Csíki Sör hírek

Márka › Csíki Sör

Kitiltották a Heinekent "Európa legnagyobb hagyományőrző rendezvényéről"

17.02.07 14:49

Az Igazi Csíki Sör melletti szolidaritás jegyében a Magyar-Turán Alapítvány valamennyi eseményéről, így a Kurultájról, valamint az augusztusi Ősök Napjáról is kitiltja a Heineken termékeit.

A román sovinizmusnak nincs határa

17.02.03 12:36

Betiltották a Székelyföldön előállított, Erdély-szerte és Magyarországon is igen népszerű Igazi Csíki Sör gyártását, palackozását és forgalmazását Romániában. A több évszázados eredeti receptúra alapján készített kézműves sör sírásója a…

Gazda Albert (Magyar Nemzet): Még egyszer az igazi csíki huncutságról

17.02.01 14:24

Az Igazi Csíki Sör és Lénárd Andrásék gyára nem a székely zászló, de még csak nem is a székely himnusz. Hanem semmivel sem több, mint egy ügyesen felépített üzleti vállalkozás.

Bojkott a Heineken ellen, betiltották a székelyek sörét!

17.01.31 18:37

A Magyarországon is jól ismert sör gyártójának 30 napja van, hogy az italt eltüntesse, a gyártósort megsemmisítse. A sörbarátok kiakadtak, bojkottálják a pert indító Heineken termékeit.

Veszélyben az Igazi Csíki Sör: ma már nem szállítottak a boltokba

17.01.30 14:00

Hétfőn már nem futottak ki a csíkszentsimoni gyárból az Igazi Csíki Sör autói. A sört gyártó vállalat vezetője szerint a román bíróság elfogultan ítélkezett.

A(z) "Csíki Sör" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Márka

A sörháború miatt az oroszokkal is összebalhézhat a kormány

Az oroszokkal is összekaphat a magyar kormány, ha továbbra is kitart az önkényuralmi jelképek mindennemű tiltása mellett. A 444 cikke szerint ugyanis az Aeroflot orosz állami légitársaság még mindig a sarló-kalapácsos…

Politikus

Lázár János átnevezteti Pest megyét - mibe fog ez kerülni?

Egy meglepő napirendi pontról tárgyalnak pénteken a Pest Megyei Közgyűlésben: a Lázár János vezette Miniszterelnökség kezdeményezi Pest megye átnevezését.

Ország

Háromszék: Facebookra feltöltött fotói buktattak le egy telefontolvajt

Az általa eltulajdonított készülékről a Facebookra feltöltött képeivel bukott le egy telefontolvaj Kovászna megyében.Kategória: Erdélyi hírek

Közélet

Uniós bíróság: szerzői jogokat sérthet a jogellenesen elérhetővé tett filmeket lejátszó lejátszók értékesítése

A szerzői jogok megsértését képezheti az olyan multimédia-lejátszó értékesítése, amely lehetővé teszi az interneten jogellenesen elérhető filmek megtekintését tévéképernyőn — közölte az Európai Bíróság. A luxembourgi…

Kapcsolódó lap.hu oldalak

 

Kategória ajánló