Emmanuel Macron hírek

Politikus › Emmanuel Macron

Franciaországba látogat Putyin

Tegnap 16:29

Vlagyimir Putyin orosz elnök Emmanuel Macron francia államfő meghívására május 29-én Versaille-ba látogat - erősítette meg a Kreml hétfőn az Elysée-palota bejelentését.

Baloldali lap igazgatójának a bátyja lett a francia miniszterelnök sajtófőnöke

Tegnap 12:01

A "centrista" Emmanuel Macron mindig bizonyítja, hogy a szíve igazából balra húz, most pedig egy hozzáillő miniszterelnököt is sikerült kineveznie.

Elégedett Macronnal Franciaország

17.05.21 08:37

Egy héttel hivatalba lépése után a franciák többsége elégedett az új államfővel, Emmanuel Macronnal, aki nagyjából olyan népszerű a lakosság körében, mint elődei voltak.

Törékeny tandem

17.05.19 12:16

Már a beiktatása utáni első napon Berlinbe utazott, pár napja pedig az Európai Unió átfogó reformjára tett ígéretet Emmanuel Macron. Franciaország frissen megválasztott, unióbarát és liberális elnöke kemény fába vágja a fejszéjét, ha újra akarja indítani az…

Először beszélt telefonon egymással Putyin és Macron

17.05.18 16:07

Vlagyimir Putyin orosz és Emmanuel Macron francia elnök első telefonos eszmecseréje során megbeszélte a jövőbeni személyes kapcsolatok lehetőségét - közölte a csütörtökön a Kreml sajtószolgálata.

A baloldal uralja az új francia kormányt, bár nem ezt ígérte az elnök

17.05.17 18:25

Nemcsak szocialisták, hanem radikális baloldaliak is bekerültek Macron kormányába.

Még várni kell az e-autók áttörésére

17.05.15 20:22

Angela Merkel német kancellár feladta kormánya célját, hogy 2020-ra egymillió elektromos autó közlekedjen a német utakon.

Komoly ígéretekkel kezdett az új francia elnök (képek)

17.05.15 16:13

Európa újraalapítását sürgette az új francia köztársasági elnök a beiktatási beszédében. Emmanuel Macron szerint Franciaország újjászületés előtt áll. Macron és elődje, Francois Hollande egyórás megbeszélést tartott, amelyen az előző elnök…

A(z) "Emmanuel Macron" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó tartalmak

Google

Kapcsolódó témák

Politikus

A szocialista botrányminiszternő is Macronhoz igazolt

A választási kampányban Emmanuel Macron végig arról beszélt, hogy ő középen áll. Francois Fillon, a jobbközép jelöltje és a radikális Marine Le Pen is sokszor elmondta, hogy ez hazugság, mégis Macron el tudta hitetni szavazóival, hogy…

Közélet

„Én elmentem a Viktorhoz fél ésszel” – a Jobbik animált klippel ment neki Orbánnak, Rogánnak, Habonynak és Mészáros Lőrincnek

Sosem volt még ilyen kampány: egyszerre büntetik a szemet és a fület, miközben Vona Gábor elszámoltatást ígér.

Nagyvilág

Theresa May: a rossz EU-megállapodásnál az is jobb, ha nincs megállapodás

Theresa May brit miniszterelnök szerint egy esetleges rossz megállapodásnál az is jobb, ha nem születik egyezség az Európai Unióval a brit EU-tagság megszűnésének feltételekről szóló tárgyalások végén.

Infotech

Zsarolóvírus: Észak-Korea lehet az érintett

Nagyon valószínű, hogy az Észak-Koreához köthető Lazarus hackercsoport tehető felelőssé a zsarolóvírusos támadásért.

Kapcsolódó lap.hu oldalak

 

Kategória ajánló