Donald Trump hírek

Politikus › Donald Trump

Donald Trump úgy gondolja, nem csinálhatja olyan rosszul, hiszen ő az elnök

Ma 08:07

Donald Trump amerikai elnök a Time magazinnak adott, csütörtökön megjelent interjújában kiállt valamennyi eddigi döntése mellett, leszögezve, hogy - mint fogalmazott - "nem csinálhatom olyan rosszul, hiszen én vagyok az elnök".

Trump még nem tudott megegyezni az Obamacare-ről

Tegnap 21:49

Donald Trump elnök nem tudott megegyezni egyes republikánus csoportokkal, ezért péntekre halasztották a képviselőházi szavazást az Obamacare néven ismert egészségbiztosítási törvény visszavonásáról és az új törvényről.

Kínos pofonba szaladhat bele ma Donald Trump

Tegnap 21:46

Az amerikai elnök egyik legfontosabb kampányígéretéről tartanak ma szavazást. A kudarc rendkívül kínos lenne Donald Trumpnak, akinek nagy szüksége lenne végre egy győzelemre.

Trump nem tudott megegyezni a republikánusokkal, elhalasztották a szavazást

Tegnap 21:40

Donald Trump elnök nem tudott megegyezni egyes republikánus csoportokkal, ezért péntekre halasztották a képviselőházi szavazást az Obamacare néven ismert egészészségbiztosítási törvény visszavonásáról és az új törvényről.

Az már biztos, hogy Trump több munkatársát is elcsípték oroszokkal beszélgetve

Tegnap 08:49

Ahogy az várható volt, kezd pártvonalak mentén hasadni az amerikai titkosszolgálatok Trump és az oroszok ügyében folytatott vizsgálatának értelmezése.

Első kampányfőnöke évekkel korábbi orosz kapcsolataival támadják Trumpot

17.03.22 19:43

Donald Trump amerikai elnök első kampányfőnöke, Paul Manafort a Vlagyimir Putyin orosz elnök támogatójának számító egyik oligarcha, Oleg Deripaszka megbízására is dolgozott, mielőtt szerepet vállalt volna Trump elnökválasztási kampányában –…

Egyre nagyobb a piaci aggodalom

17.03.22 18:49

Veszteségben zártak szerdán a főbb nyugat-európai tőzsdék, a befektetők egyre jobban aggódnak amiatt, hogy késedelmet szenvedhet a Donald Trump amerikai elnök által megígért gazdaságélénkítő politika megvalósítása.

Trump ott lesz a májusi NATO-csúcson Brüsszelben

17.03.22 12:25

Az amerikai elnök két dolgot kíván megvitatni a szövetségeseivel: egyrészt azt, hogy a tagállamok fizessenek többet a saját biztonságukért, melyet elsősorban az USA garantál. Másodsorban azt, hogy közösen küzdjenek a terrorizmus ellen.

A(z) "Donald Trump" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó tartalmak

Google

Kapcsolódó témák

Ország

Donald Trump úgy gondolja, nem csinálhatja olyan rosszul, hiszen ő az elnök

Donald Trump amerikai elnök a Time magazinnak adott, csütörtökön megjelent interjújában kiállt valamennyi eddigi döntése mellett, leszögezve, hogy - mint fogalmazott - "nem csinálhatom olyan rosszul, hiszen én vagyok az elnök".

Politikus

"Készen állok rá, hogy kijöjjek az erdőből" - mondta Hillary

Hillary Clinton, az amerikai Demokrata Párt tavalyi elnökjelöltje visszatérne a közéletbe.

Közélet

Repültek a százmilliók a lefújt olimpia kommunikációjára - itt a lista a szerződésekről

Rogán szomszédja, a Fradi vezérigazgatója, Mindshare, Századvég - sokan ügyködtek azon, hogy a budapesti olimpia kampánya erős legyen. Egyes szerződéseket az után kötött az Olimpia 2024 Zrt., hogy Budapest már…

Politikus

Elképzelhető, hogy megfigyelték Trumpot és munkatársait

Az amerikai képviselőház hírszerzési bizottságának vezetője, Devin Nunez szerint elképzelhető, hogy Barack Obama elnöksége idején a hatóságok "véletlenül", egy külföldi hatalom megfigyelése közben Donald Trumpról is gyűjtöttek…

Kapcsolódó lap.hu oldalak

 

Kategória ajánló