Európai Bizottság hírek

Közélet › Európai Bizottság

Orbán: Alaptalanul vádolják Magyarországot

Tegnap 17:46

Az Európai Parlamentben Magyarországról vitáztak, fölszólalt Orbán Viktor is. A vita a felsőoktatási törvény módosításáról, a civil szervezetekre vonatkozó jogszabályok tervezett szigorításáról, a menedékkérők automatikus őrizetbe vételéről, valamint a…

A CEU a kötelezettségszegési eljárás után azt reméli, észhez tér a Fidesz

Tegnap 14:36

Azt remélik, hogy az Európai Néppárt ezután felszólítja magyar partnereit, hogy haladéktalanul tegyenek lépéseket az Európai Bizottság ajánlásainak betartására,

Fidesz: vajúdtak a hegyek és egeret szültek

Tegnap 12:58

Vajúdtak a hegyek és egeret szültek – reagált a Fidesz közleményben az Európai Bizottság (EB) szerdán bejelentett kötelezettségszegési eljárására.

A határellenőrzés fenntartásáért lobbizik Ausztria

Tegnap 11:51

Ausztria ismét meg szeretné hosszabbítani a migrációs válság miatt 2015-ben ideiglenesen visszaállított határellenőrzést, és arra számít, hogy az Európai Bizottság támogatja majd a tervet - mondta Wolfgang Sobotka osztrák belügyminiszter.

Merkel és Juncker reménykedik, hogy Macron lesz az elnök

17.04.24 21:58

A német kancellár és az Európai Bizottság elnöke is üdvözölte a francia elnökválasztás első fordulójának eredményét.

Az Európai Bizottság örül Macron továbbjutásának

17.04.24 11:19

Jean-Claude Juncker, az Európai Bizottság elnöke azért gratulált Emmanuel Macronnak, mert ő az a jelölt, aki az európai értékeket képviseli és amelyek mentén a kampányát is vezette - jelentette ki Margarítisz Szkínász, az EB szóvivője.

Bakondi György: megkezdte munkáját a jogi határzárat vizsgáló bizottság

17.04.24 10:49

Megkezdte munkáját a jogi határzár valamennyi összefüggését vizsgáló bizottság, amelyről az Európai Bizottság, valamint a magyar belügyminiszter és igazságügyi miniszter állapodott meg – erről Bakondi György, a miniszterelnök belbiztonsági…

Brüsszeli ultimátum érkezett a jogi határzár szigorítása miatt

17.04.22 10:16

Ultimátumot adott a magyar kormánynak az Európai Bizottság a jogi határzár szigorításával kapcsolatban – akár kötelezettségszegési eljárás is indulhat Magyarország ellen az ügyben.

Tuzson Bence: döntő ütközetre készül a kormány

17.04.21 21:55

A kormányzati kommunikációért felelős államtitkár közlése szerint egyre többen töltik ki a nemzeti konzultációs kérdőívet. Ez azért is fontos, mert a magyar kormány „döntő ütközetre” készül a migráció kérdésében – fűzte hozzá.

A(z) "Európai Bizottság" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó tartalmak

Google

Kapcsolódó témák

Nagyvilág

Egy lépéssel a béremelés előtt - lapszemle

Pénteken megszülethet a bérmegállapodás a BKV-nál - írta a Magyar Nemzet. A Világgazdaság szerint Brüsszel várhatóan tagállami hatáskörbe utalja az internet áfájának besorolását. Lapszemle.

Ország

Egy lépéssel a béremelés előtt - lapszemle

Pénteken megszülethet a bérmegállapodás a BKV-nál - írta a Magyar Nemzet. A Világgazdaság szerint Brüsszel várhatóan tagállami hatáskörbe utalja az internet áfájának besorolását. Lapszemle.

Politikus

Junckernél Macron a favorit

Jean-Claude Juncker, az Európai Bizottság elnöke azért gratulált Emmanuel Macronnak, mert ő az a jelölt, aki az európai értékeket képviseli és amelyek mentén a kampányát is vezette - jelentette ki Margarítisz Szkínász, az Európai…

Nagyvilág

Nem dicsőség ennek a listának az elején lenni

Hazánkban a hetedik legnagyobb az iskolai rendszert idő előtt elhagyók száma, és szintén a hetedik legrosszabbak vagyunk a felsőfokú végzettségű emberek arányában az Európai Unió 28 tagállama között - derül ki az Eurostat…

Kapcsolódó lap.hu oldalak

 

Kategória ajánló