CEU hírek

Közélet › CEU

A CEU visszautasítja Orbán Viktor kijelentéseit

Ma 19:10

A Central-European University (CEU) visszautasítja Orbán Viktor miniszterelnöknek az Európai Parlamentben (EP) szerdán az egyetemmel kapcsolatban tett kijelentéseit.

Egyre kisebb az esélye, hogy jelenlegi formájában marad a CEU a rektorhelyettes szerint

Ma 18:40

Már kevesebb, mint 50 százalék esélyt lát arra a CEU rektorhelyettese, hogy maradnak Budapesten - mondta el az RTL Klubnak. Ha az a kérdés, hogy a CEU a jelenlegi formájában, mindezekkel a programokkal, tanszékekkel, mindezekkel a kutatási...

Soros vagy Orbán?

Ma 16:07

Kövesd nálunk élőben 14:45-től, hogy Orbán Viktor Brüsszelben ismét kiáll a magyarokért!

Guy Verhofstadt méltatlan beszédet mondott

Ma 14:37

Guy Verhofstadt, a liberálisok frakciójának a vezetője arról beszélt az Európai Parlament plenáris ülésén, hogy 1990-ben Orbán Viktor Macron-szerű politikát folytatott. Verhofstadt szerint a magyar kormányfő azóta eldobta a demokratikus értékeket.

A CEU a kötelezettségszegési eljárás után azt reméli, észhez tér a Fidesz

Ma 14:36

Azt remélik, hogy az Európai Néppárt ezután felszólítja magyar partnereit, hogy haladéktalanul tegyenek lépéseket az Európai Bizottság ajánlásainak betartására,

Fidesz: vajúdtak a hegyek és egeret szültek

Ma 12:58

Vajúdtak a hegyek és egeret szültek – reagált a Fidesz közleményben az Európai Bizottság (EB) szerdán bejelentett kötelezettségszegési eljárására.

Kövér kiakadt a paprikajancsizáson

Ma 12:45

A házelnök visszautasította az MSZP beadványát, mert szerinte sérti az Országgyűlés méltóságát, hogy paprikajancsinak nevezték benne Áder Jánost.

A(z) "CEU" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó tartalmak

Google

Kapcsolódó témák

Közélet

Újabb orosz központ nyílt itthon, ez már a harmadik

Orosz központot adtak át a Debreceni Egyetemen (DE), Budapest és Pécs után ez a harmadik ilyen intézmény Magyarországon.

Közélet

Feloszlatták a CÖF-ös tüntetést Brüsszelben, mert nem volt bejelentve

CÖF-ös ellentüntetést is szerveztek a magyar tematikájú európai parlamenti ülés idejére. Az eseménnyel párhuzamosan egy CEU-párti tüntetés is zajlik. A CÖF tüntetői feleannyian lehettek, mint a CEU mellettiek – írja a hvg.hu.…

Közélet

Weber a bizottság javaslatainak megfontolását kéri

Az Európai Bizottság által javasolt módosítások megfontolására kérte a felsőoktatási törvény körüli vitában Orbán Viktort Manfred Weber, az Európai Néppárt (EPP) európai parlamenti (EP-) frakciójának vezetője szerdán az…

Politikus

Tanítanék: Ádernek nincs keresnivalója az iskolákban

"Áder Jánosnak nem előadást tartani, hanem tanulni kellene mennie abba az iskolába, ahol diákok és tanárok még tudnak és mernek élni demokratikus jogaikkal."

Kapcsolódó lap.hu oldalak

 

Kategória ajánló