Corvinus hírek

Kultúra és szórakozás › Corvinus

A Corvinus Gyűjtemény gyöngyszemei – kiállítás a Kogart tihanyi galériájában

17.09.19 20:11

A budapesti Kempinski Hotel Corvinus szálloda képzőművészeti gyűjteményéből mutat be válogatást a Kovács Gábor Művészeti Alapítvány (Kogart) tihanyi galériája november 12-ig.

A Corvinus Gyűjtemény gyöngyszemei

17.09.19 11:05

A Kempinski Hotel Corvinus Budapest 25 éves fennállása alatt a főváros meghatározó pontjává vált – és névadójához híven több egyszerű szállodánál. A Hotel alapítása óta kiemelt hangsúlyt fektetett a kultúra támogatására: így alakította ki saját, több száz…

Ez a kormánykoalíció a legvalószínűbb a német választás után

17.09.17 15:19

Kiss J. László, a Budapesti Corvinus Egyetem tanára szerint a szeptember 24-i német szövetségi parlamenti választás után a legvalószínűbb az úgynevezett Jamaica-koalíció.

A Corvinus díszdoktora lett a horvát államfőt

17.09.12 18:01

Doctor honoris causa, azaz díszdoktori címet adományozott a Budapesti Corvinus Egyetem (BCE) Kolinda Grabar-Kitarovic horvát köztársasági elnöknek, a NATO korábbi főtitkárhelyettesének kedden.

Új központtal bővült a Mathias Corvinus Collegium

17.09.06 06:52

Új központtal bővült a Mathias Corvinus Collegium (MCC) Fiatal Tehetség Programja: idén ősztől az eddigi öt helyszín mellett Kecskeméten is indulnak a felső tagozatos diákokat célzó, a hagyományos oktatást kiegészítő képzések.

A Corvinus egyetemre felvett diákok az ország legjobb közgazdasági egyetemén tanulhatnak

17.09.03 17:39

A Budapesti Corvinus Egyetemre felvételt nyert diákok az ország legjobb közgazdasági egyetemén tanulhatnak – mondta Hernádi Zsolt, a Magyar Olaj- és Gázipari Nyrt. (Mol) elnök-vezérigazgatója vasárnap az intézmény tanévnyitó szenátusi ülésén.

Leendő ötödikeseknek hirdet felvételt a Fiatal Tehetség Program pécsi központja

17.08.28 13:27

„Kaland, közösség, kihívás!” – ezekkel a hívószavakkal hirdeti felvételijét a Mathias Corvinus Collegium (MCC) felső tagozatosoknak szóló, iskolaidőn kívüli képzése, a Fiatal Tehetség Program (FIT). Az ingyenes kurzusokra szeptember 6-ig várják az…

A(z) "Corvinus" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó tartalmak

Google
Flickr
ArtemisKomárom 33 Plaque in Ács saying this was Matthias Corvinus’s royal road, the first road in Europe. Hungarians invented everythingCorvinus Egyetem, #IstandwithCeu, 17.00Corvinus Egyetem, #IstandwithCeu, 17.10Corvinus universitySQUIFFY I SpiccRaven motif of Matthias Corvinus, Royal Palace Budapest2-es villamos jön2-es villamos megyIMG_4737

Kapcsolódó témák

Közélet

Fontos időpontok az őszre diákoknak

Mikor lesz az őszi szünet, mikor kezdődik az idei őszi érettségi, és mikor kell átállítani az órákat? Az összes fontos őszi dátum egy helyen.

Közélet

Lex CEU: Palkovics szerint teljesíthetőek a feltételek

A parlament a magyar kormány és Maryland megállapodásáról vitázik.

Közélet

Semjén Zsolt gondolatai a migrációról: „Ha egyszer ide bejönnek, többet nem tudunk megszabadulni tőlük”

A miniszterelnök Bayer Zsolttal haknizó helyettese a Fidesz-KDNP pártszövetséget tartja a magyar történelem legsikeresebb politikai konstrukciójának.

 

Kategória ajánló