Civil szervezetek hírek

Közélet › Civil szervezetek

Ez a nemzeti konzultáció egyik kérdése

17.03.28 09:13

A héten induló, ötödik nemzeti konzultáció egyik kérdése a nemzetközi civil szervezetekről szól - írta keddi számában a Magyar Idők.

Sebastian Kurz immár a magyar retorikát alkalmazza

17.03.27 20:28

Sebastian Kurz osztrák külügyminiszter kiosztotta a civil szervezeteket pénteken Máltán és közölte, hogy Európa közelébe se engedné a migránsokat. Közben a szomszédos Csehországban egy most nyilvánosságra hozott felmérés szerint a megkérdezettek…

Falfelületek megújítására pályázhatnak közösségek

17.03.27 16:25

Iskolák, óvodák, önkormányzatok, civil szervezetek pályázhatnak közösségi falfelületek megújítására a Let's Colour Településszépítő Egyesületnél.

Külföldi civil szervezetek mentik a migránsokat az olasz partoknál

17.03.27 15:13

A Földközi-tengeren érkező migránsok mentésének 90 százalékát már nem az olasz parti őrség végzi, hanem sokszor külföldi civil szervezetek, amelyeknek a működése a menekültektől függ – nyilatkozta Stefano Bottoni a Karc FM Hangoló című…

Civil szervezetek segítik a migránsokat

17.03.25 22:01

Vannak nemzetközi szervezetek, amelyek továbbra is bátorítják a menedékkérőket, hogy ha Európában akarnak élni, akkor jöjjenek. Már a Földközi-tengernél is azt kérdezik sokan, hogy vajon milyen pénzből működnek ezek a szervezetek.

Büntetés-végrehajtás: csaknem ötszázan tanulnak börtönőrnek

17.03.24 11:04

Januárban indult képzésük két helyszínen, Nyíregyházán és Budapesten, 476 olyan civil kezdte meg tanulmányait, aki börtönőr szeretne lenni. A tapasztalatok nagyon kedvezőek - mondta a Büntetés-végrehajtási Szervezet Oktatási, Továbbképzési és…

Kovács Zoltán: általánosságban nincs gond a civil szervezetekkel

17.03.23 21:52

Nem a teljes civil társadalommal van gond, csak azokkal a szervezetekkel, amelyek nemzetközi hálózatba tömörülve, külső finanszírozó támogatásával működnek – mondta Kovács Zoltán kormányszóvivő csütörtök este az M1 aktuális csatornán.

Közel 300 ember fulladt a Földközi-tengerbe hajótörés miatt

17.03.23 20:01

Feltehetően mintegy 250 afrikai menekült és bevándorló fulladt a Földközi-tengerbe két gumicsónak elsüllyedésekor. A csónakokra a líbiai partoknál bukkant rá csütörtökön egy civil szervezet, eddig öt holttestet találtak meg.

Bezárták a pokoli toronyként emlegetett tihanyi kilátót

17.03.23 16:16

Maradandó természeti károkat okozott az öt hónapja átadott és a napokban bezárt tihanyi Őrtorony kilátó építése és használata egy helyi civil szervezet szerint - írja az Index.

Századvég: lobbicégként kellene kezelni az álcivileket

17.03.21 14:58

A Századvég Alapítvány szerint a nem-kormányzati szervezetek (non-governmental organization; NGO) működése legitim, azonban a rájuk vonatkozó szabályozásnak igazodnia kellene lobbista jellegükhöz.

A(z) "Civil szervezetek" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Ország

Klaus Johannis kitüntette Károly herceget

Romániai karitatív tevékenysége elismeréseként és az ország népszerűsítéséért Románia Csillagának nagykeresztjével tüntette ki Klaus Johannis román államfő Károly walesi herceget, aki szerdán kezdte meg háromnapos hivatalos…

Ország

Törökország befejezte hadműveletét Szíriában

Törökország befejezte az Eufráteszi Pajzs fedőnevű, a Szabad Szíriai Hadsereg (SZSZH) ellenzéki ernyőszervezettel együttműködve tavaly augusztusban indított hadműveletét Szíriában.  

Politikus

Felmérés: tartja magát az MSZP, kicsit vesztett a Fidesz és a Jobbik

Továbbra is alig mozdulnak a pártpreferenciák a Závecz Research Intézet friss közvélemény-kutatása szerint.

Gazdaság

Magyar Innovációs Nagydíjat kapott a 77 Elektronika

Átadták a 2016. évi Magyar Innovációs Nagydíj pályázat elismeréseit szerdán az Országgyűlés épületében.

Kapcsolódó lap.hu oldalak

 

Kategória ajánló