Éden Hotel hírek

Kultúra és szórakozás › Éden Hotel

Neked is ismerős a Miss World Hungary második udvarhölgye? Megvan az oka

17.06.19 14:08

Pető Laurát, a Miss World Hungary második udvarhölgyét már láthattuk a tévében: a lány ugyanis két évvel ezelőtt szerepelt egy műsorban. Az Éden Hotel fellendítette a modellkarrierjét és elég önbizalmat adott, hogy jelentkezzen a szépségversenyre.

A(z) "Éden Hotel" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Életmód

Nyerhetnek egy közös borozgatást Jennifer Lawrence-szel!

A még negyven napig tartó játék során 10 dollárt (2600 forint) vagy annál többet lehet felajánlani. A nyertes és egy barátja elutazhat Kaliforniába, ahol egy négycsillagos szállodában fognak lakni. Együtt borozhatnak - 21 éven aluli…

Ismert személy

Sztárparádé a Pappa Pia film premierjén

Sztárparádé volt a Pappa Pia új családi film premierjén. Andy Vajnát természetesen felesége, Tímea kísérte el, ahogy Ördög Nóra is férjével, Nánási Pállal vonult fel a vörös szőnyegen.

Ismert személy

Olyan képet posztolt magáról Hódi Pamela, hogy melegebb is lett egyből

Olaszországban nyaralt pár barátjával. Olaszországban nyaralt nemrég Hódi Pamela Schobert Norbival, Rubint Rékával és még pár barátjukkal. A nyaralásról olyan eszméletlen jó bikinis képet töltött fel, hogy még a hőség is…

Ország

Amerika döntős az Arany Kupán

Costa Rica ellen nyertek 2-0-ra.

 

Kategória ajánló