Alföldi Róbert hírek

Ismert személy › Alföldi Róbert

Alföldi Róbert Fassbinder klasszikusát állítja színpadra az Átriumban

17.09.14 12:48

A darab egy idősödő takarítónő és egy bevándorló szerelmén keresztül az emberi kiszolgáltatottság történetét meséli el szívszorító egyszerűséggel.

Musical az elfogadásról

17.09.10 10:06

Teltház előtt mutatták be délután a Hegedűs a háztetőn című musicalt az Arénában. A darabot Alföldi Róbert rendezte. Tevjét, a tejesembert Stohl András alakítja, de játszik Csákányi Eszter, Tóth Gabi és Hevér Gábor is. Az előadás a nyitottságról és az…

Alföldi Róbert Tolsztojt rendez Budaörsön

17.09.09 09:54

Alföldi Róbert mellett Csizmadia Tibor, Frigyesi András igazgató és Berzsenyi Bellaagh Ádám művészeti vezető is fog dolgozni a budaörsi színművészekkel.

Hét új bemutató a Centrál Színház idei évadában

17.09.06 17:21

Közte Ibsen Kísértetek című drámája Alföldi Róbert rendezésében, a Hajmeresztő című krimikomédia és Molnár Ferenc Delilája Balsai Mónikával és Stohl Andrással. 

Alföldi Róbert: Előadásaim nem politizálnak, csak reflektálnak

17.09.06 16:11

Az István a király és a Passió rendezése után most a Hegedűs a háztetőn rendezi Alföldi, aki legújabb darabjában az állami propagandagépezet építette virtuális valósággal is szembeszáll.

Tejesemberként a háztetőn- interjú Stohl András új szombathelyi szerepéről

17.09.02 10:18

A népszerű színművész, Stohl András Tevjét, a tejesembert alakítja a Hegedűs a háztetőn című nagyszabású musicalben, amelyet Alföldi Róbert rendezésében szeptember 16-án Szombathelyen is láthatnak a nézők.

A(z) "Alföldi Róbert" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó tartalmak

Google

Kapcsolódó témák

Kultúra és szórakozás

Átadták a Tolnay Klári-díjat

Idén Béres Ilona, Bencze Ilona és Dunai Tamás színművészek vehetik át a Tolnay Klári Művészeti-díjat szeptember 30-án Mohorán, a Tolnay Klári Emlékházban. A díjat a magyar színház- és filmművészet szolgálatában végzett…

Kultúra és szórakozás

“A Bánk bán a legjobb magyar darab” – Vidnyánszky Attila rendezése a Nemzeti Színházban

Katona József Bánk bán című művét mutatja be a Nemzeti Színház a magyar dráma napján, szeptember 21-én, csütörtökön. Vidnyánszky Attila a darabot ezúttal kamaraszínházi produkcióként rendezte meg, az előadás a Gobbi Hilda…

Kultúra és szórakozás

Alföldi Róbert: “Olyan közeg kellene, ahol a teljesítmény számít”

Az István, a király, majd a Passió után most a Hegedűs a háztetőn című musicalt rendezi. Alföldi Róbertet a HVG kérdezte.   A HVG cikkéből: Arra a kérdésre, hogy önszántából, netán menekülésként váltott a prózáról a zenés darabokra,…

Ismert személy

Tóth Gabi megmutatta hogyan nézett ki 13 éve, amikor megismerte az ország

Ti emlékeztek még az első szereplésére? Gyakorlatilag rá sem lehet ismerni.

 

Kategória ajánló