FOMC hírek

Gazdaság › FOMC

Apró lépésekkel, de megkezdi mérlegcsökkentését a Fed

17.09.20 20:24

A FED jelzése szerint októbertől havi 10 milliárd dolláros lépésekkel kezdik el csökkenteni a mérleget, ami megfelel az elemzők várakozásainak - a dollár erősödni kezdett a bejelentésre, máris 1,19 alá erősödött az amerikai deviza.

Bézs Könyv: visszafogottan nő az amerikai gazdaság

17.09.06 21:57

Az amerikai gazdaság visszafogott ütemben bővült júliustól augusztus közepéig, az infláció gyorsulására utaló jelek csekélyek az amerikai jegybank szerepét betöltő Federal Reserve szerdán kiadott szubjektív gazdasági helyzetjelentése, a Bézs Könyv…

14 havi mélyponton a dollár

17.08.02 20:07

Tovább gyengült a dollár az euróhoz képest szerdán, miután fokozódtak a kétségek az iránt, hogy az amerikai jegybank szerepét betöltő Federal Reserve még egyszer kamatot emelhet idén.

Nem áll le a Fed

17.06.26 13:54

Egyszeri tényezőknek tulajdonítja az infláció közelmúltbeli lassulását, ezért nem látja indokoltnak az újabb kamatemelések elhalasztását az amerikai jegybank szerepét betöltő Federal Reserve (Fed) San Franciscó-i tagbankjának elnöke.

Június közepén jöhet az újabb amerikai kamatemelés

17.05.31 21:56

Az amerikai jegybank szerepét betöltő Federal Reserve szerdán kiadott gazdasági helyzetértékelése, a Bézs Könyv a kamatemelés mellett szóló érveket erősítette, így júniusban jöhet az újabb lépés.

Megfontolt lépésekkel kezd neki a jegybankmérleg csökkentésének a Fed

17.04.10 17:01

James Bullard szerint a Fednek nem áll szándékában aktív eszközértékesítéssel csökkenteni a jegybankmérleg kötvényállományát, ehelyett inkább csak eltekint majd a lejáró papírok pótlásától.

A Fed emelte az irányadó kamatot

17.03.15 19:12

Huszonöt bázisponttal 1 százalékra emelte az irányadó kamatot az amerikai jegybank szerepét betöltő szövetségi tartalékbank-rendszer, a Federal Reserve (Fed) monetáris politikai döntéshozó testülete, a nyíltpiaci bizottság (FOMC) szerdán.

A(z) "FOMC" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó tartalmak

Google
Flickr
20170222_185731.jpgHYK1R8W oczekiwaniu na kropki FedG0R4CXOczy zwrócone na FedDziś oczy wszystkich inwestorów zwrócone są na FedMocne zagraniczne rynki akcjiPrzyszły tydzień: FOMC, Norges Bank, BoJ, PKB z NZ, CPI z Kanady170913-A-KL464-001Łatwa wymówka

Kapcsolódó témák

Gazdaság

Rossz feltételek autóvásárlásra

Csak akkor ad a kormány állami támogatást mozgáskorlátozottaknak autóvásárlásra, ha hitelt vesznek fel egy Garancsi István érdekeltségébe tartozó lízingcégtől. Mindezt ráadásul tizenhét és fél százalékos kamatra, miközben a…

Gazdaság

Öldöklő verseny a debreceni ingatlanokért

A gazdasági fellendülés miatt gyorsan fejlődik Debrecen és agglomerációjának ingatlanpiaca. A megyeszékhely lakáspiaca is igyekszik lépést tartani ezzel az irammal. Az ingatlanokért munkások, egyetemisták és külföldi befektetők is…

Gazdaság

Gyengén indult a hét a nyugat-európai piacokon

Csökkenő indexekkel indult a kereskedés hétfőn a vezető európai értéktőzsdéken. A londoni FTSE-100, a frankfurti DAX és a párizsi CAC-40 is mérséklődött.

Gazdaság

Trump nem akar atomháborút

Az amerikai pénzügyminiszter vasárnap az észak-koreai válságról beszélve kijelentette: Donald Trump elnök nem akar atomháborút.

Kapcsolódó lap.hu oldalak

       

      Kategória ajánló