DK hírek

Közélet › DK

Többet költene a győri tömegközlekedésre a helyi DK

Tegnap 15:50

700 millió forintos pluszforrást biztosítana a győri tömegközlekedés fejlesztésére a Demokratikus Koalíció helyi képviselője.

Gyurcsány: A nyugati világ és a keleti despotizmus között kell választani

17.05.19 08:36

A Demokratikus Koalíció (DK) elnöke szerint a jövő évi választás történelmi tétje az, hogy a nyugati világhoz való tartozást vagy "a keleti despotizmust" választja-e Magyarország.

Gyurcsány szerint Orbán köztörvényes bűnöző

17.05.19 00:34

Gyurcsány Ferenc volt kormányfő, a Demokratikus Koalíció (DK) jelenlegi elnöke köztörvényes bűnözőnek nevezte „a magyar miniszterelnököt” csütörtöki veszprémi lakossági fórumán

Munka nélkül lógathatjuk a lábunkat?

17.05.18 00:01

„A Demokratikus Koalíció 2018 után munkaszüneti nappá fogja nyilvánítani május 9-ét, hogy minden európai magyar polgár szabadon, saját akarata szerint ünnepelhesse az Európa Napot!”

Gyurcsány: Meg kell teremteni a negyedik köztársaságot

17.05.16 19:22

A Demokratikus Koalíció (DK) elnöke szerint Magyarországnak új demokratikus kormányra, valamint a kormányváltásnál több, majdnem rendszerváltás értékű átalakításra van szüksége, "azaz meg kell teremteni a negyedik köztársaságot".

DK: fizessék vissza az önkormányzatok a jogtalanul megbírságolt autósoknak a beszedett milliárdokat!

17.05.12 13:19

A Demokratikus Koalíció (DK) fővárosi képviselője arra szólítja fel a kerületi önkormányzatokat, hogy fizessék vissza a közterületi kamerák felvételei alapján jogtalanul megbírságolt autósoknak a beszedett milliárdokat.

Gyurcsány: Áder János a Fidesz kiszolgálója

17.05.09 19:13

A Demokratikus Koalíció (DK) elnöke szerint Áder János köztársasági elnök elődjéhez, Schmitt Pálhoz hasonlóan nem az alkotmányhoz, hanem a "Fideszhez hű, a Fidesz kiszolgálója".

Tovább vitatkozik a baloldal a debreceni választás után

17.05.09 07:13

Egymásra mutogat a Demokratikus Koalíció (DK) és az MSZP a debreceni időközi önkormányzati választás eredményeinek ismeretében. Emlékezetes, a vasárnapi voksoláson Türk László (Fidesz–KDNP) 926 szavazattal (58,31 százalék) nyert.

Nemcsak Gyurcsány, hanem Botka László is megszavazta a 13. havi nyugdíj elvételét

17.05.08 21:21

Gyurcsány Ferenc nem vette el a 13. havi nyugdíjat - írta a Demokratikus Koalíció korábban egy közleményében, miután ismét kiélesedett a vita, hogy mégis melyik bukott szocialista járult hozzá ahhoz, hogy lenyúlják a nyugdíjasok juttatását. A…

Migránsokat fogadna be Magyarországra a DK

17.05.05 14:11

A Gyurcsány-féle Demokratikus Koalíció alelnöke szerint Magyarországnak is csatlakoznia kellene a közös uniós menekültügyi politikához.

A(z) "DK" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó tartalmak

Google
Flickr
Ενός λεπτού σιγή για τις στιγμές εκείνες που στο σχολείο κάναμε πως κάτι ψάχνουμε στην τσάντα τη στιγμή που η καθηγήτρια έψαχνε θύμα να πει μάθημα! 😁😂📚📝💼🆘 Ελάτε πείτε την αλήθεια… και εσείς δεν το κάνατε? ________________Trækstien, SilkeborgVejlsøΕρωτεύεσαι το πιο απροσδόκητο άτομο στην πιο απροσδόκητη στιγμή 😍❤️💕 Εσείς τι πιστεύετε? ______________________________ #dk #beautiful #happy #look #love #kiss #couple #couplegoals #smile #relationship #roses #skg_stories #relaR0001774Copenhagen Marathon 2017Copenhagen Marathon 2017Copenhagen Marathon 2017Copenhagen Marathon 2017Copenhagen Marathon 2017

Kapcsolódó témák

Politikus

Fidesz: a Jobbik megint Brüsszel szekerét tolja

A Fidesz szerint a Jobbik Gyurcsány Ferenccel és a szocialistákkal együtt ismét "Brüsszel szekerét tolja" a béruniós polgári kezdeményezéssel, pedig, ha az unió dönthetne az adókról és a bérekről, azzal nem a magyar emberek…

Politikus

Rogán Antal mossa kezeit

Arról kérdezték, miért módosítottak a Fidesz–Lungo Drom-megállapodás időpontján.

Politikus

Kármentésbe kezdtek a szocialisták Botka „kerítésbontó” ötlete miatt?

Továbbra is hazugságnak tartja az MSZP azt, hogy Botka László le akarja bontani a kerítést a déli határon. Szerintük a párt miniszterelnök-jelöltje nem azt mondta a Reuters brit hírügynökségnek, hogy lebontja a kerítést – a Botkától idézett…

Közélet

Botka ’Kerítésbontó’ László

Az MSZP miniszterelnök-jelöltje végérvényesen lemondott 3,3 millió választópolgárról.

Kapcsolódó lap.hu oldalak

 

Kategória ajánló