Havas Henrik hírek

Ismert személy › Havas Henrik

Magyarországon csalták el a legtöbb EU-támogatást. Szavazzon

17.06.02 13:24

Önt meglepte, hogy az OLAF jelentés szerint Magyarországon csalták el a legtöbb EU-támogatást? Ez a mai nap kérdése, a szavazás eredményét pedig Havas Henrik ismerteti az ATV A nap híre című műsorában 18:10-kor.

Kövér László és a megbírságolt képviselők: Megkezdődött a szavazás

17.05.30 12:08

Ön egyetért azzal, hogy Kövér László a képviselők megbírságolásával próbálja helyreállítani a parlament tekintélyét? Ez a mai nap kérdése, a szavazás eredményét pedig Havas Henrik fogja ismertetni az ATV A nap híre című műsorában 18:10-kor.

Ennyi nyugdíjat kap a képviselői fizetése mellé Havas Henrik

17.05.19 14:03

Míg a nyugdíjasoknak több mint a fele 100 ezer forint alatti összegből kell, hogy gazdálkodjon, Havas Henrik saját bevallása szerint elégedett azzal az összeggel, amit kap. Havas Henrik az ATV műsorában reagált arra, miszerint...

Az MSZP benyújtotta a 13. havi nyugdíj bevezetését tartalmazó javaslatát

17.05.18 15:49

Az MSZP benyújtotta a jövő évi költségvetéshez a 13. havi nyugdíj bevezetéséről szóló javaslatot, az intézkedés költsége 272,5 milliárd forint lenne - közölte az ellenzéki párt országgyűlési képviselője pénteken Budapesten sajtótájékoztatón.

Mutat bizonyítékot Gyurcsány Orbánról? Megkezdődött a szavazás

17.05.17 13:13

Ön szerint előáll Gyurcsány Ferenc konkrét bizonyítékkal Orbán Viktorral kapcsolatban? Ez a mai nap kérdése, a szavazás eredményét pedig Havas Henrik fogja ismertetni az ATV A nap híre című műsorában 18:10-kor.

Orbán kommunista emlékművet koszorúzott. Ön megtette volna? Szavazzon!

17.05.15 13:22

Már az ATV A nap híre című műsorában is szavazhat a nap kérdésére! Egyetért-e azzal, hogy Orbán Viktor a pekingi Tienanmen téren megkoszorúzta a népi hősök emlékművet? Kattintson a linkre és szavazzon! Az eredményeket Havas Henrik…

Havas Henrik képviselő lett

17.05.15 07:22

Kisorosziban a 4 képviselői helyért 15 jelölt mérette meg magát, köztük a településen élő Havas Henrik. A függetlenként induló tévés sikeresen szerepelt a választásokon, és képviselő lett.

Képviselő lett az ATV népszerű műsorvezetője

17.05.14 22:43

Molnár Csaba független jelöltet választották meg a Kisorosziban tartott vasárnapi időközi választáson a település polgármesterévé - közölte az MTI-vel a helyi választási iroda vezetője, Eőryné Mezei Orsolya jegyző.

A(z) "Havas Henrik" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Ismert személy

Váratlan adóellenőrzés a Tv2-nél Hajdú Péter műsorai miatt

Hajdú ekkor többek közt az Aktív, a Frizbi, az Összezárva Friderikusszal és a csatorna szépségverseny-produkcióit is szállította a csatornának. 2014-ben milliárd körül, 2015-ben pedig 1,8 milliárdos árbevételt termelve cégének. A…

Márka

Pachmann Péter vizsgáztatott az egyetemen

Leendő kollégákat államvizsgáztatott a Pécsi Tudományegyetemen a TV2 műsorvezetője.

Közélet

Molnár Tibor lett Iváncsa polgármestere

A független Molnár Tibor lett a Fejér megyei Iváncsa polgármestere, miután a vasárnapi időközi polgármester-választáson a legtöbb szavazatot kapta - közölte a helyi választási iroda vezetője.

Ismert személy

Vágó István elmondta saját köteles beszédét

Hétfőn Farkasházy Tivadar és Vágó István referált Mészáros Antóniának, az ATV Egyenes Beszéd című műsorában az ellenzéki összefogás állapotáról. Vágó István lerántotta a leplet a gyurcsányista baloldalról.

 

Kategória ajánló