Donald Trump hírek

Politikus › Donald Trump

Így fog kezet Donald Trump – hajmeresztő válogatásvideó

Ma 10:36

Donald Trumpnak a kézfogása legalább annyira jellemző, mint egyre szőkülő frizurája. A távolról felkínált jobbot a legtöbben naivan elfogadják, aztán ami utána jön, arra szinte senki sem számít.

Nógrádi: Előjöttek az Európa és Amerika közti ellentétek

Tegnap 22:25

NATO-minicsúcsot tartottak a múlt héten Brüsszelben. A fő kérdés a védelmi kiadások növelése volt.

Donald Trump elítélte a portlandi halálos késelést

Tegnap 22:25

Donald Trump elnök hétfőn elítélte a hét végén az oregoni Portlandben elkövetett, rasszista hátterűnek tartott halálos késeléseket.

Mennyire van messze a dollár az összeomlástól?

Tegnap 15:28

Az elmúlt hetekben jelentős gyengülést szenvedett el az amerikai dollár, ami főként a romló amerikai növekedési képnek és Donald Trump elnök újabb botrányainak köszönhető.

A német külügyminiszter szerint fel kell lépni Trump ellen

Tegnap 13:52

Donald Trump amerikai elnök politikája gyengíti a Nyugatot - jelentette ki Sigmar Gabriel német külügyminiszter hétfőn Berlinben német hírportálok szerint.

Vegyes érzelmeket kavart Trump első európai látogatása

Tegnap 12:28

Vegyes érzelmekkel intettek búcsút Donald Trumpnak a hét végén vezető európai tisztségviselők: egyrészt megkönnyebbültek, hogy az amerikai elnök alapvetően készségesen végighallgatta érveiket a találkozókon, másrészt viszont fel is zaklatta…

Senki nem tudja, milyen hatása lesz Trump meglepő lépésének

Tegnap 09:04

Kérdéses, hogy a Szaúd-Arábiának eladott amerikai fegyverek milyen hatással lesznek a regionális erőegyensúlyra - mondta Ugrósdy Márton, a Külügyi és Külgazdasági Intézet kutatója, Amerika-szakértő az M1 hétfő reggeli műsorában Donald Trump…

Ő válthatja le a liberális Justin Trudeau-t

Tegnap 08:40

A kanadai konzervatívok új pártvezetőt választottak Andrew Scheer személyében, így ő lesz az, aki szembeszáll majd Justin Trudeau miniszterelnökkel a két év múlva esedékes választásokon.

Újabb helyről bírálják Trumpot

Tegnap 06:04

Donald Trump amerikai elnök politikája gyengíti a Nyugatot, ezért fel kell lépni ellene - jelentette ki Sigmar Gabriel német külügyminiszter hétfőn Berlinben német hírportálok szerint.

A(z) "Donald Trump" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó tartalmak

Google

Kapcsolódó témák

Ország

Így fog kezet Donald Trump – hajmeresztő válogatásvideó

Donald Trumpnak a kézfogása legalább annyira jellemző, mint egyre szőkülő frizurája. A távolról felkínált jobbot a legtöbben naivan elfogadják, aztán ami utána jön, arra szinte senki sem számít.

Politikus

Hillary Clinton nagyon durván betámadta Trumpot

Hillary Clinton, a demokraták volt elnökjelöltje minden korábbinál élesebben támadta Donald Trump elnököt. Csaknem egyórás pénteki beszédében Hillary

Közélet

Több mint 140-en úsznak és gyűjtenek civil szervezeteknek a SWIMATHON 2017-en

A szervezők néhány hete vehették át a CIVIL DÍJ-at a Swimathon 2016-ért, a legsikeresebb adománygyűjtő kampány kategóriájában.

Nagyvilág

Trump "hamis híreket" emleget a veje botránya kapcsán

Donald Trump amerikai elnök "hamis híreket" emlegetett vasárnap a veje és főtanácsadója, Jared Kushner botránya kapcsán. Az elnök Twitter-bejegyzésben támadta az amerikai média egy részét, amely szerint…

Kapcsolódó lap.hu oldalak

 

Kategória ajánló