Bill Gates hírek

Ismert személy › Bill Gates

Lovassport: somorjai díjugrató viadalon járt Bill Gates

17.09.02 14:38

Bill Gates az amerikai csapatban szereplő lányát kísérte el a Somorján rendezett nemzetközi díjugratóversenyre. A 90 milliárd dolláros vagyonával a világ leggazdagabb embere hétköznapi apukaként viselkedve a lányát figyelte, és olvasott.

Somorjai sportkomplexumban lazult Bill Gates

17.09.02 12:19

Szombaton reggel 9 óra előtt Bill Gates helikopterrel érkezett a csölösztői X-Bionic Sphere területére.

Bill Gates 4,6 milliárd dollárt adományozott egy alapítványnak

17.08.15 22:56

Bill Gates 4,6 milliárd dollárt adományozott jótékony célra, ez a legnagyobb egyszeri összeg, amelyet a Microsoft alapítója 2000 óta jótékonyságra fordított. A 64 millió darab Microsoft-részvény megajándékozottjának kiléte nem ismert, valószínű, hogy a világ…

Hatalmas összeget adományozott Bill Gates

17.08.15 12:14

4,6 milliárd dollárt. Ez a legnagyobb egyszeri összeg, amelyet a Microsoft alapítója 2000 óta jótékonyságra fordított.

Bemutatjuk a világ leggazdagabb embereit, akik mellett Bill Gates is szegénynek tűnik

17.08.12 14:33

Amikor gazdag emberekről beszélünk, bizonyára mindenkinek Bill Gates, Warren Buffett, vagy Jeff Bezos neve ugrik. De a történelem nagy alakjai mellett még hármójuk összesített vagyona is elbújhat. Bár nehéz becsülni, hiszen régen nem voltak...

A(z) "Bill Gates" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó tartalmak

Google
Flickr
Lil Bill GatesDigital votingHow wrong was Bill Gates?Bill Gates at NIHBill Gates, CEO MicrosoftBill Gates artık en zengin değil! (Güncelleme)Bill Gates artık en zengin değil!Time, Aug 1997 - Steve JobsFortune - Aug 1991 - Steve Jobs and Bill Gates on coverMacintosh Software Team Poster (1984)

Kapcsolódó témák

Márka

Napokon belül aktiválják azt az 6600 km hosszú kábelt, melyen 160 terabites sebességgel jön a Facebook

Elkészült az Észak-Amerikát és Európát összekötő vízalatti kábel, amelyen a Facebook, a Microsoft és a Telefónica szolgáltatásai ömlenek ezután át, másodpercenkénti 160 terabites sebességgel.

Márka

Mutatjuk, milyen autót hajt Sebestyén Balázs

A hazai Forbes által nemrégiben a legértékesebb hazai hírességként jegyzett rádiós és televíziós műsorvezető, Sebestyén Balázs immár közel egy éve letette a voksát a környezetbarát autózás mellett.

Márka

2 másodperc alatt összeomlik a Messenger sok iPhone-on, de van megoldás

Világszerte gondban vannak az iPhone-osok és iPadesek, miután sokaknál a program indulása után szinte azonnal összeomlik a Facebook Messenger alkalmazás új verziója. Van megoldás.

Gazdaság

Álmosan zárta a hetet Budapest

A Budapesti Értéktőzsde részvényindexe, a BUX 0,18 százalékos emelkedéssel, 38 178,63 ponton zárt pénteken. A részvénypiac forgalma 7,5 milliárd forint volt, a vezető részvények az OTP kivételével erősödtek az előző napi záráshoz képest.

 

Kategória ajánló