Bíróság hírek

Közélet › Bíróság

Ittas sofőrök állhatnak bíróság elé

17.09.14 10:12

Ittas sofőrök állhatnak bíróság elé Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság 2017. 09. 13., sze - 12:41 Bíróság elé állítási javaslattal élt a rendőrség egy férfival…

Bíróságtörténeti konferenciát szerveznek Budapesten

17.09.14 08:54

Az Országos Bírósági Hivatal (OBH) a Bíróságtörténeti Hét keretében bíróságtörténeti konferenciát rendez 2017. szeptember 15-én reggel 10 órai kezdettel a Magyar Igazságügyi Akadémián „A magyar bűnvádi perrendtartás múltja és jelene” címmel.

Titkosszolgálati botrány robbant ki Romániában

17.09.13 21:01

A Román Hírszerző Szolgálat (SRI) egy korrupciógyanúval bíróság elé állított volt tisztje szerint a korrupcióellenes ügyészség (DNA) a hírszerzés befolyása alatt áll, amelytől kész vádiratokat kap. A DNA főügyésze az igazságszolgáltatási felügyelethez (IJ)…

Megint megszökött egy rab

17.09.13 19:06

Ezúttal a nagyfai börtön parkjából, ahol dolgozni volt. A 38 éves, csalás miatt elítélt férfit még keresik.  Liptai Józsefet keresi a rendőrségKedden a győri bíróságról lépett le valaki, ő simán kihúzta a kezét a bilincsből.

Visszatérhet eredeti otthonába a Kúria

17.09.13 15:18

Közös szándéknyilatkozatot írt alá a Kúria, a Legfőbb ügyészség és az Országos Bírósági Hivatal. A megállapodás értelmében közösen képviselik egymás érdekeit az Igazságyügyi Palota rekonstrukciója során.

Homofóbiából gyilkolhatták meg a kilencvenes évek népszerű előadóját

17.09.13 14:55

Megkezdődött a bírósági tárgyalása Berlinben annak a két férfinak, akik a vád szerint homofóbiából gyilkolták meg az 1990-es évek népszerű német elődóját, Jim Reevest.

Rebel Wilsonnak csaknem egymilliárd forintnyi kártérítést ítéltek meg

17.09.13 11:38

Rebel Wilson ausztrál színésznőnek 4,6 millió ausztrál dollár (917 millió forint) kártérítést ítélt meg egy ausztrál bíróság attól a médiacsoporttól, amelynek magazinjai rossz hírbe keverték a komikát, aki emiatt több fontos filmes munkától is elesett.

Juncker azonnal felvenné a schengeni övezetbe Bulgáriát és Romániát

17.09.13 10:25

Jean-Claude Juncker évértékelő beszédében egy sikeres Európát vázolt fel, azonnali hatállyal meghívta Bulgáriát és Romániát a schengeni övezetbe, a briteknek pedig azt üzente, hogy meg fogják bánni a kilépést.

A(z) "Bíróság" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó tartalmak

Google
Flickr
A gyöngyöspatai általános iskolában a felperesek szerint szegregáltan oktatott gyerekek ügyében indított Kártérítési per tárgyalása a Gyöngyösi Járásbíróságon.A gyöngyöspatai általános iskolában a felperesek szerint szegregáltan oktatott gyerekek ügyében indított Kártérítési per tárgyalása a Gyöngyösi Járásbíróságon.A gyöngyöspatai általános iskolában a felperesek szerint szegregáltan oktatott gyerekek ügyében indított Kártérítési per tárgyalása a Gyöngyösi Járásbíróságon.A gyöngyöspatai általános iskolában a felperesek szerint szegregáltan oktatott gyerekek ügyében indított Kártérítési per tárgyalása a Gyöngyösi Járásbíróságon.A gyöngyöspatai általános iskolában a felperesek szerint szegregáltan oktatott gyerekek ügyében indított Kártérítési per tárgyalása a Gyöngyösi Járásbíróságon.A gyöngyöspatai általános iskolában a felperesek szerint szegregáltan oktatott gyerekek ügyében indított Kártérítési per tárgyalása a Gyöngyösi Járásbíróságon.A gyöngyöspatai általános iskolában a felperesek szerint szegregáltan oktatott gyerekek ügyében indított Kártérítési per tárgyalása a Gyöngyösi Járásbíróságon.A gyöngyöspatai általános iskolában a felperesek szerint szegregáltan oktatott gyerekek ügyében indított Kártérítési per tárgyalása a Gyöngyösi Járásbíróságon.A gyöngyöspatai általános iskolában a felperesek szerint szegregáltan oktatott gyerekek ügyében indított Kártérítési per tárgyalása a Gyöngyösi Járásbíróságon.A gyöngyöspatai általános iskolában a felperesek szerint szegregáltan oktatott gyerekek ügyében indított Kártérítési per tárgyalása a Gyöngyösi Járásbíróságon.

Kapcsolódó témák

Közélet

Szijjártó meglepő felfedezést fogalmazott meg

Szijjártó Péter a Soros-tervet firtató kérdésre úgy válaszolt, van ilyen terv, és az az interneten is olvasható. A politikus ismét bírálta az Európai Bíróság kvótaperben hozott döntését, amely szerinte politikai volt és ellentétes az uniós tagállamok…

Ország

Románia befogad száz szíriai állampolgárt

Korábban Törökországba menekültek.

Magyar település

A MOL-Pick Szeged továbbra is hibátlan a bajnokságban

A Csurgó nem vallott szégyent, de várnia kell még az első sikerre.

Nagyvilág

Varsó soha nem mond le a német háborús kártérítési ügyéről

Lengyelországnak ki kell bírnia a brüsszeli nyomást, máskülönben az Európai Unió peremére szorul - ezt mondta egy lapinterjúban Jaroslaw Kaczynski, a lengyel kormánypárt elnöke, aki szerint Varsó soha nem mond le a német…

 

Kategória ajánló