Észak-Korea hírek

Ország › Észak-Korea

Önmérséklet: Erre szólítja fel Oroszország a partnereit

Ma 13:06

Oroszország elítéli az újabb észak-koreai rakétakísérletet, ugyanakkor önmérsékletre szólít fel - jelentette ki Vlagyimir Tyitov külügyminiszter-helyettes hétfőn.

A kommunisták nem teketóriáznak

Ma 05:25

Ha hétvége, akkor rakétakísérlet: a dél-koreai hadsereg tájékoztatása szerint északi, kommunista szomszédjuk hajnalban ismét felbocsátott egy ballisztikus rakétát.

Légelhárító-rendszert gyártanak Észak-Koreában

Tegnap 07:49

Észak-Korea az utóbbi egy évben több rakétatesztet és kísérleti atomrobbantást hajtott végre.

Kim Dzsongun kiadta a parancsot az új légvédelmi berendezés tömeggyártására

Tegnap 07:49

Kim Dzsongun személyesen szemlézte az új fejlesztésű légelhárító rendszer tesztelését, és a KCNA hírügynökség vasárnapi jelentése szerint az észak-koreai diktátor elrendelte a rendszer tömeges gyártásának megkezdését.

Amerikában már készülnek az észak-koreai rakéták elhárítására

17.05.27 08:07

Az Egyesült Államok a jövő héten interkontinentális ballisztikus rakéta elfogását gyakorolja, egy olyan típusét, mint amilyennel Észak-Korea tervezi felszerelni hadseregét.

Kiszivárgott Trump és Duterte telefonbeszélgetése

17.05.24 09:33

Kiszivárgott Donald Trump amerikai és Rodrigo Duterte Fülöp-szigeteki elnök első telefonbeszélgetésének leirata. Trump leginkább Kim Dzsongunról érdeklődött.

Centikre a háború? Lövések dördültek a koreai határon

17.05.23 12:03

Dél-Korea figyelmeztető lövéseket adott le, miután egy ismeretlen objektum repült át a demilitarizált övezet felett Észak-Korea felől.

A(z) "Észak-Korea" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó tartalmak

Google
Flickr
Kaesong / 개성 (North Korea) - Main StreetPyongyang / 평양 (North Korea) - Arch of ReunificationPyongyang / 평양 (North Korea) - Kim Il Sung SquarePyongyang / 평양 (North Korea) - Kim Il Sung SquarePyongyang / 평양 (North Korea) - Daily lifeTaegyo / 대교 (North Korea) - Railway StationOnchon / 온천 (North Korea) - Village streetKoup / 고읍 (North Korea) - VillageOpa / 어파 (North Korea) - Rice plantationNampo / 남포 (North Korea) - Blocks and rice field

Kapcsolódó témák

Ismert személy

Kim Dzsong Un személyesen ellenőrizte egy új légelhárító rendszer tesztelését

A KCNA közlése szerint egy tavaly áprilisban már tesztelt új légelhárító berendezést próbáltak ki Kim Dzsong Un jelenlétében. A teszt helyszínét és időpontját nem közölték. A korábbi teszt óta a rendszer hibáit sikerült…

Ország

Loki: megkezdődött a csapat átalakítása, hárman máris távoznak

A DVSC szerződést bontott a bosnyák Haris Handziccsal, a horvát kapussal, Ivan Kelavával, és távozik a dél-koreai Szuk Hjun-Jun is. Mindhárom játékos télen érkezett a DVSC-hez. Kelava egyetlen meccsen sem védett, Hanzic 12…

Ország

Észak-Korea újabb ballisztikus rakétát lőtt ki

A fegyver amely hat percet repült és 450 kilométert tett meg, mielőtt a Japán-tengerbe csapódott.

Ország

Nógrádi: Előjöttek az ellentétek

NATO-minicsúcsot tartottak a múlt héten Brüsszelben. Mitagadás, Donald Trump első európai útján alaposan felkavarta az állóvizet.

Kapcsolódó lap.hu oldalak

 

Kategória ajánló