Elhunyt hírek

Esemény › Elhunyt

Újra összehozta a családi tragédia Janza Katát és Pintér Tibort

Ma 06:43

A színésznő és családja tragikus körülmények között elhunyt unokaöccsét gyászolja! Katának most minden lelki támogatásra szüksége van, exférje is azonnal a segítségére sietett!

Érkeznek az adományok a meggyilkolt rendőr családjának

Tegnap 20:22

Csütörtök délutánra már 27 millió forintnyi adományt gyűjtött össze a londoni rendőrség (Metropolitan Police Service) a westminsteri terrortámadás alatt meggyilkolt rendőr, Keith Palmer családja számára.

Meghalt a Szőlő utcában elgázolt gyalogos

Tegnap 14:19

Halálra gázolt egy személygépkocsi egy gyalogost a főváros III. kerületében, a Szőlő utcában csütörtökön. Részleges útlezárás mellett kezdték meg a helyszíni szemlét, az érintett szakaszon váltott tereléssel engedik a forgalmat.

„Hiányod a kötőanyag” – 10 éve hunyt el Kaszás Attila

Tegnap 10:43

Kaszás Attila-emléknapot tart a Nemzeti Színház, kiállítással, előadással, gyertyagyújtással és beszélgetéssel emlékeznek csütörtökön. A Bajor Gizi Színészmúzeumban vetítéssel egybekötött beszélgetést tartanak a művész…

Halálra gázolt egy embert a vonat a XI. kerületben

17.03.22 21:19

Halálra gázolt egy embert a vonat szerda este Budapesten, a XI. kerületben, a Budaörsi út térségében - közölte a katasztrófavédelem az MTI-vel.

Meghalt Csíky Ibolya

17.03.22 14:38

Hetvenkét éves korában meghalt Csíki Ibolya, nagyváradi színésznő. 

Meghalt a Barcelona korábbi elnöke

17.03.22 12:19

Életének 83. évében elhunyt Agustí Montal Costa, aki 1969-77 között vezette a katalán futballklubot.

A(z) "Elhunyt" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Ország

Rómeó és Júlia gyermekszemmel

A Komáromi Jókai Színház negyedik bemutatójaként tűzte műsorra William Shakespeare klasszikusát. Az új bemutatóhoz, illetve Shakespeare-hez kapcsolódóan sor került az előadás kísérőrendezvényeként arra a gyermek…

Ország

Katolikus gimnázium: menekülni próbált a főtanfelügyelő a szülők elől

A tanfelügyelőségre mentek a marosvásárhelyi Római Katolikus Teológiai Líceum diákjainak szülei, hogy megtudják, érvényesítették-e a tanintézményt magába foglaló iskolahálózatot. 

Sport

Repültek a százmilliók a lefújt olimpia kommunikációjára - itt a lista a szerződésekről

Rogán szomszédja, a Fradi vezérigazgatója, Mindshare, Századvég - sokan ügyködtek azon, hogy a budapesti olimpia kampánya erős legyen. Egyes szerződéseket az után kötött az Olimpia 2024 Zrt., hogy Budapest már…

Közélet

Megjárhatja a cannabis miatt, vádemelést javasol a rendőrség

Szilveszter előtt két nappal Gyöngyösön bukott le egy kábítószertől bódult szúcsi illetőségű férfi, akivel szemben vádemelést javasol a rendőrség.

Kapcsolódó lap.hu oldalak

 

Kategória ajánló