Android hírek

Infotech › Android

Erős lesz az új Google Pixel

Tegnap 09:31

Állítólag három Pixel készüléke is lesz idén a Google-nek, és mindbe Snapdragon 835-ös lapka kerül.

Rendszerfrissítésnek álcázzák az androidos kártevőket

17.04.21 11:07

Az androidos telefongyártók hanyag frissítési politikáját kezdték el kihasználni azok a kiberbűnözők, akik a Google Play Áruházban publikálták a rendszerfrissítésnek álcázott kémprogramjukat. Az app 2014 óta elérhető az Android hivatalos áruházában.Mivel a…

Tesztprogram árulkodik a titokzatos szupermobilról

17.04.19 11:04

Andy Rubin neve a techvilágban kicsit jártasak számára biztosan ismerősen cseng. Az Android egyik alapítójaként is ismert vezető most önálló utakon halad, mégpedig a tervek szerint hamarosan saját mobiltelefonnal rukkol elő. Ez a bizonyos készülék…

Megmutatjuk, hogyan lehet mobil csengőhang bármilyen zenéből

17.04.19 08:31

Ingyenes alkalmazásokkal lehet az Androidon gyakorlatilag tetszőleges formátumú zeneszámot csengőhanggá alakítani.

Alaposan megújult a Google Earth

17.04.18 14:31

Tudáskártyákkal és utazó funkcióval egészült ki a weben és Androidon is elérhető új Google Earth.

Naponta kilencezer új vírus Androidra

17.04.18 05:37

Első alkalommal történt meg, hogy a világon többen interneteztek androidos telefonokról, mint windowsos számítógépekről. A kártékony kódokat készítő bűnözők ezért belehúztak: naponta kilencezer új vírust készítenek.

Ha androidos készüléke van, figyeljen!

17.04.15 08:49

Robbanásszerűen terjednek az Android elleni kártevők, ezért fokozottan kell védeni az ilyen operációs rendszerrel működő készülékeket - közölte a G Data vírusvédelmi cég.

Az Android lett az új Windows

17.04.13 15:07

Webes statisztikák szerint a világon immár többen interneteztek androidos telefonokról, mint windowsos számítógépekről. A kártékony kódokat készítő bűnözők ezért belehúztak: naponta kilencezer új vírust készítenek.

Okostelefonnal informálódhatunk a hüllőkről

17.04.13 11:13

Ingyenesen letölthető okostelefonos kétéltű- és hüllőhatározó alkalmazást készített a Magyar Madártani és Természetvédelmi Egyesület (MME) és a Farkaskölykök Ifjúsági Egyesület.

A(z) "Android" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó tartalmak

Google

Kapcsolódó témák

Infotech

Telefont lopott a sörözőből – videóval

Egy férfi április 13-án délután fél 3 körül bement egy kispesti, Üllői úti sörözőbe, ahol egy pohár szódát kért, majd amikor a sértett felügyelet nélkül hagyta mobiltelefonját ellopta a pultról – tájékoztatott a BRFK.Az elkövető 40-45 év…

Márka

A függőlegesen felszálló elektromos autó lehet a jövő közlekedési eszköze (videóval)

A német Lilium vállalat legyőzte a Google-t és az Ubert, sikeresen tesztelt egy VTOL repülőt, ami akár városi taxiként is használható lenne.

Infotech

Bill Gates 14 éves korukig nem vett okostelefont gyermekeinek

Bill Gates kapcsán sokan úgy hihetik, hogy a világ leggazdagabb emberének és a Windows operációs rendszer megálmodójának otthona tele van high-tech kütyükkel, családjában pedig minden gyerek már a születésétől a Windows XP…

Márka

Még az év vége előtt elkészül a Samsung második 10 nm-es node-ja

A 10 nm-es LPP az aktuálisan elérhető LPE verzió továbbfejlesztése lesz, amin rögtön készülni fog legalább egy lapka is.

Kapcsolódó lap.hu oldalak

 

Kategória ajánló