Elhunyt hírek

Esemény › Elhunyt

Rubovszky, a „zöld vérű” szürke eminenciás

Ma 10:12

– A politikával úgy kerültem kapcsolatba, hogy olvastam az újságban arról, a KDNP tagtoborzót szervez, és utána párttá alakul. Elmentem a hirdetés alapján a Villányi útra, a Budai ­Ciszterci Szent Imre Gimnáziumba, majd a jelentkezési ívet Balsai…

Elhunyt Dukay Nagy Ádám

Ma 08:03

2017. június 21-én meghalt Dukay Nagy Ádám költő, író, újságíró, kritikus és szerkesztő. 42 éves volt.  

Meghalt a Bucó Szetti Tacsi alkotója, a karakterek megható módon gyászolnak

Tegnap 16:29

Elhunyt Marosi László, gyerekkorunk egyik legkedvesebb képregényének írója. Haui József, a történetek rajzolója olyan képet alkotott, ami után nehéz nem könnyezni.

Árva magyar gyerekek rekedhetnek Egyiptomban

Tegnap 15:43

Elkeseredettségében Szijjártó Pétertől kért segítséget Kozák Zita. A nő testvére Egyiptomban halt meg bő két hónapja, és négy gyermeket hagyott hátra. A család szeretné hazahozni őket, de feloldhatatlannak tűnő helyzetbe kerültek.

110 évesen hunyt el a magyar sakknagymester

Tegnap 15:41

Elhunyt a világ legidősebb sakknagymestere, aki Budapesten született 1906-ban.

Elhunyt a világhírű Krone Cirkusz igazgatója

Tegnap 12:09

Elhunyt nyolcvanéves korában Christel Sembach-Krone, a világhírű Krone Cirkusz igazgatója, a cirkuszművészet kiemelkedő alakja.

Elhunyt Ezüst György

Tegnap 09:01

Életének 83. évében elhunyt Ezüst György számos művészeti díjjal kitüntetett festőművész. Az alkotót hosszú betegség után, szerdán éjjel érte a halál - tudatta a család csütörtökön az MTI-vel.

A(z) "Elhunyt" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Ország

Traktorok miatt bukhatja el tehetségét a híres fociklub

Néhány traktor és munkagép miatt veszítheti el egyik legnagyobb ígéretét az olasz Juventus futballcsapata. A 17 éves Moise Kean édesapja nem hajlandó aláírni fia szerződéshosszabbítását, mert az olaszoktól nem kapta meg a…

Ország

A

Könyvbemutatóval zárja az évadot a Tompa Miklós Társulat. A Marosvásárhelyi Nemzeti Színház Kutatóközpontja három éves gyűjtőmunkájának eredményét mutatja be.

Sport

Kihagyja a budapesti vizes vb-t az olimpiai ezüstérmes

Ittas vezetés miatt három hónapos eltiltást kapott a brit úszó.

Kultúra és szórakozás

„Talán én vagyok az egyetlen színész, aki ennyi remek csapatban dolgozott”

Csákányi Eszter, aki ősztől az Örkény Színház tagja lesz, az Indexnek mesélt többek között szabadúszó éveiről és a beskatulyázásról.

 

Kategória ajánló