Harry Potter hírek

Kultúra és szórakozás › Harry Potter

Két új Harry Potter könyv jelenik meg ősszel. Hiányzott már?

17.07.20 16:03

A londoni British Libraryban várható Harry Potter kiállítás idejére várhatóak az új kötetek, amik – mind minden eddigi témában megjelent írás – igencsak ígéretesnek bizonyul. Mi lehetne jobb hír a mai napra egy Potter fannak?

Két új Harry Potter-kötet jelenik meg októberben

17.07.19 14:02

A Bloomsbury kiadó bejelentette, hogy az első Harry Potter-regény megjelenésének 20. évfordulója alkalmából októberben két új Harry Potter-könyv jelenik meg.

Voldemort-ügy: Nem érzi magát bűnösnek Mengyi Roland

17.07.14 07:32

Nem érzi magát bűnösnek Mengyi Roland. A fideszes képviselő azt mondta: nem kért és nem is vett átt milliókat ezért, hogy hozzásegítsen szövetkezeteket egy 500 milliós pályázati forráshoz. A Jobbik szerint maffiarendszer működik az országban, és most…

Emma Watson ismét a Twitteren

17.07.13 16:30

Az ismert színésznő egyhónapos csendet tört meg friss bejegyzésével. A nemrég regisztrált Malala Juszafzait üdvözölte a közösségi oldalon.

A(z) "Harry Potter" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó tartalmak

Google
Flickr
Is it an 81636203942243899621Harry Potter TheaterFire Breathing DragonMini Harry PotterMini Harry PotterIt is not a crime to play with toys.Leadenhall MarketEllie's Harry Potter Cake

Kapcsolódó témák

Ismert személy

J. K. Rowling leleplezői oldották meg a Lincoln-rejtélyt

Egy régi rejtélyt oldott meg brit törvényszéki írásszakértők egy csoportja: az amerikai polgárháború idején Abraham Lincoln által írt híres levelet nem az elnök, hanem titkára, John Hay írta.

Ismert személy

Nem a lépcső alatt nőtt fel: itt töltötte gyerekkorát Daniel Radcliffe

Daniel Radcliffe épp ebben a házban tartózkodott, amikor közölték vele, hogy megkapta Harry Potter szerepét. Körbevezethetünk?

Kultúra és szórakozás

2019-ben jön a következő Bond-mozi

Bejelentették a legendás szuperkém 25. filmjének premierdátumát.

Márka

Most már hivatalos: jön a Wonder Woman folytatása

San Diegóban a Comic Conon jelentette be a Warner Bros.

 

Kategória ajánló