Befektetési alap hírek

Gazdaság › Befektetési alap

Kilencmilliárdos tranzakció a budapesti ingatlanpiacon

17.03.21 09:28

A Diófa Alapkezelő - Magyar Posta Takarék Ingatlan Befektetési Alap 64 milliárd forint értékű - ingatlanportfóliójába került az eddig a Wing Zrt. tulajdonában álló Dél-pesti Üzleti Park. A 34 400 négyzetméteres IX. kerületi városi...

Tizenöt milliárdot vesztettek a népszerű magyar befektetések

17.03.20 18:04

A januári emelkedés után februárban ismét csökkent a hazai befektetési alapokban kezelt összvagyon, múlt hónapban összesen nettó 14 milliárd forintot vontak ki a befektetők, a legtöbbet a pénzpiaci alapokból. A legtöbb pénzt az év...

A gabona és az olaj hároméves csúcsra tolta a vételi pozíciókat

17.02.21 09:51

A befektetési alapok 2014 májusa óta nem látott szintű vételi pozíciós állományt építettek ki az árupiacon a pénteken kijött COT-riport által vizsgált, február 14-el záródó héten.

Nőtt a befektetési alapok vagyona januárban

17.02.16 23:22

A befektetési alapok vagyona 49 milliárd forinttal, 0,85 százalékkal emelkedett januárban – közölte a Befektetési Alapkezelők és Vagyonkezelők Magyarországi Szövetsége (Bamosz) csütörtökön az MTI-vel.

Trump repítheti a mennyekbe a részvénypiacokat idén

17.02.08 15:15

Elsősorban politikai és nem gazdasági kockázatokkal kell számolniuk a befektetőknek 2017-ben. Miután az USA-ban és Európában is kedvezőek a gazdasági körülmények a vállalatok számára, ezért azok a befektetések teljesíthetnek jól...

Az ingatlanalapok lettek a kedvencek

17.01.17 12:43

A befektetési alapok összvagyona 117 milliárd forinttal, 2,1 százalékkal emelkedett tavaly decemberben.

Kínai befektetési alap vette meg az Invitel Csoportot

17.01.13 15:18

Az új tulajdonosa a China-CEE Fund. Az ügylethez még meg kell szerezni a részvényesek és a versenyhatóságok hozzájárulását is.

Ömlik a pénz a startupperekhez

17.01.09 17:05

A Samsung NEXT 150 millió dolláros alapot hoz létre új startup vállalkozások támogatására.

A(z) "Befektetési alap" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó tartalmak

Google

Kapcsolódó témák

Gazdaság

Félrevezető tájékoztatás miatt bírságolt a GVH

A Gazdasági Versenyhivatal (GVH) visszavonta a Diófa Alapkezelő Zrt. Euro-Mall Kft. feletti irányításszerzését engedélyező határozatot, egyúttal 7 millió forint eljárási bírságot szabott ki, mert a Diófa Alapkezelő Zrt. félrevezető…

Gazdaság

Csökkent a befektetési alapok vagyona

A befektetési alapok összvagyona 2 milliárd forinttal, 0,04 százalékkal csökkent februárban - közölte a Befektetési Alapkezelők és Vagyonkezelők Magyarországi Szövetsége (Bamosz).

Gazdaság

Emelkedett a 12 hónapos diszkont kincstárjegy aukciós átlaghozama

Hozamemelkedéssel értékesített 12 hónapos diszkont kincstárjegyet (dkj) az Államadósság Kezelő Központ (ÁKK) csütörtöki aukcióján.

Gazdaság

Peking várja a külföldi befektetőket

Újabb ágazatokat nyit meg külföldi befektetők előtt Kína.

Kapcsolódó lap.hu oldalak

 

Kategória ajánló