Berki Krisztián hírek

Ismert személy › Berki Krisztián

Ázsia miatt maradhat el Berki Krisztiánék esküvője

17.06.19 09:56

Hiába az óriási előkészületek, amik hónapok óta zajlanak. Hódi Pamela és Berki Krisztián lefújták az álomesküvőt. Berki Krisztián azt mondta, sok minden változott a lelkében.

Berki Krisztián és Hódi Pamela lefújta az esküvőt!

17.06.18 10:08

Berki Krisztián közösségi oldalán közölte követőivel, hogy lefújják a július 1-jére tervezett esküvőjüket – értesült a Blikk.

Hódi Pamela az esküvő lefújásáról: Nehéz és elgondolkodtató napjaim vannak

17.06.18 09:56

Ahogy azt már korábban a Blikk megpendítette, úgy tűnik, valóra vált: elmarad a régóta várt frigy. Két héttel a nagy nap előtt Berki Krisztián és Hódi Pamela lefújta az esküvőt.

Lefújják az esküvőt Berkiék? Lesz miről beszélgetniük, az biztos

17.06.14 10:16

Ázsiában visszatalált önmagához – állítja Berki Krisztián (36), ez pedig azt eredményezi, hogy menyasszonyával, Hódi Pamelával (28) egy nagy beszélgetésen át kell esniük, mielőtt tényleg összekötik az életüket.

A(z) "Berki Krisztián" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó tartalmak

Google

Kapcsolódó témák

Sport

Kihagyja a budapesti vizes vb-t az olimpiai ezüstérmes

Ittas vezetés miatt három hónapos eltiltást kapott a brit úszó.

Márka

Kiderült, mit szól hozzá Mónika, ha Maunikázzák

Mónika elárulta, tévéshowjának egykori vendégei a mai napig szeretettel gondolnak rá. Tudod, azt szokták mondani, hogy szerencséd, hogy nem öreganyádnak szólítottál. Hát szerencséd, hogy nem Maunikának…

Ország

A

Könyvbemutatóval zárja az évadot a Tompa Miklós Társulat. A Marosvásárhelyi Nemzeti Színház Kutatóközpontja három éves gyűjtőmunkájának eredményét mutatja be.

 

Kategória ajánló