Bill Gates hírek

Ismert személy › Bill Gates

Ősi Apple-Microsoft vitára tett pontot Bill Gates

17.02.28 11:16

Régi kérdés, hogy az Apple másolta a Microsoftot, vagy a Microsoft az Apple-t, amikor megszületőben volt a grafikus felhasználói felület? Erre adott választ a Redditen Bill Gates.

Putyin lehet a világ leggazdagabb embere

17.02.24 11:01

Bill Gates hosszú évek óta a lista éllovasa, Putyin valós vagyonáról eddig azonban senki sem tudott semmi biztosat.

Fizessenek a robotok?

17.02.21 14:22

Még mindig tud meglepetéseket okozni Bill Gates, a Microsoft alapítója, aki ezúttal azt vetette fel, hogy a kormányok vessenek ki robotadót. Mert az automatizált üzemek tisztességtelen előnyhöz jutnak.

Újabb forradalmi ötlete van Bill Gatesnek

17.02.20 13:15

A robotok nem fizetnek személyi jövedelemadót és társasági adót sem, ezáltal pedig igazságtalan előnyökhöz jutnak az emberekkel szemben - véli Bill Gates, a Microsoft informatikai óriásvállalat társalapítója, aki azt javasolta, hogy a kormányok vessenek…

Adót vetne ki a robotokra Bill Gates

17.02.20 10:43

A milliárdos amerikai üzletember a különleges bevételt a rászorulók támogatására költené.

A(z) "Bill Gates" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó tartalmak

Google
Flickr
Bill Gates Net WorthBill Gates Named World's Richest Man on Forbes; Trump Slips 200 SpotsTop 100 Bill Gates Quotes To Help You Rewire Your Thinking In The Techy WorldBill Gates, WeChat kullanmaya başladıBill Gates, WeChat kullanmaya başladıEducation...Learning Can Transform our LivesMICROSOFT OFFICE BLOCK COLOGNE5. obszarów, w których Big Data rewolucjonizuje marketingBill Gates QuoteFamous Quote Bill Gates

Kapcsolódó témák

Márka

Tölthető le az új Windows 10, a Creators Update - elmondjuk hogyan

Bár a Microsoft hivatalosan még be sem jelentette, de aki nagyon akarja, már most le tudja tölteni a Windows 10 soron következő kiadását. Redmond ugyanis elérhetővé tette a Creators Update csomag ISO formátumú telepítőkészletét,…

Márka

Trump fogta az androidos mobilját, és lecserélte iPhone-ra

Donald Trump tavaly még bojkottra is felszólította az embereket az Apple ellen, de be kellett látnia: jobb, ha iPhone-t használ, az androidos mobil – az amerikai elnök esetében – veszélyes.

Márka

Idén is Bill Gates vezeti a leggazdagabbak Forbes-listáját

Idén is Bill Gates a világ leggazdagabb embere a Forbes listáján, jelenlegi vagyonát 86 milliárd dollárra becsüli az amerikai üzleti magazin.

Kapcsolódó lap.hu oldalak