Gundel Takács Gábor hírek

Ismert személy › Gundel Takács Gábor

Nyártól a TV2-nél forgathat Gundel Takács Gábor

Tegnap 07:19

Ha nektek is hiányzik Gundel Takács Gábor a képernyőről, akkor van egy jó hírünk. Úgy tudni, nem sokat kell már várni a visszatérésére, ráadásul egy régi kedvenc műsorában láthatjuk őt újra.

Kiderült, dolgozik-e a jövőben Gundel Takács Gábor az Origónak

17.05.19 20:10

Annak kapcsán kérdeztük a tévés műsorvezetőt az origós munkájáról, hogy tegnap kizárólagos szerződést kötött egy televíziós műsorgyártó céggel.

Leszerződött Gundel Takács Gábor

17.05.18 19:22

Több tévének is dolgozhat a jövőben a tévés, aki aláírt egy független műsorgyártó céghez.

Gundel Takács: Nem érzem azt, hogy hülyét csináltam volna magamból

17.05.11 13:30

Ma este kerül adásba a Hír Tv-n Veiszer Alinda és Gundel Takács Gábor beszélgetése, amelyben szó esik a műsorvezető köztévés, origós és esetleges TV2-s szerepléseiről, médiadilemmákról és az olimpiai népszavazásról is.

Beleszóltak Gundel Takács munkájába a köztévénél

17.05.11 12:54

Elismerte, hogy tárgyalt a TV2-vel, ugyanakkor leszögezte: vállalhatatlan, ami a Tényekben történik.

Gundel Takács Gábornál újra "Áll az alku"

17.05.06 14:31

Nem csupán kinézték, tárgyalásokat kezdtek vele."Ez megfelel a valóságnak, megerősítem, hogy én is egyike vagyok azoknak, akiket megkerestek. Igen, velem is tárgyaltak, de még nincs mit bejelenteni. Ha lesz mit, akkor természetesen ezt…

A TV2 visszaszerezheti Gundel Takács Gábort

17.05.05 09:28

Visszatér az Áll az alku a TV2 képernyőjére, a csatorna pedig nem mást szeretne a műsor élén látni, mint a legendás házigazdát, Gundel Takács Gábort.

Gundel Takács Gábor: „Egy harmincas nővel lett volna jó folytatni"

17.05.04 13:22

Jól van, tervezi a jövőjét, de nem biztos, hogy a televízióban. Szeretne a saját maga ura maradni, és továbbra is hisz a i olimpiában. Abban viszont egyetért D. Tóth Krisztával, hogy a nyári játékokat csak úgy szabadna Magyarországra hozni, ha megfelelő…

A(z) "Gundel Takács Gábor" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Sport

EYOF: már nálunk a láng, két nap múlva érkezik Győrbe

Már nálunk van. Visszük is haza. Borkai Zsolt, Győr polgármestere, az EYOF szervezőbizottságának elnöke Rómában vehette át az olimpiai lángot Giovanni Malagótól, az Olasz Olimpiai Bizottság elnökétől. Hogy aztán a tűz szerdán…

Közélet

Richter járulékcsökkentést és a munkaerő mobilitását támogató intézkedéseket ígért

Azt követően, hogy bevezetésre kerül az éves szintű járulékelszámolás, a kormány az esetleges járulékcsökkentést is fontolóra veszi majd – fejtette ki a köztévé 5 perc múlva 12 című politikai vitaműsorának vendégeként Ján…

Márka

Mihez kezd a TV2 nélkül Liptai Claudia?

Liptai Claudia (43) minden bizonnyal nem hosszabbítja meg a szerződését a TV2-vel, amivel bizonytalan jövő elé néz, ám a merész döntés új lehetőségeket is kínál.

Megye

Edző nélkül maradt a Loki

Egy fordulóval a bajnokság vége előtt menesztette edzőjét a magyar labdarúgó-bajnokságban szereplő Debrecen.

Kapcsolódó lap.hu oldalak

 

Kategória ajánló