Hacker hírek

Infotech › Hacker

Kína és Kanada kibernetikai megnemtámadási szerződést kötött

Ma 09:15

Kína és Kanada megállapodott, hogy nem követ el államilag támogatott kibertámadást a másik kereskedelmi titkainak vagy egyéb bizalmas üzleti információinak megszerzése érdekében.

Trump kiosztotta Obamát az oroszok miatt

Tegnap 16:06

Donald Trump amerikai elnök úgy véli, Barack Obama tehetett volna az ellen, hogy az oroszok esetlegesen befolyásolják az amerikai választásokat.

Masszív támadás indult: nekimentek a brit parlamentnek ismeretlen hackerek

Tegnap 08:32

A képviselők és a személyzet levelezéséhez próbáltak hozzájutni ismeretlenek, akik komoly és kitartó támadássorozatba kezdtek a brit parlament rendszere ellen.

Hackerek támadták meg a brit parlamentet

17.06.24 20:36

Képtelenek voltak hozzáférni email-fiókjukhoz azok a képviselők, akik szombat reggel nem a Westminsterben tartózkodtak.

Hackerek támadták meg a brit parlamentet

17.06.24 19:57

Hackertámadás érte szombaton a brit parlamentet, kiberbűnözők a törvényhozás email rendszeréhez akartak hozzáférni - jelentették politikusok és tisztségviselők.

Kiderült, hogyan tudták ellopni az egyik legjobb sorozat új évadát

17.06.23 21:30

Jóval a hivatalos premier előtt felbukkant a torrentoldalakon az igen népszerű Orange Is The New Black sorozat új évada. Egyre több részlet derül ki a nem mindennapi adatlopásról, például hogy ebben még a Windows 7 is érintett.

Egy bank elleni kibertámadás milliárdos veszteséggel járhat

17.06.23 15:36

A Kaspersky Lab legújabb jelentése a kiberfenyegetésekről rávilágít a pénzügyi szektort megbénító online banki szolgáltatásokat érintő incidensekre.

Veszélyben az okoseszközök

17.06.23 14:48

Idén megkétszereződött az okoskészülékeket célzó rosszindulatú programok száma: elérte a 7000-et, amelyeknek több 50 százaléka az idén jelent meg a Kaspersky Lab kutatói szerint. Világszerte több mint 6 milliárd intelligens eszközt használunk, az…

Dúskálunk a veszélyes okoseszközökben

17.06.22 12:36

A kifejezetten az okos eszközöket célzó malware-minták (kártékony program) száma elérte a 7000-et, amelyeknek több 50 százaléka az idén jelent meg.

A(z) "Hacker" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó tartalmak

Google
Flickr
Game Hack FaqΠώς ένας hacker μπορεί να μολύνει ένα ηλεκτρονικό τσιγάροEmail & PowerPoint-Based Malware AttacksBackup gemacht?Glosario para entender al #GobiernoEspía, hacker y corruptoWikileaks CIA'nın gizli bir şekilde Wifi Router'ları nasıl hack'lediğini yayınladıBlack HatGame SubmissionCode trang chủ Hacker cực đẹpFlickr dove sei ?

Kapcsolódó témák

Infotech

Milliárdokat bukhatnak a bankok

A pénzügyi szektort megbénító online banki szolgáltatásokat érintő incidensek során átlagosan körülbelül 4,8 milliárd Ft-os (1.754.000$) veszteséggel kell szembesülniük a bankoknak – derül ki a Kaspersky Lab jelentéséből. Ez az…

Infotech

Hackertámadás érte a brit parlamentet

Chris Rennard, a brit parlament felső kamarájának, a Lordok Házának tagja volt az első, aki felhívta a figyelmet a történtekre Twitter-üzenetében: "kibertámadás érte a Westminstert, a parlamenti email fiókok távolról nem elérhetőek,…

Ország

Húsz éve halt meg a mélység kalandora

Húsz éve, 1997. június 25-én halt meg a francia Jacques-Yves Cousteau, aki egész életét a tengerek titkai felderítésének, az óceánok védelmének szentelte, filmjein és könyvein nemzedékek nőttek fel. Egy Bordeaux melletti faluban,…

Nagyvilág

Veszélytérkép készült a jövő járványairól

Latin-Amerika lehet a következő gyilkos vírus melegágya. Olyan globális térképek készültek, melyek a világ jövőbeli egészségügyi veszélyeire figyelmeztetnek a fertőzött emlősök előfordulási helyeit és az emberekkel való találkozási…

 

Kategória ajánló