Heineken hírek

Márka › Heineken

Fenntarthatósági stratégiát dolgozott ki a Heineken

Ma 10:49

A termelődő hulladék 98 százalékát újrahasznosította, energiaszükségletének 22 százalékát megújuló forrásból biztosította, fajlagos vízfelhasználását 2008 óta 13,8 százalékkal csökkentette a HEINEKEN Hungária Zrt.

Adócsökkentést akar kizsarolni a Heineken?

17.07.16 13:22

Zsarolásnak tartja a földművelésügyi miniszter, hogy a Heineken tervei szerint bezárná a martfűi gyárát.

Jogsértő magatartás miatt fizet büntetést a Heineken leányvállalata

17.07.11 17:04

A görög versenyhivatal döntését a Heineken bíróságon megtámadta, Athén közigazgatási fellebbviteli bírósága azonban a múlt héten helybenhagyta a versenyhatóság döntését és fenntartotta az ítéletet.

Kiderült, miről hallgat a Heineken - ezért zár be a sörgyár Martfűn

17.07.10 17:04

Idén kifuttatják, jövő év januárjától pedig teljesen megszüntetik a sörgyártást a Heineken Hungária Zrt. martfűi sörgyárában. A Szoljon.hu kiderítette a bezárás okát: a társaság nem kapott adókedvezményt.

Ősszel jöhet a lex Heineken

17.06.20 18:50

Akár már szeptemberben tárgyalhatja a parlament a lex Heinekenként is emlegetett törvénytervezetet – közölte Lázár János Miniszterelnökséget vezető miniszter kedden, miután az Európai Bizottság hétfőn úgy döntött, nem gördít akadályt az önkényuralmi…

Lázár János: újra a parlament elé kerül a Lex Heineken

17.06.20 18:01

Akár már szeptemberben tárgyalhatja a parlament a „lex Heinekenként” is emlegetett törvénytervezet – közölte Lázár János, a Miniszterelnökséget vezető miniszter kedden az MTI-vel.

A(z) "Heineken" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó tartalmak

Google
Flickr
The Pretenders@52. Heineken JazzaldiaThe Pretenders@52. Heineken JazzaldiaNightclubNightclubThe Pretenders@52. Heineken JazzaldiaThe Pretenders@52. Heineken JazzaldiaLT 487 (LTZ 1487) Go-Ahead London New RoutemasterWorld Beers by Kaye Menner20170701_174914-X-T2-5580.jpgCerveza / Beer

Kapcsolódó témák

Márka

Lázár János: Szeptemberben újra előveszik a Lex Heinekent

Bár a Heineken és a Csíki Sör vitája lezárult, a kormány továbbra is betiltaná a vörös csillagos termékeket.

Politikus

Tanácsadóként, két és félszeres pénzért dolgozik tovább Lázár bizalmasa

Sonkodi Balázs másfél hónapja távozott a Miniszterelnökség stratégiai államtitkári posztjáról. Most stratégiai tanácsadó lesz.

Ország

Csaknem 2500 határsértőt tartóztatott fel a román határrendészet (MTI)

A román határrendészek 2474 határsértőt tartóztattak fel az idei év első hat hónapjában az ország határain, közülük 1437-en illegálisan érkeztek Romániába, 1037-en pedig illegálisán próbálták elhagyni az országot.

Ország

Vizes vb – Elutasították a hollandok óvását a női vízilabdatornán

A vizes sportok világszervezetének (FINA) illetékes testülete vasárnap elutasította a holland női vízilabda-válogatott óvását a 17. vizes világbajnokságon.

 

Kategória ajánló