Életfogytiglan hírek

Közélet › Életfogytiglan

Lezárult a nyomozás a bőnyi rendőrgyilkosság ügyében

17.07.19 06:43

Szeptemberben vádemelés várható id. Győrkös István, a bőnyi rendőrgyilkosság egyetlen gyanúsítottja ellen, akinek bűnösségét tanúvallomások mellett számos igazságügyi szakértői vélemény is bizonyítja. Akár életfogytiglant is kaphat.

Hidegvérrel megöltek egy kecskeméti nőt

17.07.18 19:17

A támadó tartozást halmozott fel és úgy döntött, egy prostituálttól szerez pénzt úgy, hogy az aktus után megöli.

Különös kegyetlenséggel ölt a piaci árus

17.07.11 11:33

Az idős férfi viperával és ácskalapáccsal, az ágyában verték halálra, hogy megszerezzék a pénzét. A zsákmányuk egy mobiltelefon volt. Négyen álltak volna bíróság elé, de az egyik vádlott meghalt.

Életfogytiglani a pusztaszemesi nyugdíjas egyik gyilkosának

17.07.05 16:44

A francia idegenlégiót is megjárt pusztaszemesi nyugdíjas gyilkosainak egyikét jogerősen is életfogytig tartó fegyházra, társát pedig 17 év szabadságvesztésre ítélte a Pécsi Ítélőtábla szerdán.

Fejbe lőtte szomszédját a kecskeméti exkatona, aki életfogytiglani börtönbüntetése ellenére kapott kegyelmet

17.07.04 20:37

Bár korábban életfogytiglani börtönbüntetésből szabadult, most ismét gyilkossági kísérlet miatt állt a vádlottak padjánál egy exkatona, Sz. Zoltán (64). A férfi 1984-ben minősített gyilkosságért kapta meg élethosszig tartó büntetését, ebből azonban csak…

Életfogytot kapott egy 19 éves fiatal terrorcselekmény előkészülétéért

17.07.03 20:36

Életfogytig tartó börtönre ítéltek hétfőn Londonban egy 19 éves fiatalembert egy terrorcselekmény előkészítéséért és egy másik tervezéséért, a férfi legkorábban 16 és fél év után szabadulhat ki.

„Megérdemelte az anyám a halált”

17.06.30 22:06

A nyomozókat és a pszichológusokat is megrázta Nagy-Britanniában az a kettős gyilkosság, amit két 14 éves követett el. Kim Edwards egyetlen megoldást látott: megölni az anyját és a testvérét.

Megfojtotta barátnőjét, életfogytiglant kapott

17.06.12 15:01

Palásti Sándor bíró elmondta, hogy L. Gyula minden nyomot el akart tüntetni, miután későbbi áldozatával néhány hónap alatt több bankot kiraboltak, illetve megpróbáltak kirabolni. A 40 éves - addig prostituáltként dolgozó - nő a sofőrje volt a rablások…

A(z) "Életfogytiglan" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó tartalmak

Google

Kapcsolódó témák

Közélet

Fordulat Lengyelországban

Andrzej Duda az általa megvétózott törvényhez képest bővítené a legfelsőbb bíróság hatáskörét - számolt be csütörtökön a lengyel elnök egyik munkatársára hivatkozva az RMF FM lengyel kereskedelmi rádió.

Budapest

Illegális hulladéklerakó a csepeli bányató mellett

A Hulladékvadász.hu-n jelent meg egy bejelentés, mely szerint a csepeli bányató mellett nagy mennyiségű – veszélyes hulladéknak tűnő – bontott alkatrészt tárolnak. Az illegális szemétlerakóból a szemét már szinte befolyik…

Magyar település

Dalí-kiállítás Szegeden

Pénteken Salvador Dalí hatvan alkotásából, grafikákból, litográfiákból, rézkarcokból, kisplasztikákb

Közélet

Lefújták az esküvőt, hajléktalanokat vendégelt meg a menyasszony

Egy amerikai menyasszony élete igazi rémálommá vált, amikor az esküvőjét le kellett mondania. Ő azonban úgy döntött, a legjobbat hozza ki a helyzetből - segít másokon.

 

Kategória ajánló