Bill Gates hírek

Ismert személy › Bill Gates

Íme, a migráció legújabb kritikusa: Bill Gates

17.07.06 07:48

Sokak számára meglepő dolgokat mondott a Microsoft vezetője az Európát sújtó migrációs válságról egy interjúban.

Tudta? Hamarosan egy postás lehet a világ leggazdagabb embere

17.06.06 16:52

Bár jelenleg Bill Gates a világ leggazdagabb embere 90 milliárd dollárra becsült vagyonnal, ám az Amazon-alapító Jeff Bezos hamarosan átveheti a vezetést - írta a Bloomberg híre alapján a hvg.hu.

Bill Gates megtapsolta a magyar tehetséget

17.04.01 11:25

Ifjabb Szabó Gábor a díjugrató világkupa a második versenynapja után veri a sportág koronázott királyát, a németek négyszeres olimpiai bajnokát, Ludger Beerbaumot.

A technológiai szektor milliárdosai kilóra megvehetnék Magyarországot

17.03.30 15:49

A világ 500 leggazdagabb embere közül minden tizedik a technológiai szektorból szerezte a vagyonát. Bezos már majdnem olyan gazdag, mint Gates. Itt a Bloomberg legfrissebb listája.

84 milliárd dollár a csúcs: ők a világ leggazdagabb emberei

17.03.20 16:19

Idén is Bill Gates a világ leggazdagabb embere a Forbes listáján, jelenlegi vagyonát 86 milliárd dollárra becsüli az amerikai üzleti magazin.

Ősi Apple-Microsoft vitára tett pontot Bill Gates

17.02.28 11:16

Régi kérdés, hogy az Apple másolta a Microsoftot, vagy a Microsoft az Apple-t, amikor megszületőben volt a grafikus felhasználói felület? Erre adott választ a Redditen Bill Gates.

A(z) "Bill Gates" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó tartalmak

Google
Flickr
Bill Gates at NIHBill Gates, CEO Microsoftsteve ballmer,  chief executive officer , Microsoft, CEO, MSFT, Tech chiefs, Bill Gates, Apple, Los Angeles Clippers , Capital allocation15 previsões feitas por Bill Gates há quase 20 anos que se tornaram reaisMicrosoft Visitor CenterYour most unhappy customers are your greatest source of learning.تعیین هدفKirra Point HyperdriveConglomerateAmazon Ceo’su Jeff Bezos serveti ile Bill Gates’in tahtını sallayacak

Kapcsolódó témák

Márka

Jöhet a sok xboxos stratégia a Microsoftnál?

Gyakorlatilag képtelenség beérni PlayStation 4 termékcsalád eladásait, ami változtathat a terveken is.

Márka

Forradalmasíthatják a segélyhívásokat a jövő iPhone-jai

Izgalmas szabadalmat nyújtott be a napokban az Apple, amelyet remélhetőleg már a következő iPhone-modellekben alkalmazni fognak, hiszen az új módszerrel a gyártó konkrétan forradalmasítaná a segélyhívásokat. Ha…

Márka

NBA - Eladó a Houston Rockets

A tulajdonos Leslie Alexander hétfőn közölte, hogy megválik a klubtól, amelyet 85 millió dollárért vásárolt 1993-ban. A Forbes gazdasági magazin becslése szerint a Rockets jelenleg 1,65 milliárd dollárt ér. A jelenleg 74 éves Alexander…