Európai Unió hírek

Nagyvilág › Európai Unió

Lejárt hústermékek: A húsexport felfüggesztésére szólította fel Brazíliát az EU

Ma 19:19

Az importtilalom elrendelésének megelőzése érdekében az Európai Unióba irányuló húsexport önkéntes felfüggesztését javasolta Brazíliának az Európai Bizottság - számolt be pénteken a Reuters hírügynökség brüsszeli diplomáciai körökből…

Ferenc pápa szerint Európa a szolidaritással válaszolhat a populizmusra

Ma 19:07

Az egységes Európa fő értéke a szolidaritás, amely reményt adhat, ellenszere lehet a populizmusnak és bezárkózás helyett a másik ember felé nyit - mondta Ferenc pápa az Európai Unió és a tagállamok vezető politikusait fogadva a Vatikánban pénteken.

Ingyenes képzés indul a leendő nevelőszülőknek

Ma 17:01

Ingyenes képzés indul leendő nevelőszülőknek, amelyre 500 millió forintot fordít a kormány európai uniós forrásból a következő három évben.

EU-csúcs: A jövőről tárgyalnak Rómában a tagországok

Ma 16:01

A hat alapító tagállam, Olaszország, Németország, Franciaország, Hollandia, Belgium és Luxemburg 60 évvel ezelőtt, március 25-én írta alá a római szerződéseket, amelyekkel megalapították az Európai Unió elődszervezeteit, és ezzel utat nyitottak a…

A szerbek nagy többsége ellenzi a NATO-csatlakozást

Ma 13:43

A lakosság 84 százaléka ellenzi, hogy Szerbia csatlakozzon az Észak-atlanti Szerződés Szervezetéhez (NATO), míg csupán 11 százaléka támogatná ezt a lépést.

Juncker: az EU nem bünteti briteket, de azért fizessenek már be 50 milliárd fontot

Ma 13:40

Az Egyesült Királyságnak mintegy 50 milliárd fontot kell befizetnie az uniós közös kasszába, mielőtt kilépne - mondta Jean-Claude Juncker bizottsági elnök. Mindezt figyelmeztetésnek szánta azoknak, akik a britek példáját választva kilépnének az…

Bíznak a kkv-k a javuló környezetben

Ma 12:16

Erősödhet a kkv-k piaci pozíciója, a vállalkozások negyede véli úgy, hogy egy éven belül javulhat versenyhelyzete.

Gőgös: Vidéken meg fog állni az élet

Ma 12:04

Személyes ígéretet tett Lázár János, hogy segíti elrendezni a gazdák körében kialakult szervezetlenséget – ezt az MSZP elnökhelyettese mondta a Hír TV reggeli műsorában.

A(z) "Európai Unió" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés
godaddy vs bluehost

Kapcsolódó tartalmak

Google
Flickr
Riverfront Walkway on the River Main (Frankfurt am Main, Germany)River Main (Frankfurt am Main, Germany)River Main (Frankfurt am Main, Germany)River Main (Frankfurt am Main, Germany)Mainkai Walkway (Frankfurt am Main, Germany)Leonhardskirche Marker (Frankfurt am Main, Germany)Leonhardskirche (Frankfurt am Main, Germany)Leonhardskirche (Frankfurt am Main, Germany)Riverfront Walkway on the River Main (Frankfurt am Main, Germany)River Main (Frankfurt am Main, Germany)

Kapcsolódó témák

Közélet

Elsüllyedt egy menekülteket szállító csónak a török partoknál

Elsüllyedt egy menekülteket szállító gumicsónak pénteken az Égei-tenger partján fekvő Kusadasi török kikötővárosnál, 12 ember meghalt, köztük 5 gyerek és 2 nő - jelentette a Dogan török hírügynökség.

Közélet

Elsüllyedt egy menekülteket szállító csónak a török partoknál

Elsüllyedt egy menekülteket szállító gumicsónak pénteken az Égei-tenger partján fekvő Kusadasi török kikötővárosnál, 12 ember meghalt, köztük 5 gyerek és 2 nő - jelentette a Dogan török hírügynökség.

Közélet

A migrációs törvényről írt levelet Orbán Viktornak az Európa Tanács

Az Európa Tanács (ET) arra szólította fel Magyarországot, hogy vizsgálja felül új migrációs törvényét, mert az - a strasbourgi testület szerint - azt a kockázatot hordozza magában, hogy a bevándorló kiskorúakat szexuális…

Ország

Orosz hitelből készül orosz légvédelmi rendszert venni Törökország

Hiába NATO-tag Törökország, idén valószínűleg Oroszországtól vásárol SZ-400-as légvédelmi rakétarendszert, mégpedig orosz hitelből.

Kapcsolódó lap.hu oldalak

 

Kategória ajánló