Afganisztán hírek

Ország › Afganisztán

Trump az afganisztáni erősítés mellett döntött

17.08.22 14:33

Otthon csak inkább, külföldön viszont – így a NATO-ban, Kabulban és Londonban – szinte kizárólag üdvözölték Donald Trump amerikai elnök magyar idő szerint tegnapra virradóra meghirdetett Afganisztán-stratégiáját, amelynek értelmében az Egyesült…

Támadásról és kivonulásról is beszélt Afganisztán kapcsán Trump

17.08.22 07:47

Az amerikai elnök belefáradt a győzelem nélküli háborúskodásba, az Egyesült Államok már nem nemzetet épít, hanem a terroristákkal küzd.

Közel 200 tanú lesz a halálkamionperben

17.08.22 07:45

A nyári ítélkezési szünet után a tanúmeghallgatások jegyzőkönyveinek ismertetésével és felolvasásával folytatódott a 71 migráns halálát okozó nemzetközi embercsempész bűnszervezet vádlottjainak tárgyalása a Kecskeméti Törvényszéken.

Donald Trumpot dicsérik a republikánusok

17.08.22 07:22

Republikánus politikusok Donald Trump amerikai elnök hétfőn este felvázolt afganisztáni és dél-ázsiai stratégiáját dicsérték, melyet Trump egyik legnagyobb republikánus bírálója, John McCain is üdvözölt.

Tálibok: az amerikai katonák temetője lesz Afganisztán

17.08.22 05:46

Afganisztán az Egyesült Államok "újabb temetőjévé" válhat, ha nem vonja ki hamarosan katonáit az országból - reagáltak az afganisztáni tálibok Donald Trump amerikai elnök szavaira.

Csapaterősítést jelenthet be Afganisztánban Trump

17.08.21 05:34

Nagy bejelentést tesz ma Donald Trump az afgán fronttal kapcsolatban. Obama csapatot csökkentett, ő növelheti a létszámot.

Nemsokára kiderül, milyen katonai hadműveletekbe kezdhet az USA

17.08.19 09:46

Hosszas megbeszélést folytatott Donald Trump amerikai elnök közeli munkatársaival Washington új afganisztáni stratégiájáról pénteken, de döntés egyelőre nem született.

Brutális: Tömegsírokra bukkantak Afganisztánban

17.08.16 18:25

Ötvenöt holttestre bukkantak négy tömegsírban az afgán hatóságok szerdán a tálib felkelőktől két napja visszafoglalt Mirza Olong síita faluban. - közölte Zabihullah Amámi, a tartományi kormányzó szóvivője.

A(z) "Afganisztán" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó tartalmak

Google

Kapcsolódó témák

Ország

Oxfordban fog tanulni a Nobel-békedíjas Malala Juszafzai

Az Oxfordi Egyetemen folytatja tanulmányait Malala Juszafzai. A Nobel-békedíjas pakisztáni jogvédő és aktivista csütörtökön tudta meg, hogy felvették a patinás intézménybe, ahol politikatudományt, filozófiát és közgazdaságtant hallgat…

Közélet

Migránsok halála – Bolgár szakértő: nem dolgozott titkosszolgálatnak az ötödrendű vádlott

Nem dolgozott a titkosszolgálatnak az ötödrendű vádlott – állította egy bolgár nyomozó és egy szakértő is a 71 illegális bevándorló halála miatt zajló büntetőperben szerdán felolvasott tanúvallomásában a Kecskeméti…

Közélet

Migránsok halála – Bolgár szakértő: nem dolgozott titkosszolgálatnak az ötödrendű vádlott

Nem dolgozott a titkosszolgálatnak az ötödrendű vádlott – állította egy bolgár nyomozó és egy szakértő is a 71 illegális bevándorló halála miatt zajló büntetőperben szerdán felolvasott tanúvallomásában a Kecskeméti…

Közélet

Mezőgazdasági gépek alkatrészeit lopta el

Egy hajdúböszörményi mezőgazdasági telep alkalmazottja tett a rendőrségre bejelentést arról, hogy a munkagépek kardántengelyeit ismeretlenek ellopták. A nyomozók a beszerzett információk alapján azonosították a bűncselekmény…

 

Kategória ajánló