Botka László hírek

Politikus › Botka László

Döbbenetes hasonlóság Botka, Gyurcsány, Bajnai és Hagyó között

17.03.23 11:40

Meglepő hasonlóságokat látunk Botka László politikai pályafutása, valamint Gyurcsány Ferenc, Bajnai Gordon és Hagyó Miklós pályája között. A bukott és zavaros cégügyek, a személyes gazdagság mind előjönnek a balliberális oldalon.

Kósa Lajos: meg kell óvni az országot azoktól, akik egyszer már tönkretették

17.03.22 08:55

Blöffnek nevezte a Fidesz frakcióvezetője, hogy visszalépnének attól a javaslattól, amely szerint nem lenne lehetséges önkényuralmi jelképek kereskedelmi felhasználása, míg Botka László MSZP-s miniszterelnök-jelölt javaslataival kapcsolatban azt mondta:…

Tízmilliárdokat keresett a baloldal révén a Szeviép

17.03.21 08:58

Nemcsak a Botka László által vezetett Szegeden szerették az alvállalkozók százait csődbe döntő Szeviépet, a vállalat öt év alatt 34 milliárd forint értékű közbeszerzést nyert el döntően baloldali önkormányzatoktól, kormányzati szervektől. A Magyar Idők úgy…

Botka tovább hazudik: az általa vezetett önkormányzat mégis bizniszelt a kisvállalkozókat tönkretevő céggel

17.03.20 17:04

Botka korábban letagadta, hogy Szeged bármilyen munkát rendelt volna a Szeviéptől, amely több száz beszállítóját és alvállalkozóját juttatta csődbe. Az Origo kiderítette, hogy a cég többedmagával több mint 9 milliárd forintnyi közbeszerzést nyert el.

Hülyék 2018: a baloldali pártok semmiben sem értenek egyet

17.03.19 20:58

Nemcsak a közös lista kérdésében, de Botka László választási programjának egyik legfőbb pontjában sem értenek egyet a baloldali ellenzéki pártok.

Fidesz: Botka László tisztázza Szeged és a Szeviép viszonyát!

17.03.17 16:16

A szegedi önkormányzat és a Szeviép viszonyának tisztázására szólította fel a Fidesz Botka Lászlót és az MSZP-t.

A(z) "Botka László" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó tartalmak

Google

Kapcsolódó témák

Magyar település

Balogh Zsolt: "Pluszteher nyomja a vállunkat"

Élesedik a küzdelem a Bajnokok Ligájában, a Mol-Pick Szeged csapata megkezdi szereplését a sorozat egyenes kieséses szakaszában.

Közélet

Református fenntartásban működhet tovább a pápai Csókai Óvoda

Pápa - A Csókai Óvodába járó gyermekek szüleinek többsége igennel válaszolt az átadás-átvétellel kapcsolatban feltett kérdésre, így a következő nevelési évet már református fenntartásban kezdheti meg az óvoda - hangzott el a…

Politikus

Az Olimpia 2024 pályázat előkészítését vizsgáló bizottságot hozna létre az ellenzék

Három ellenzéki párt, az LMP, az MSZP és a Jobbik azt javasolja, hogy a parlament hozzon létre vizsgálóbizottságot.

Megye

Nagykabátot, bazaltot, műfogsort is visz a szennyvíz

Csongrád - Egyből kijöttünk, mert nagyon büdös volt. Nem gondoltuk volna, hogy mi minden van a szennyvízben - vallotta be a csongrádi Galli-iskola diákja, Kiss Viktória.

Kapcsolódó lap.hu oldalak

 

Kategória ajánló