Ferenc pápa hírek

Ismert személy › Ferenc pápa

Lemondott a Vatikán főrevizora

Tegnap 07:15

Olasz sajtóértesülések szerint a pápai állam pénzügyi hivatalai közötti ellentétek vezettek Libero Milone főrevizor hirtelen távozásához, ami tovább nehezíti a Ferenc pápa indította gazdasági-pénzügyi reformok megvalósítását.

Váratlanul lemondott a Vatikán egyik kulcsembere

Tegnap 06:12

Olasz sajtóértesülések szerint a pápai állam pénzügyi hivatalai közötti ellentétek vezettek Libero Milone főrevizor hirtelen távozásához, ami tovább nehezíti a Ferenc pápa indította gazdasági-pénzügyi reformok megvalósítását.

Félmillió dolláros segélyt küld Ferenc pápa Dél-Szudánba

17.06.21 15:35

Mintegy félmillió dolláros egészségügyi, mezőgazdasági és oktatási segítséggel támogatja Dél-Szudán lakosságát Ferenc pápa - derül ki a Pápa Dél-Szudánért nevű humanitárius projektből, amelyet szerdán mutattak be a Vatikánban.

Ferenc pápa: a testvériség erősebb a vallási hovatartozásnál

17.06.20 08:02

Harminc Rómában befogadott menedékkérővel találkozott Ferenc pápa hétfőn a menekültek világnapja előestéjén.

Tűzszünetet kötött a Közép-afrikai Köztársaság a vele szembenálló felekkel

17.06.19 20:32

A felekezetközi és etnikai konfliktusok dúlta Közép-afrikai Köztársaság-beli megbékéléshez vezető első állomásaként tűzszüneti megállapodást írt alá az ország kormánya, valamint számos fegyveres csoport képviselője hétfőn a Szent Egyed…

Ferenc pápa: a mai ember habzsolja az újdonságot, de elveszítette emlékezetét

17.06.18 22:26

Korunk emberéhez szólt Ferenc pápa a római lateráni Szent János-bazilikánál bemutatott misén Úrnapján, amelyen Róma lakossága körmenetben vonult végig a belvároson egészen a Santa Maria Maggiore-bazilikáig vasárnap este.

Ferenc pápa: Tanuljunk a menekültek történeteiből

17.06.18 14:34

Az egyházfő szerint a személyes találkozás oszlathatja el a félelmeket és a torz ideológiákat.

Ferenc pápa továbbra is csak távolról, biztonságból szemléli a valóságot

17.06.18 14:29

Ferenc pápa vasárnapi üzenetében felszólította a hívőket: fogadják be a menekülteket, és tanuljanak személyes történeteikből, ami eloszlathatja a velük kapcsolatos félelmeket és "eltorzított" ideológiákat.

A(z) "Ferenc pápa" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó tartalmak

Google
Flickr
Toujours FranckHet grote Orgel in de Domkerk te UtrechtDetail van het orgel in de DomkerkPOPE FRANCISPOPE FRANCISPapal Mass, Vatican CityPapal Mass, Vatican CityClosing Mass of World Youth Day 2016 heldNight Vigil held as part of World Youth Day 2016Pope Francis

Kapcsolódó témák

Nagyvilág

Merkelék a felvilágosult hazafiságot tűzték zászlajukra

A német Kereszténydemokrata Unió (CDU) bemutatta plakátjait a szeptemberi szövetségi parlamenti (Bundestag-) választásra.

Ország

EFOTT: Pörög majd az élet

VELENCE Ki ne örülne annak, ha az idei fesztiválozása egy komoly ösztöndíjjal zárulna? Az EFOTT-on még ez is megtörténhet, hiszen ott keresik majd a jövő új műsorvezetőit.

Közélet

Szijjártó Péter: a bevándorló háttér a terrorcselekmények közös pontja

A bevándorlással kapcsolatban továbbra sincs megállapodás, Európa továbbra sem hajlandó elkötelezni magát a bevándorlási hullám megállítása mellett – mondta a külgazdasági és külügyminiszter.

 

Kategória ajánló