Fejér hírek

Megye › Fejér

Huszadik születésnapját ünnepli a RÉV Szenvedélybeteg-segítő Ambulancia

Ma 07:33

SZÉKESFEHÉRVÁR Amikor születésnapra megyünk, tudjuk, kit ünneplünk, és hogy ajándékot szokás vinni. Isten éltesse a RÉV-et - mondhatjuk -, de kit vagy mit is takar ez a mozaikszó?

Fáncsy Imre megvédte címét

Tegnap 16:43

DUNAÚJVÁROS A székesfehérvári nemzetközi mester, Fáncsy Imre nyerte a 2017-es Fejér megyei egyéni sakkbajnokságot, s ezzel megvédte címét.

Hogyan növelhető a gyümölcságazat versenyképessége?

17.06.21 22:26

A magyar gyümölcságazat növekedésének és versenyképességének záloga a termelők szerveződése és a beruházási lehetőségek jobb kihasználása – mondta Czerván György agrárgazdaságért felelős államtitkár az Alba Fructus Kft hűtőházának…

A megújulás éve a zeneiskolában - Évtizedek óta várattak magukra a most megvalósult felújítási munkák

17.06.21 21:28

DUNAÚJVÁROS - Fontos tanév volt az előző a dunaújvárosi Sándor Frigyes Alapfokú Művészeti Iskola számára. Régen húzódó felújításokon vannak túl, és a sikereik is számosak.

Idén is éjszakáznak a múzeumok Gödöllőn

17.06.21 20:20

Több mint tucatnyi helyszín kulturális kínálata közül válogathatnak az érdeklődők június utolsó szombatján

Balog Zoltán: 2020-ig megszűnnek a monstre gyermekotthonok Magyarországon

17.06.21 13:44

A túlzottan nagy gyermekvédelmi intézmények kiváltása 2020-ig befejeződik, uniós forrásból, 5,8 milliárd forintból legfeljebb 12 személyes lakásotthonok, valamint családias környezetet biztosító, maximum 48 személyes létesítmények jönnek létre …

Késesek, fegyverkészítők találkozója a Rác utcában

17.06.21 08:26

SZÉKESFEHÉRVÁR Az idén a szakácskés vagy steakkés lesz a főszereplő a Tűzzel-vassal fesztiválon, a késkészítő mesterek, kovácsok, fegyverkovácsok országos találkozóján, amit 14. alkalommal rendeznek meg.

Baleset: egy ember meghalt, ketten megsérültek a Seregélyesnél árokba borult autóban

17.06.20 20:14

Árokba csapódott és felborult egy autó a 62-es főúton, a Fejér megyei Seregélyesnél; a balesetben egy ember meghalt - közölte a katasztrófavédelem kedd este a honlapján.

A(z) "Fejér" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés
bluehost vs dreamhost

Kapcsolódó tartalmak

Google
Flickr
falanszterAbandoned bike in abandoned steel factory88/88 - Sleepless @ Turul, Szeged87/88 - Sleepless @ Turul, Szeged85/88 - Sleepless @ Turul, Szeged84/88 - Sleepless @ Turul, Szeged83/88 - Sleepless @ Turul, Szeged82/88 - Sleepless @ Turul, SzegedWeek 20 - Technical: Sky Overlay - Green Hills #dogwood2017week2086/88 - Sleepless @ Turul, Szeged

Kapcsolódó témák

Magyar település

Huszadik születésnapját ünnepli a RÉV Szenvedélybeteg-segítő Ambulancia

SZÉKESFEHÉRVÁR Amikor születésnapra megyünk, tudjuk, kit ünneplünk, és hogy ajándékot szokás vinni. Isten éltesse a RÉV-et - mondhatjuk -, de kit vagy mit is takar ez a mozaikszó?

Magyar település

Táskákat loptak a Balatonpartról

Két dunaújvárosi férfi ellopott Siófokon két őrizetlenül hagyott táskát, a rendőrség elfogta őket - olvasható a police.hu-n.

Sport

A női hokisoknak indít karrier modellt a GE és a kanadai-magyar hokiklub

A kettős karrierépítéssel az európai élvonalba kerülhet a magyar női jégkorongsport.

Sport

Annyira hibátlanul működik a Puskás Akadémia, hogy a Fradiból (is) igazol

Tagadhatatlanul hasít az akadémiai rendszer Felcsúton, Radó András lesz a nyolcadik igazolás ezen a nyáron.

 

Kategória ajánló