Balog Zoltán hírek

Politikus › Balog Zoltán

Balog Zoltán elbeszélgetne ukrán minisztertársával

17.09.22 17:42

Személyes találkozót javasolt Balog Zoltán, az Emberi Erőforrások Minisztériuma vezetője Lilja Hrinevics ukrán oktatási és tudományos miniszternek.

A kínai-magyar kulturális együttműködésről tárgyalt Balog Zoltán Hangcsouban

17.09.22 17:24

Lo Su-kang kínai kulturális miniszterrel folytatott kétoldalú megbeszélést pénteken Kínában Balog Zoltán, az emberi erőforrások minisztere, aki részt vett a Kína - Közép- és Kelet-Európai Országok Kulturális Miniszteri Fórum ünnepélyes megnyitóján is…

Balog is hibás

17.09.22 10:26

Szabálytalanul működött öt éven keresztül a gyermekvédelmi rendszer, az Állami Számvevőszék szerint maga Balog Zoltán miniszter is mulasztott.

Nótafa

17.09.21 09:47

Nincs is szebb a fogantatás pillanatában is dúdoló magyar anyánál – mondta Balog Zoltán.

Balog: Fontos, hogy továbbtanuljanak a fiatalok

17.09.21 03:19

Tisztában kell lenniük a diákhitel nyújtotta lehetőségekkel a fiataloknak - mondta Balog Zoltán.

Mindennap megénekeltetné az iskolásokat a kormány

17.09.18 15:09

A mindennapos éneklés megszokása megkönnyítheti a gyermekek számára például az óvodából az általános iskolába való átlépést Balog Zoltán miniszter szerint. 

Balog Zoltán: minden magyar felelős minden magyarért

17.09.17 19:33

Ötszáz évvel ezelőtt a reformáció meggyökerezett ezen a vidéken is – mondta az emberi erőforrások minisztere a kassai református templomban vasárnap a Fiatal Reformátusok Szövetsége, a Szlovákiai Református Keresztyén Egyház hivatalos…

A(z) "Balog Zoltán" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó tartalmak

Flickr
(Balról jobbra) Balog Zoltán, Masát András, Edmund Stoiber, Erwin Teufel és Orbán Viktor megérkeznek az Andrássy Egyetem 15 éves jubileumi ünnepségére 2016. szeptember 15-én.Ünnepség a Főváros Állat- és Növénykert 150. születésnapja alkalmából.Ünnepség a Főváros Állat- és Növénykert 150. születésnapja alkalmából.Ünnepség a Főváros Állat- és Növénykert 150. születésnapja alkalmából.Ünnepség a Főváros Állat- és Növénykert 150. születésnapja alkalmából.Ünnepség a Főváros Állat- és Növénykert 150. születésnapja alkalmából.Ünnepség a Főváros Állat- és Növénykert 150. születésnapja alkalmából.Ünnepség a Főváros Állat- és Növénykert 150. születésnapja alkalmából.Ünnepség a Főváros Állat- és Növénykert 150. születésnapja alkalmából.Angela Merkel német kancellár látogatása a budapesti Andrássy Egyetemen.

Kapcsolódó témák

Közélet

Csoda, hogy mennének? Egyre elégedetlenebbek a fiatalok a hazai oktatási rendszerrel

A 19-29 éves dolgozó fiatalok 36 százaléka tervezi a külföldi munkavállalást. A férfiak fele, míg a nők mindössze 16 százaléka keresné kenyerét külföldön - derül ki a K&H fiatalok jóléti indexéből.

Közélet

A hallássérült emberek számíthatnak a kormányra

A fogyatékos emberek, köztük a hallássérültek számíthatnak a kormányra, hiszen ügyük a társadalom közös ügye - közölte az Emberi Erőforrások Minisztériuma (Emmi) vasárnap, a hallássérültek világnapján az MTI-vel.

Közélet

Nincs fűtés, csak plusz takaró a Szent János Kórházban

Fáznak a Szent János Kórházban Budapesten, mert elromlott a fűtés – számolt be az RTL Klub híradója.

Politikus

Botka üzent a Fidesznek: Megvan a kormány gyenge pontja, itt támad az ellenzék

A Demokratikus Koalíció, az Együtt, a LMP – Lehet Más a Politika, a Liberálisok, az MSZP, a Modern Magyarország Mozgalom, a Momentum Mozgalom és a Párbeszéd Magyarországért képviselője aláírta a Közös Ország Mozgalom által…

 

Kategória ajánló