Buda Cash hírek

Gazdaság › Buda Cash

100 milliárd forintot adott egy hónapra a bankoknak az MNB

Ma 16:10

Egy hónapos futamidejű finomhangoló devizaswap-tendert tartott a Magyar Nemzeti Bank. A jegybank az egy hónapos lejáraton a tenderre beérkezett 273 milliárd forint ajánlatból 100 milliárd forintot fogadott el. A hétfői tender eredményét...

Újabb bank kínálhat fogyasztóbarát hiteleket

Ma 16:10

A Raiffeisen Bank Zrt. is megkezdheti a minősített fogyasztóbarát lakáshitelek kihelyezését, a termékek forgalmazásának kezdő időpontját a hitelintézet határozza meg - közölte a Magyar Nemzeti Bank (MNB) hétfőn az MTI-vel.

Mikor lesz elege az MNB-nek az erős forintból?

17.08.18 19:15

A jelenlegi forint árfolyam az MNB számára nem komfortos, ám a keddi kamatdöntő ülés alkalmával nem valószínű, tesznek ez ellen.

Sosem volt még ekkora vagyona a magyaroknak

17.08.18 07:30

Rekord szintre, közel 46 ezer milliárd forintra nőtt június végével a háztartások pénzügyi vagyona az MNB friss statisztikái szerint. Részben a befektetéseken elért jó hozamoknak köszönhetően 850 milliárd forinttal nőtt a nettó pénzügyi...

A jövő héten szabadulhat a börtönből Kulcsár Attila

17.08.18 07:01

Napokon belül letölti büntetését és szabadul a börtönből Kulcsár Attila, a brókerbotrányként elhíresült büntetőügy főszereplője – értesült lapunk. Kulcsár jogerősen öt évet kapott, ám az előzetes letartóztatásban, házi őrizetben és…

Bevételi többlet keletkezett az államháztartásban

17.08.17 10:42

Az államháztartás finanszírozási oldalról számított nettó többlete 28 milliárd forint volt az idei második negyedévben és a negyedéves GDP 0,3 százalékát tette ki.

Matolcsy döntött Polt Petra jegybanki állásáról

17.08.17 07:55

Ezt két hónapos levélváltás után sikerült kicsikarni a MNB-ből, amely valamiért nem hajlandó leírni Matolcsy György nevét. Megtudtuk még, hogy Polt Péter felesége nem játszott szerepet abban, hogy Polt lánya is a jegybankban landoljon.

Megbírságolták az MKB Bankot

17.08.16 17:06

A Magyar Nemzeti Bank (MNB) 3,5 millió forint bírság kiszabásával zárta utóvizsgálatát az MKB bankcsoportnál, nagyrészt a szavatolótőke, tőkemegfelelés számítása terén meglévő hiányosságok miatt.

A(z) "Buda Cash" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó tartalmak

Google

Kapcsolódó témák

Gazdaság

Hátrányos helyzetű csángó gyerekek nyaralhatnak a Balatonnál a Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat és a Magyar Nemzeti Bank jóvoltából (gyermekmento.hu)

45 nehéz helyzetű, általános iskolás csángó gyermek érkezik nyaralni Bákóból a Balaton partjára Keszthelyre. Az üdülés augusztus 22. és 29. között a Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat szervezésében, a Magyar Nemzeti Bank…

Politikus

Matolcsy úgy osztogatja a milliókat, mintha a sajátja volna

A Magyar Nemzetben megjelent cikk szerint a tucatnyi kedvezményezettet tekintve bőkezű volt a jegybank az egyházakkal is: a Pannonhalmi Főapátság alapítványa 30 millió forintot kapott, a Károli Gáspár Református Egyetem pedig 28,1 millió…

Gazdaság

Devizaswap-tendert tartott az MNB

A Magyar Nemzeti Bank (MNB) hétfőn 1 hónapos futamidejű, forintlikviditást nyújtó úgynevezett finomhangoló devizaswap-tendert (kamatcsere-tendert) tartott, amelyen 100 milliárd forintért fogadott el banki ajánlatokat.

Gazdaság

Nagy bejelentést tett az OTP Bank

Az OTP Bank Nyrt. 200 milliárd forint keretösszegű nyilvános kötvényprogramot indít - közölte a bank csütörtökön a Budapesti Értéktőzsde honlapján.

 

Kategória ajánló