Hajdú Péter hírek

Ismert személy › Hajdú Péter

Ez nagyon durva: Gáspár Győzőt nem zavarja, hogy megverték a lányát

Ma 07:46

Gáspár Evelin szinte fesztelenül beszélt az Esti Frizbi felvételén arról a januári éjszakáról, amikor élete első szerelme ezer ember előtt egy diszkó közepén bántalmazta.

Fordulat: már Hajdúnak és Sarkának sem fontos a válás

Tegnap 14:01

Pár napja még úgy tűnt, új szintre lép a hónapok óta tartó csatározás, és elkezdődik Hajdú Péter és Sarka Kata válópere. Aztán valami furcsa dolog történt

Hajdú elszólta magát: Sarka Kata együtt él új párjával

17.04.21 07:31

Hajdú Péter bevallotta, számára egyáltalán nem sürgető a válás, de ez nem azt jelenti, hogy békülnének feleségével, Sarka Katával. A Lokál azt is megtudta, hogy a modellből lett üzletasszony és gyerekei együtt is élnek Kata új választottjával, B. Istvánnal.

Csúnyán nekiment Gáspár Evelinnek VV Béci

17.04.20 13:22

Élő videóban küldte el melegebb éghajlatra VV Béci Gáspár Evelint, amiért a lány hírbe hozta a rapper húgát, VV Gigit és Győzikét.

Hajdú Péter megmentette barátja életét

17.04.20 09:10

Hajdú Péter saját testével állta útját jóbarátjának, aki étterme konyhájában lett rosszul. Ha későn érkezik, a séf talán már nincs az élők sorában.

Hivatalos: Sarka Kata Hajdú Péter volt üzlettársával jár

17.04.19 17:04

Bár még mindig nem sikerült elválniuk, Hajdú Péter és Sarka Kata mindketten új párra találtak. Most már Kata sem titkolja tovább, kire esett a választása.

Győzike VV Gigivel csalta meg a feleségét

17.04.19 06:10

Gáspár Evelin az Esti Frizbi felvételén teregette ki apja, Gáspár Győző szennyesét. Szerinte Győzike lelépett otthonról VV Gigivel, és még ma is cseten ismerkedik, ha úgy tartja kedve.

Elképesztő, saját lánya buktatta le Győzikét

17.04.19 03:31

Gáspár Győző csak kapkodta a levegőt, amikor lánya az Esti Frizbi felvételén úgy döntött, kiteregeti a családi szennyest és elmondja, kivel csalta Bea asszonyt az apja

A(z) "Hajdú Péter" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó tartalmak

Google
Flickr
_D3_8534.jpg_D3_8525.jpg_D3_8512.jpg_D3_8501.jpg_D3_9024.jpg_D3_8935.jpg_D3_8875.jpg_D3_8841.jpg_D3_8827.jpg

Kapcsolódó témák

Ismert személy

Már Hajdú Péternek és Sarka Katának sem fontos, hogy elváljanak

Pár napja még úgy tűnt, új szintre lép a hónapok óta tartó csatározás, és elkezdődik Hajdú Péter és Sarka Kata válópere. Aztán valami furcsa dolog történt. Mint megírtuk, április 13-án Hajdú Péter annak ellenére nem jelent…

Márka

Ambrus Attila sose akarja újra látni az édesanyját

Ambrus Attila, akit az ország Viszkis rablóként ismert meg, hónapokra elutazik Ázsiába a TV2 új realityjében. Ambrus nagyon meglepődött a felkérésen, de két okból is igent mondott: egyrészt kíváncsi, hogy tud-e csapatban dolgozni,…

Gazdaság

A koncentrációs lágerekhez hasonlítja a pápa a menekülttáborokat

Az egyházfő helyteleníti, hogy az EU nem minden országa veszi ki részét a migrációs válság adta feladatokból.

Megye

Kerékpáros vetélkedőt rendeztek a megyei fiataloknak

Hajdú- A közlekedésbiztonsági versenyeken azok a Hajdú-Bihar megyei oktatási intézmények diákjai vettek részt, akik a korábbi területi döntők győztesei voltak.

Kapcsolódó lap.hu oldalak

 

Kategória ajánló