CEU hírek

Közélet › CEU

Több újságíró volt, mint tüntető az Emmi előtt

17.09.16 08:14

Maroknyi érdeklődővel és nagyszámú sajtómunkás kíséretében tartott tüntetést a kormány oktatáspolitikája ellen a Független Diákparlament (FDP) este. A nagyjából húsz résztvevő többnyire fiatalokból állt, akik a CEU épülete elől az Emmi elé vonulva…

Diákok háta mögé bújnak a spekuláns hálózatának tagjai

17.09.14 10:12

Információink szerint kormányellenes és CEU-párti tüntetést szervez péntekre a Független Diákparlament, amely olyan hírhedt támogatókat tudhat maga mögött, mint a jogrend felrúgására buzdító Schilling Árpád. Úgy hírlik, a Hallgatói Hálózat is újra…

Volt CEU, nincs CEU

17.09.11 14:37

Miközben sokan hangoztatják, hogy a CEU mennyire jó egyetem és az a világelitbe tartozik, egy most publikált felsőoktatási rangsorban nem is szerepel. Ezzel ellentétben a Semmelweis Egyetem rajta van, ráadásul javított is a korábbi helyezésén.

Kimaradt, nem lemaradt az egyetemek világrangsorából a CEU

17.09.11 14:01

A Times Higher Education listáján elvben csak olyan egyetemek szerepelhetnek, amelyek alapképzést is nyújtanak. Ezt idén komolyan vették, ezért tűnhetett el a listáról a tavaly még a világ legjobb 350 egyeteme közé sorolt, alapképzést nem nyújtó CEU.

Nagyot bukott a CEU

17.09.11 12:51

Míg tavaly a Times Higher Education (THE) listáján a 312. helyre sorolták a CEU-t, idén a listán sincs rajta.

Lex CEU: Megvan a megállapodás az amerikai szövetségi kormánnyal, az AB idén dönt

17.09.08 15:39

Megvan az előzetes elvi megállapodás az amerikai szövetségi kormánnyal, amit a lex CEU előír - állítja egy kormánytag. A lex CEU ügyében az Alkotmánybíróság ítélete várhatóan október 11-e után születik meg, valamikor még idén. Az AB ítéletekre rálátó…

Nem haladnak a CEU-s tárgyalások

17.08.31 19:19

Október elsején a törvény alapján visszavonhatják az egyetem működési engedélyét.

Fidesz alelnök a CEU-ügyről: "Nem támogatok enyhébb megoldást"

17.08.29 08:19

A CEU rengeteg ügynököt képez ki - ezt jelentette ki a Magyar Hírlapnak adott interjújában Németh Szilárd. A Fidesz alelnöke hozzátette, hogy ők Soros érdekeit szolgálják.

A(z) "CEU" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó tartalmak

Google

Kapcsolódó témák

Közélet

Nagymegyeren és Somorján is tesztelik már a szlovák nyelv újfajta oktatását

A kormánybiztos szerint a nemzeti kisebbségekhez tartozó gyerekek jobban megtanulnák az államnyelvet, ha azt idegen nyelvként és nem anyanyelvként oktatnák számukra. Elmondta, hogy három helyen, Nagymegyeren, Somorján…

Közélet

A mobil gát ellen tüntetett a Greenpeace

A római-parti mobil gát ellen tüntetett a Greenpeace a fővárosban.

Közélet

Képzési központot épít Magyarországon a Mercedes-Benz gyár

8000 négyzetméteres képzési központ építése kezdődött meg Kecskeméten, elsősorban a duális képzésben résztvevő középiskolások és felsőoktatási hallgatók számára.

Politikus

Áder János: a vízválság háborúkhoz is vezethet

A vízválság háborúkhoz is vezethet – hangsúlyozta Áder János köztársasági elnök New Yorkban, az MTI tudósítójának nyilatkozva csütörtökön.

 

Kategória ajánló