

Kategória ajánló