Egyesült Királyság hírek

Ország › Egyesült Királyság

Czibere: perspektíva kell a szociális ágazatnak

17.03.23 10:31

Megfeszített és hősies munkát végeznek a mindennapokban a szociális ágazatban dolgozók – jelentette ki Czibere Károly szociális ügyekért és társadalmi felzárkóztatásért felelős államtitkár a Kossuth Rádió 180 perc című műsorában.

Erősen idézőjelbe tehetjük a "magányos farkas" teóriát

17.03.23 09:46

Elhárítási szempontból a legnehezebb dolog kiszűrni egy olyan személyt, mint a londoni merénylet elkövetője. Ez egy „sötét ló”, bárki lehet, aki közlekedik a metrón vagy halad a forgalomban – jelentette ki Horváth József, a katonai titkosszolgálatok volt…

Felmérés: Szabad piacot akarnak, de nem kérnek a bevándorlókból a britek

17.03.22 20:58

Kemény tárgyalásokon dőlhet el, milyen kapcsolatban marad az Egyesült Királyság az Európai Unióval, miután megszűnik a tagsága. A brit kormány jövő szerdán aktiválhatja a lisszaboni szerződés 50. cikkelyét, amely a kilépés módját szabályozza.

Ötre emelkedett a halálos áldozatok száma

17.03.22 16:07

A támadóval együtt ötre emelkedett a szerda délutáni londoni merénylet halálos áldozatainak száma – jelentette be a brit rendőrség szerda este.

Brexit: 60 milliárd eurós adósságuk marad a briteknek

17.03.21 19:22

Az Egyesült Királyságnak az Európai Unióból kilépve is teljesítenie kell majd a közösséggel szemben fennálló pénzügyi kötelezettségeit.

Európában is megjelent a laptoptilalom

17.03.21 17:55

Az amerikai kormány után a britek is korlátozó intézkedést vezettek be a fedélzetre vitt, a mobiltelefonnál nagyobb elektronikus eszközökre.

Soron kívül összeülnek az EU vezetői a Brexit miatt

17.03.20 14:00

Rendkívüli csúcstalálkozót tartanak április 29-én az Európai Unióban maradó tagállamok vezetői, hogy a brit kiválási tárgyalások előkészítéséről egyeztessenek - jelentette be kedden Donald Tusk, az Európai Tanács elnöke.

Down-szindrómás kétéves lett az áruház arca

17.03.20 10:55

A kétéves Down-szindrómás kislány, Lily Beddall arcképe most már a Matalan áruház mind a 217 üzletében ott virít, szerte az Egyesült Királyságban.

A(z) "Egyesült Királyság" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó tartalmak

Google
Flickr
Blood MoonLondon & Paris - Here I come!Harry Potter and The Cursed ChildConway Tradin Co.Horseshoe InnSouthwarkSouthwark TracksThe CityTower BridgeSt. Paul Cathedral

Kapcsolódó témák

Gazdaság

Egy kép története a londoni merénylet helyszínéről

A Reuters fotósa épp brexit-illusztrációkat készített a híd alatt, amikor lezuhant mögötte egy férfi.

Nagyvilág

Merkel elismerte, hogy az EU követett el hibákat

Az Európai Unió hibákat követett el, de eljött az ideje befejezni a félbemaradt tetteket, amire meg van a megfelelő alap.

Közélet

Népszavazás lehet a Liget-projektről

A Fővárosi Választási Bizottság hitelesítette a Moldován László, ligetvédő és hetedik kerületi LMP-s képviselő által beadott kérdést a Liget beépítésével kapcsolatban.

Nagyvilág

Londoni terrortámadás: megszólalt a szemtanú

A Scotland Yard egyelőre azt is vizsgálja, hogy a támadó, az 52 éves Khalid Masood egyedül hajtott-e végre a terrortámadást.

Kapcsolódó lap.hu oldalak

 

Kategória ajánló