Brexit hírek

Gazdaság › Brexit

Minket is érintő javaslatot tettek a Brexit kapcsán

17.08.17 11:49

Az Egyesült Királyság európai uniós tagságának megszűnése (Brexit) után is szabadon utazhatnának be a szigetországba az EU-s állampolgárok a brit belügyminisztérium készülőben lévő javaslata szerint.

Ábrándnak nevezték a britek Brexit-tervét

17.08.15 22:02

Az Európai Parlament Brexit-ügyi koordinátora Twitter üzenetében “fantáziának” nevezte a brit javaslatot.

Egy dologban van egyetértés a Brexit körül

17.08.15 10:24

A brit Konzervatív Párton belül továbbra is számos ellentét van a Brexit levezénylésével kapcsolatban, de úgy tűnik, az egyik ilyen megoldódni látszik. Közben a korábbi munkáspárti külügyminiszter szerint újabb népszavazást kellene kiírni a kilépésről.

Brexit: Alkudoznának a britek

17.08.15 10:12

Átmeneti időre szóló vámuniót javasol a brit kormány Brüsszelnek az Uniós kilépésük utáni időszakra. A terv célja, hogy ne lassuljon le a kereskedelem a felek között, és legyen idő az átállásra.

Már átmeneti időre szóló EU-s vámunióról beszélnek a britek

17.08.15 09:32

Átmeneti időre szóló vámuniót javasol az Európai Bizottságnak a brit kormány az Egyesült Királyság európai uniós tagságának 2019-ben várható megszűnése utáni időszakra. A javaslatban az áll, hogy a brit kormány a "lehető legszabadabb és…

Brexit: a briteknek megint van egy újabb ötlete

17.08.15 07:56

Átmeneti időre szóló vámuniót javasol az Európai Bizottságnak a brit kormány az Egyesült Királyság európai uniós tagságának 2019-ben várható megszűnése utáni időszakra.

Európába menekülnek a brit nyugdíjasok

17.08.15 07:01

A szabad mozgás nehezítésétől tartva egyre több brit állampolgár vonul idő előtt nyugdíjba, és igyek

Aggódnak a skótok a Brexit miatt

17.08.14 17:48

Fergus Ewing, a skót kormány vidékfejlesztési minisztere annak biztosítását követelte a londoni kormánytól, hogy a skót élelmiszer- és italexportot megvédi a brit európai uniós tagság megszűnésének esetleges drámai következményeitől.

A(z) "Brexit" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó tartalmak

Google
Flickr
How Brexit hasAffected Personal FinanceThere is a brand new post up on our site QROPS Pension Transfers | South African QROPS Explained - What Does A QROPS Brexit Mean For UK Expats in South Africa?Brexit nie zahamuje polskiego eksportu do Wielkiej BrytaniiPodwyżki stóp w USA. Kurs funta w trendzie spadkowymDSC_1408 London Bus Route #168 Camden Town High Street Richard Cobden Statue founder of the Anti Corn Law league in 1838 which helped repeal the Corn Laws. It is a pity Richard Cobden is not around to help with Brexit!28 members of the EU, but only 27 peace standards - I wonder which one is already missing at The Varusschlacht museum at KalkreiseJLR Enjoys Record Sales, 5000 Jobs To OfferLa AusenciaWhat’s to become of The Northern/Republic of Ireland border post Brexit? Asks RHABrexit Euro - are YOU kidding?

Kapcsolódó témák

Nagyvilág

A kormány módosította a kiterjesztett vagyonelkobzásra vonatkozó jogszabályt

A kormány pénteki ülésén elfogadta a büntetőjog módosítását azért, hogy életbe ültessen két Európai Uniós irányelvet. Az igazságügyi minisztérium által kidolgozott jogszabályt a parlament elé terjesztik jóváhagyásra.

Nagyvilág

William Butler Yeats relikviákból rendeznek árverést

A Nobel-díjas brit költő-író, William Butler Yeats első szerelméhez írt leveleit, valamint bátyja, nővérei és apja festményeit és rajzait bocsátja árverésre szeptemberben a londoni Sotheby's aukciósház.

Ország

Halvendéglő lett az Egyesült Királyság legjobb étterme

Öt év után letaszította trónjáról az Egyesült Királyság legjobb éttermét egy cornwalli halvendéglő.

Ismert személy

A kormányfőnek sem tetszik, hogy elhallgat a Big Ben

A brit kormányfő sem ért egyet azzal, hogy felújítás miatt négy évre elnémul a londoni parlament toronyórájának világhírű harangja, a Big Ben. Theresa May szerdán helytelennek nevezte az erről szóló terveket, törvényhozási…

Kapcsolódó lap.hu oldalak

       

      Kategória ajánló