Fehéroroszország hírek

Ország › Fehéroroszország

Súlyos német vádakkal kell szembenéznie a Jobbiknak

17.05.24 15:03

Az Orbán-közeliséggel nemigen vádolható ZDF német televízió Frontal21 című tényfeltáró műsorának riportja szerint a Vona Gábor vezette Jobbik egy Moszkva által pénzelt fehérorosz oligarcha pénzügyi támogatásához is juthatott.

Merkel javítana a kelet-ukrajnai helyzeten

17.05.20 19:19

A német kancellár elmondta, hogy folytatni szeretné az úgynevezett normandiai négyek - Oroszország, Ukrajna, Franciaország és Németország - formátuma keretében a kelet-ukrajnai fegyveres konfliktus békés rendezését célzó tárgyalásokat.

Orbán a fehérorosz diktátorral is találkozik Szerbiában

17.05.20 13:19

A magyar kormány nem dicsekedett a találkozóval, de a szerb miniszterelnök elszólta magát. Egyelőre nem tudni, miről beszélget majd Orbán Lukasenkával.

Transznisztria csíkszeredai szemmel: ahol másképp van kolbászból a kerítés

17.05.15 16:06

Négy Csíkszeredában élő fiatal látogatott el április elején a Moldovai Köztársasában található Transznisztriába. Dávid Endre, és felesége, a fehérorosz Mása, valamint Gráncsa Zsolt és barátnője Szabó-Varga Katalin érdekes élményekkel gazdagodtak…

Hoki-vb: Magabiztosan nyertek a csehek és a svédek

17.05.12 08:42

A győztesek tíz-tíz, a vesztesek egy-egy ponttal várják a csoportkör utolsó két fordulóját. Eredmények: A csoport (Köln): Svédország-Olaszország 8-1 (2-0, 1-1, 5-0) később: Dánia-Németország 20.15     B csoport…

Mindörökké MTZ: még mindig a fehérorosz traktorral nyomulnak a magyar gazdák

17.05.09 10:02

Meglódult a magyar traktorpiac az év elején, januárban például csaknem kétszer annyi erőgépet adtak el, mint egy évvel korábban. Alighanem sok gazdálkodó belátta, hogy a közeljövőben már aligha számíthatnak pályázati támogatásokra, a beszerzéseket…

Merkel: a Moszkva elleni szankciók feloldásához végre kell hajtani a minszki megállapodásokat

17.05.02 18:40

Merkel: az Oroszország ellen bevezetett európai szankciók feloldása csakis a kelet-ukrajnai válság rendezéséről megkötött minszki megállapodások végrehajtása esetén lehetséges.

A(z) "Fehéroroszország" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó tartalmak

Google
Flickr
Gomel / Belarus / WeißrusslandDSC_0181_1DSC_0187DSC_0220DSC_0245DSC_0259DSC_0261

Kapcsolódó témák

Sport

Jégkorong: Sofron Istvánnal nem hosszabbít a Fehérvár

Hamarosan letölti doppingvétségért kapott féléves eltiltását, és edzésbe állhat Sofron István – már csak az a kérdés, hogy hol? A Fehérvár AV19 ugyanis a továbbiakban nem tart igényt a magyar válogatott jégkorongozó szolgálataira,…

Ország

Buda-Cash: a külföldi ügyfelek megkapták azt a pénzt, amit a magyarok nem

Egy dán bank hibája miatt veszítettek vagyonokat a cég ügyfelei, de nem áll ki mellettük senki.

Ország

Rejtélyes feliratra bukkantak: lehet, hogy valaki nagy bajban van

Rejtélyes SOS feliratot találtak Ausztrália egy lakatlan területén.

Ország

Sakk: Rapport Richárd és Gara Anita a nyílt magyar bajnok

Az ukrán Alekszander Zubov nyerte a 36. zalakarosi sakkfesztivál fő versenyét, amelyen a hozzá hasonlóan hét pontot gyűjtő Rapport Richárd lett a második.

Kapcsolódó lap.hu oldalak

 

Kategória ajánló