Befektetési alap hírek

Gazdaság › Befektetési alap

Luxemburgi befektetési alap vette meg az Eiffel Palace-t

17.08.03 11:36

A Magyar Nemzeti Bank (MNB) nettó 53,8 millió euróért a luxemburgi székhelyű Corpus Sireo által kezelt Corpus Sireo Real Estate befektetési alapnak adta el nyilvános piaci tranzakció keretében az Eiffel Palace-t.

Erősít az ingatlanpiacon a Konzum

17.07.28 12:20

A Balatontouristhoz kerül a balatonalmádi Yacht Camping üzemeltetése. Továbbá újabb kemping- és hotelvásárlások jöhetnek a Konzum-csoportnál azt követően, hogy a Konzum Befektetési Alapkezelőhöz kerül a Diófa Ingatlanbefektetési Alap kezelése.

Új rendszer méri a befektetések ökológiai lábnyomát

17.07.27 07:38

Az éghajlatra gyakorolt hatásuk alapján minősíti a befektetési alapok portfolióit egy új rendszer, a Climetrics. 

Az Enterprise Investors kivonul a Novaturasból

17.06.30 14:30

Az Enterprise Investors (EI) által kezelt Polish Enterprise Fund VI magántőke-befektetési alap (PEF VI) szándéknyilatkozatot írt alá a Novaturasban, a Baltikum legnagyobb utazásszervező irodájában birtokolt teljes részesedésének…

Hazai kézben van az állampapírok legjava

17.06.26 12:12

A magyar állampapír-állomány 64 százaléka van már hazai kézben. A befektetési alapok kénytelenek folyamatosan eladni ezeket a papírokat, de a lakosság és az alapítványok lelkesen vásárolnak, a bankoknak pedig muszáj.

Egyre jobban teljesítenek az abszolút hozamú alapok

17.06.07 14:13

Komoly tőkebeáramlás és vagyonnövekedés tapasztalható idén a befektetési alapok piacán. A kedvező folyamatok azonban nem minden alaptípust érintettek egyformán.

Több befektetési lehetőséget vizsgál a Kazah-Magyar Mezőgazdasági Befektetési Alap

17.05.31 16:42

Három befektetési lehetőséget vizsgál a 40 millió dollár jegyzett tőkével létrehozott Kazah-Magyar Mezőgazdasági Befektetési Alap a kazah tejipar, húsipar és növénytermesztés területén - fejtette ki Puskás András, az Magyar Export-Import Bank…

A(z) "Befektetési alap" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó tartalmak

Google

Kapcsolódó témák

Gazdaság

A kartellügy miatt tiltólistára került a Volkswagen, a Daimler és a Porsche

Több befolyásos alapkezelő is intézkedett, hogy alapjaik ne tarthassák a gyártók papírjait.

Gazdaság

Enyhén csökkent a befektetési alapok vagyona júliusban

A befektetési alapok vagyona 20 milliárd forinttal, 0,3 százalékkal csökkent júliusban – közölte a Befektetési Alapkezelők és Vagyonkezelők Magyarországi Szövetsége (Bamosz) szerdán az MTI-vel. A hónap végén a Bamosz-tagok…

Gazdaság

Megéri lakásba fektetni Magyarországon

A legjobb hozam itt érhető el a környező országokkal összehasonlítva.

Gazdaság

Indiai olajipari vállalatot vásárolt a Rosznyeft

Az orosz Rosznyeft által vezetett befektetői konzorcium lezárta az indiai Essar Oil megvásárlását – jelentette be hétfőn a második legnagyobb indiai olajipari vállalat anyavállalata, az Essar Energy.

 

Kategória ajánló