Állatkert hírek

Kultúra és szórakozás › Állatkert

Állatkertek éjszakája: itt lesznek programok

Ma 08:10

Idén hatodik alkalommal rendezik meg az Állatkertek éjszakáját, ezúttal immár tizenkét magyarországi helyszínen, augusztus 25-én.

Nem egy, hanem két medve végzett a 18 éves állatkerti gondozóval

17.08.18 14:53

A medvék a kerítés alatt ástak utat maguknak, és úgy közelítették meg, majd marcangolták szét az üres karámot takarító 18 éves férfit.

Már az állatkertek lakóira vadásznak az éhező venezuelaiak

17.08.17 17:42

Ellopták egy venezuelai állatkert állatait, vélhetően azért, hogy megegyék őket. Venezuálában krónikus élelmiszerhiány van a kialakult politikai helyzet miatt.

Újabb szinten a venezuelai válság: állatkerti állatokat esznek az éhező venezuelaiak

17.08.17 07:48

A venezuelai hatóságok nyomozást indítottak, miután tolvajok állatokat loptak a nyugati fekvésű Zulia állam állatkertjéből, hogy megegyék őket - közölte szerdán a dél-amerikai állam rendőrségének egyik tisztségviselője.

Azért lophattak állatokat az állatkertből, hogy megegyék őket

17.08.17 04:31

A venezuelai hatóságok nyomozást indítottak, miután tolvajok állatokat loptak a nyugati fekvésű Zulia állam állatkertjéből, hogy megegyék őket – közölte szerdán a dél-amerikai állam rendőrségének egyik tisztségviselője.

Nagyon ritka fehér bölény költözött a nyíregyházi állatkertbe!

17.08.14 15:49

Az Európa-szerte híres Nyíregyházi Állatparkban több mint ötezer állattal ismerkedhetnek meg a látogatók. A világ élőlényeit külön kifutókban mutatják be az érdeklődőknek. A 300 ezer négyzetméteres területen nagyon sok különleges állat…

A(z) "Állatkert" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó tartalmak

Google
Flickr
SeagullLarge tree nymphCommon crowRed lacewingGreat yellow mormonRed lacewingBlue clipperTiger longwingHanuman langurAsiatic lion

Kapcsolódó témák

Magyar település

Pécsett a Szent Korona másolata

Szeptember közepéig látható Pécsett a Csontváry Múzeumban a Szent Korona a jogar és az országalma másolata.

Megye

Körbálák égnek Kislődön

A tűzoltók három vízsugárral oltják a lángokat. Mintegy száz körbála ég Kislődön, a Görgey Artúr utca melletti területen. A tűz kukoricatáblát és további kétszáz szalmabálát is veszélyeztet. Az ajkai hivatásos tűzoltók három vízsugárral…

Magyar település

Fotók: Gálaműsorral zárult a Nyírség Nemzetközi Néptáncfesztivál

Nyíregyháza - A 8. Nyírség Nemzetközi Néptáncfesztivál záró gálaműsora volt látható vasárnap a Váci Mihály Kulturális Központban.

Megye

Fotók: Gálaműsorral zárult a Nyírség Nemzetközi Néptáncfesztivál

Nyíregyháza - A 8. Nyírség Nemzetközi Néptáncfesztivál záró gálaműsora volt látható vasárnap a Váci Mihály Kulturális Központban.

 

Kategória ajánló