Cigaretta hírek

Életmód › Cigaretta

Cigarettafogás Barabásnál

17.03.22 10:28

A rendőrök a helyszín közelében elfogták a közel négymillió forint értékű jövedéki termék csempészésével összefüggésbe hozható férfit.

KDNP: életbe lépett a bírósági végrehajtásról szóló törvénymódosítása

17.03.21 10:43

Életbe lépett a bírósági végrehajtásról szóló törvény módosítása, amelynek értelmében már nem lehet végrehajtás alatt álló ingatlanokat a becsérték 100 százaléka alatt árverésre bocsátani.

Nem minden dohányos jár rosszul az új jövedéki törvénnyel

17.03.14 17:07

A kormány támogatja a jövedékiadó-törvény módosító javaslatát, amelyet a gazdasági bizottság nyújtott be kedden az Országgyűlésnek - közölte a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM). Az egyik változás, hogy az elektromos cigarettába való…

Kevesebb dohány termett tavaly, többet is fizettek érte

17.03.13 14:13

Magyarországon 3366 hektáron összesen 6343 tonna dohányt termeltek 2016-ban, a két évvel ezelőtti adatokhoz képest nőtt a termésátlag, csökkent a terület és a termésmennyiség.

Lövések dördültek a magyar-ukrán határon

17.03.11 19:22

Csak levegőbe leadott lövésekkel sikerült megakadályozniuk egy illegális cigarettaszállítmány Magyarországra juttatását az ukrán határőröknek.

Dupla alváz alatt lapult a csempészett cigi, háznál csencselők is lebuktak

17.03.07 22:43

Egy szerb járműszállító trélerben 2466 doboz adózatlan cigarettát találtak a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) pénzügyőrei Röszkén. A dohányterméket lefoglalták, a sofőr ellen büntető feljelentést tettek. Mezőcsáton háznál csencselő cigarettaárusok buktak…

Azonosították a rendőrök a fétfit, aki egy budapesti óvoda előtt mutogatta magát

17.02.25 08:25

– A budafoki rendőrök rövid időn belül azonosították azt a férfit, aki február 22-én, szerdán kora délután egy XXII. kerületi óvoda előtt mutogatta magát.

A(z) "Cigaretta" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó tartalmak

Google

Kapcsolódó témák

Gazdaság

Magát leplezte le az áfacsaló debreceni nagyvállalkozó

Hajdú- Hajdú-Bihar megye egyik nagyvállalkozója irányította azt az öt főből álló társaságot, amely 250 millió forint áfát csalt el. A NAV észak-alföldi pénzügyi nyomozói áfacsalás és okirat-hamisítás miatt javasolnak vádemelést a…

Gazdaság

Nemzeti Dohányboltból lopott Nagyatádon

A férfit a nagyatádi rendőrök 24 órán belül azonosították és elfogták. A Nagyatádi Rendőrkapitányságon eljárást indítottak 2017. március 14-én lopás vétség elkövetésének gyanúja miatt ismeretlen tettes ellen. A rendelkezésre álló

Életmód

E-cigi: csak a nikotintartalmú töltőfolyadék adózik

Az Országgyűlés kedden több ponton is módosította az új jövedéki adóról szóló törvényt, amely csak július 1-jén lép hatályba.

Megye

Lengyel Magyar barátság napja koncert

Nyíregyháza - A Legyel-Magyar Barátság Napja alkalmából közös koncert helyszíne volt pénteken a Vikár Sándor Zeneiskola, ahol a megyeszékhely testvérvárosa Rzeszow tehetséges fiatal zenészei is bemutatkoztak.

Kapcsolódó lap.hu oldalak

 

Kategória ajánló