Bulgária hírek

Ország › Bulgária

Bulgária korlátozza a menedékkérők mozgásszabadságát

Tegnap 21:33

Menedékkérelmük elbírálásáig nem hagyhatják el a számukra kijelölt körzetet a Bulgáriában tartózkodó menekültek.

Migránsokat fogtak a Dunán

17.09.20 14:08

A bolgár embercsempész épp motorcsónakkal próbálta átszállítani a Dunán a migránsokat, de a román határrendészek észrevették őket.

Vanessza fél, hogy nem mehet haza, azt gondolja, fogyatékos lett

17.09.20 09:00

Pedig már önállóan öltözik, már nem mered egész nap a semmibe, és egy sorstársa is meglátogatta, aki hasonló baleset után teljesen egészséges lett. Burkus Vanessza, a Bulgáriában balesetet szenvedett fiatal lány édesapja így számolt be lánya…

Szavakat mond, de még nem ismer meg mindenkit Vanessza – újabb részletek

17.09.20 08:02

Továbbra is biztató a Bulgáriában balesetet szenvedett Burkus Vanessza állapota, szavakkal már kommunikál, ezekből következteti ki az édesapja, mit szeretne közölni a szegedi lány.

A frászt hozta a magyar ingatlanos cégekre a bíróság

17.09.18 12:58

2009-ben a Legfelsőbb Bíróság egyértelműen kimondta, hogy az ingatlanfejlesztésekhez kapcsolódó közcélú beruházások áfája levonható, ha ezek nélkül a fejlesztés nem lenne megvalósítható. A közelmúltban azonban nem várt…

Hamis bolgár iratokkal próbáltak koszovóiak átjutni a román-magyar határon

17.09.15 11:27

Hamis bolgár személyazonossági igazolványokkal próbált két koszovói állampolgár átjutni péntek hajnalban a román-magyar határon - közölte a román határrendészet.

Juncker: Ne szakadjon ketté az EU, hanem ami van, abba mindenki lépjen bele

17.09.13 12:31

Mindenhol legyen euró, minden ország legyen Schengen része, a tanácsnak és a bizottságnak pedig közös elnöke legyen. Aki nem tartja be a bírósági ítéletet, az meglopja az állampolgárokat.

A(z) "Bulgária" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó tartalmak

Google

Kapcsolódó témák

Ország

A román államfő lemondta ukrajnai látogatását

Klaus Iohannis román államfő lemondta októberre tervezett ukrajnai látogatását az új ukrán oktatási törvény elfogadása miatt.

Közélet

Több mint száz embernek veszett nyoma Líbia partjainál

Száznál több bevándorló és menekült tűnt el, miután a hajójuk elsüllyedt a nyugat-líbiai partoknál - közölte csütörtökön a líbiai haditengerészet túlélőkre hivatkozva.

Közélet

Semjén Zsolt gondolatai a migrációról: „Ha egyszer ide bejönnek, többet nem tudunk megszabadulni tőlük”

A miniszterelnök Bayer Zsolttal haknizó helyettese a Fidesz-KDNP pártszövetséget tartja a magyar történelem legsikeresebb politikai konstrukciójának.

Ország

Nemzetközi együttműködést kezdeményezett a Közbeszerzési Hatóság

A magyar Közbeszerzési Hatóság (KH) kezdeményezésére nemzetközi együttműködési szándéknyilatkoztatot írtak alá a visegrádi négyek (V4), valamint Horvátország, Macedónia és Szerbia társszervezeteil – jelentette be Rigó…

 

Kategória ajánló