Gundel Takács Gábor hírek

Ismert személy › Gundel Takács Gábor

Videó: a legrosszabbul időzített kiírás a futballtörténelemben

17.05.26 06:52

Mint ismert, a Manchester United 2–0-ra legyőzte az Ajaxot a labdarúgó Európa-liga döntőjében, így a „vörös ördögök” hódították el Európa második legrangosabb sorozatának kupáját. Angliában a találkozót a BT Sport közvetítette, amely nem túl jól…

Leszóltak, hogy Gundel-Takácsé legyen a döntő

17.05.25 16:50

Nem cáfolja a megdöbbentő történetet a műsorvezető.

Nyártól a TV2-nél forgathat Gundel Takács Gábor

17.05.22 07:19

Ha nektek is hiányzik Gundel Takács Gábor a képernyőről, akkor van egy jó hírünk. Úgy tudni, nem sokat kell már várni a visszatérésére, ráadásul egy régi kedvenc műsorában láthatjuk őt újra.

Kiderült, dolgozik-e a jövőben Gundel Takács Gábor az Origónak

17.05.19 20:10

Annak kapcsán kérdeztük a tévés műsorvezetőt az origós munkájáról, hogy tegnap kizárólagos szerződést kötött egy televíziós műsorgyártó céggel.

Gundel Takács: Nem érzem azt, hogy hülyét csináltam volna magamból

17.05.11 13:30

Ma este kerül adásba a Hír Tv-n Veiszer Alinda és Gundel Takács Gábor beszélgetése, amelyben szó esik a műsorvezető köztévés, origós és esetleges TV2-s szerepléseiről, médiadilemmákról és az olimpiai népszavazásról is.

Beleszóltak Gundel Takács munkájába a köztévénél

17.05.11 12:54

Elismerte, hogy tárgyalt a TV2-vel, ugyanakkor leszögezte: vállalhatatlan, ami a Tényekben történik.

A(z) "Gundel Takács Gábor" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Sport

Olaszországban indul el az első hivatalos olimpiai mobilközvetítés

A Discovery Communications és a TIM bejelentette, hogy olimpiai partnerségi megállapodást kötött. Ez a megállapodás az első az olyan digitális alapú partnerségek sorában, melynek keretében az európai mobilszolgáltatók…

Közélet

Évi többmilliárdosra bővülhet az egészséget támogató sütőipari termékek piaca

Évi többmilliárd forint forgalmú piaca épülhet ki csak belföldön az egészséget támogató, “okos” élelmiszereknek, elsősorban a sütő- és édesipar területén a Hajdúsági Sütödék-csoport várakozásai szerint. A cég az elmúlt tizenhét The…

Megye

Még mindig a vihar nyomaival küzdöttek a hajdú-bihari tűzoltók

A vasárnapi éjszakai vihar miatt még hétfőn is a motoros láncfűrészekkel dolgoztak a megye tűzoltói. Debrecen több utcájában is gondot okoztak a kidőlt fák, lehasadt ágak.

 

Kategória ajánló