Bíróság hírek

Közélet › Bíróság

Dízelbotrány alakul a General Motors körül is

17.05.26 17:42

A General Motors is a jogászok célkeresztjébe került az Egyesült Államokban a Volkswagen dízelbotrányának tanulságai alapján.

Technikai fejlesztések az Országos Bírósági Hivatalban

17.05.26 13:00

Fémdetektoros kapukat, csomagvizsgálókat szereltek fel, valamint kézi fémkeresőket és számítógépeket is kaptak a bíróságok.

Meglepő számok érkeztek a kgfb-ről

17.05.26 11:53

Becslések szerint legalább 100 ezer autó közlekedik kgfb nélkül a magyar utakon. Az általuk okozott kárt megpróbálják behajtani, de amit nem sikerül, azt a többség fizeti a kötelező díjába építve - írja a figyelmet az Azénpénzem.hu.

Debreceni erőszakoló: nem fogod túlélni

17.05.26 09:40

A férfi a könyvtárnál támadt rá a lányra, felemelte és a bokrok közé rángatta, ahol bántalmazta és megerőszakolta. Bíróság elé állítják.

Feloszlathatnak egy szélsőjobbos pártot Szlovákiában

17.05.25 17:48

Szlovákiában a főügyész indítványozta a Kotleba – Mi Szlovákiánk Néppárt feloszlatását, mert fasiszta és sérti az alkotmányt a párt. A pozsonyi parlament egyik ellenzéki pártjának feloszlatását indítványozta a szlovák főügyész, aki szerint ez a párt…

Megrovást kapott a 11 éves diáklányt felpofozó tanárnő

17.05.25 14:38

Két és félig húzódott a bírósági ügye annak az általános iskolai tanárnőnek, aki az egyik tanítási óra előtt pofon vágta tanítványát. Az akkor 11 éves diáklány szülei bántalmazás bűntette miatt feljelentették a pedagógust.

Közös nevező lehetne a karbonmentesség

17.05.25 13:00

A nukleáris és a megújuló alapú áramtermelés szembeállítása káros következtetéseket és hibás döntéseket okozhat Európában a magyar energetikai államtitkár szerint. Eközben Paks II környezetvédelmi engedélyét bíróságon támadták…

A(z) "Bíróság" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó tartalmak

Google
Flickr
A gyöngyöspatai általános iskolában a felperesek szerint szegregáltan oktatott gyerekek ügyében indított Kártérítési per tárgyalása a Gyöngyösi Járásbíróságon.A gyöngyöspatai általános iskolában a felperesek szerint szegregáltan oktatott gyerekek ügyében indított Kártérítési per tárgyalása a Gyöngyösi Járásbíróságon.A gyöngyöspatai általános iskolában a felperesek szerint szegregáltan oktatott gyerekek ügyében indított Kártérítési per tárgyalása a Gyöngyösi Járásbíróságon.A gyöngyöspatai általános iskolában a felperesek szerint szegregáltan oktatott gyerekek ügyében indított Kártérítési per tárgyalása a Gyöngyösi Járásbíróságon.A gyöngyöspatai általános iskolában a felperesek szerint szegregáltan oktatott gyerekek ügyében indított Kártérítési per tárgyalása a Gyöngyösi Járásbíróságon.A gyöngyöspatai általános iskolában a felperesek szerint szegregáltan oktatott gyerekek ügyében indított Kártérítési per tárgyalása a Gyöngyösi Járásbíróságon.A gyöngyöspatai általános iskolában a felperesek szerint szegregáltan oktatott gyerekek ügyében indított Kártérítési per tárgyalása a Gyöngyösi Járásbíróságon.A gyöngyöspatai általános iskolában a felperesek szerint szegregáltan oktatott gyerekek ügyében indított Kártérítési per tárgyalása a Gyöngyösi Járásbíróságon.A gyöngyöspatai általános iskolában a felperesek szerint szegregáltan oktatott gyerekek ügyében indított Kártérítési per tárgyalása a Gyöngyösi Járásbíróságon.A gyöngyöspatai általános iskolában a felperesek szerint szegregáltan oktatott gyerekek ügyében indított Kártérítési per tárgyalása a Gyöngyösi Járásbíróságon.

Kapcsolódó témák

Ország

Férfi röplabda vb-selejtező: vereséggel zártunk

A magyar férfi röplabda-válogatott 3:0-ra kikapott Románia csapatától a tallinni világbajnoki selejtezőtorna vasárnapi játéknapján, az ötödik, utolsó fordulóban. A legeredményesebb magyar játékos Pádár Krisztián volt 16 ponttal.

Magyar település

A Hősök kapujánál emlékeztek

Szeged - A Hősök napja alkalmából megemlékezést és koszorúzást tartottak Szegeden.

Közélet

Kaczynski: kvótaügyben az EU Bíróságánál kell megvédeni álláspontunkat

Lengyelországnak az Európai Unió Bírósága előtt kell megvédenie álláspontját, de politikai módszerekkel is védekeznie kell - jelentette ki Jaroslaw Kaczynski, a lengyel kormánypárt elnöke azokról a döntésekről, amelyeket a…

Nagyvilág

Csath: a zárónyilatkozat nem mutat irányt a kilábalásra

A szombaton zárult G7-csúcsértekezlet zárónyilatkozatában semmi olyan nincs, ami irányt szabna, hogy az Európai Unió miként lábalhat ki a gazdasági válságból - mondta Csath Magdolna, a Nemzeti Közszolgálati Egyetem…

Kapcsolódó lap.hu oldalak

 

Kategória ajánló