Havazás hírek

Esemény › Havazás

Fagykár után hernyóinvázió

17.05.24 11:59

Az egy hónappal ezelőtti hóesés és fagy nagyon komoly károkat okozott a Budapest környéki erdőkben, amelyeket a Pilisi Parkerdő Zrt. munkatársai a mai napig csak részben tudtak helyreállítani. A térségben ráadásul egy új pókhálósmoly-faj is…

Félmilliárdos kárt okozott az áprilisi időjárás az erdőkben

17.05.22 09:28

Végéhez közeledik az Északerdő Zrt. által kezelt állami tulajdonú erdőket ért veszteségek felmérése, az áprilisi havazás és vihar mintegy félmilliárd forint kárt okozott a Bükkben és a Zempléni-hegységben.

Ez már elképesztő! Havazott Zambiában – Fotók!

17.05.18 12:37

Nem hittek a szemüknek az afrikai ország lakói, amikor hétfőn reggel kinéztek az ablakon és azt látták, mindent ellepett a hó.

A tavaszi fagy az erdőket sem kímélte

17.05.11 15:43

Több mint: egymilliárd forint kárt okozott a tavaszi fagy az állami erdőkben.

Katasztrófát hozott az április a Bükkben

17.05.10 14:19

A 40 éves Bükki Nemzeti Park történetében eddig nem tapasztalt természeti katasztrófát okozott az idei áprilisban a Bükkben. A folyamatos havazás hatalmas súlya miatt gyökerestől fordultak ki a fák.

Pályázati támogatás igényelhető a hókárok helyreállításához

17.05.04 16:19

Az áprilisi hóesés jelentős károkat okozott az erdőkben. Ezek helyreállításához nyújthat segítséget az alábbi pályázat.

Alig lesz gyümölcs az áprilisi havazás miatt

17.05.03 10:04

A szakemberek máris úgy látják, az áprilisi havazás komoly károkat okozott a gyümölcsösökben. A fagykár miatt alig kerülhet hazai gyümölcs a boltokba.

Felmérik a fagykárokat az erdőkben

17.04.28 16:21

A rendkívüli áprilisi hóesés az erdőkben, az erdőgazdálkodásban is jelentősebb károkat okozott. A magasabban fekvő hegy- és dombvidékeinken a helyenként 40 centimétert is meghaladó hóréteg az erdei utakat járhatatlanná tette, sok helyen…

A(z) "Havazás" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Közélet

Visszazuhant egy felszálló helikopter a Budaörsi repülőtéren

Felszállás közben visszazuhant a földre egy helikopter a Budaörsi repülőtéren. Az eset délután fél öt előtt tíz perccel történt. Fotó: police.hu A balesetben a földi kiszolgálószemélyzet közül egy személy könnyű sérülést szenvedett.  A…

Esemény

Arany Kotta Díjat kapott a Budapesti Operettszínház két művésze

A Budapesti Operettszínház két művésze, Peller Anna és Szabó P. Szilveszter kapta a 2015/2016-os évadban nyújtott alakításáért a legjobb színésznőnek és színésznek járó Arany Kotta Díjat ‒ tájékoztatta a teátrum az MTI-t.

Autós

Kiss Norbert 3 dobogós helyezéssel zárt Olaszországban

A gyorsasági kamion Eb második versenyhétvégéjén.

Kapcsolódó lap.hu oldalak

 

Kategória ajánló