Áfa hírek

Gazdaság › Áfa

Rákaptak a cégek a megbízhatóságra

17.08.21 09:35

A második negyedéves rangsoroláskor a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) az 538 ezer magyarországi cég közül 208 ezernek adta meg a megbízható státuszt, e vállalkozások kaphatják kézhez az általános 75 napnál 30 nappal korábban a…

Hamarabb visszakapják az áfát, kisebb bírságot fizetnek

17.08.19 09:09

A második negyedéves rangsoroláskor a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) az 538 ezer magyarországi cég közül 208 ezernek adta meg a megbízható státuszt, e vállalkozások kaphatják kézhez az általános 75 napnál 30 nappal korábban a…

NAV: a cégek negyven százaléka számít megbízhatónak

17.08.19 09:09

A második negyedéves rangsoroláskor a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) az 538 ezer magyarországi cég közül 208 ezernek adta meg a megbízható státuszt.

Változhat az adózás rendje 2018-tól

17.08.17 16:08

További áfa, jövedelemadó és járulékcsökkentésről dönthetnek ősszel az Országgyűlésben, valamint változhat az adózás rendje 2018-tól – értesült a Figyelő. A lap szerint ha elfogadják a kormány, azaz konkrétan a Nemzetgazdasági Minisztérium…

Állandó díjat kell fizetni a román doménnevek után

17.08.17 14:18

Jövő márciustól évi hat euró plusz áfa "karbantartási díjat" is kell majd fizetni minden .ro végződésű internetes tartománynévre.

Fidesz: A Jobbiknál merült fel a korrupció

17.08.09 16:33

A Fidesz szerint tiltott pártfinanszírozás és áfacsalás a Jobbiknál merült fel, amely "egy milliárdos bábjává vált".

Sok mindent titkolhat még a gyerekeket meglopó Czeglédy

17.08.06 13:28

Kormánypárti politikusok szerint meg kéne nézni, hogy a hárommilliárd forintos áfacsalással vádolt Czeglédy Csaba milyen közérdekű adatokat kért ki az MSZP és a DK nevében.

Nógrádi: haderőfejlesztésre szorul Európa

17.07.24 09:16

A haderőfejlesztés is szóba került Orbán Viktor tusványosi beszédében. A biztonságpolitikai szakértő szerint egyértelmű, hogy komplett stratégiáról beszélhetünk.

Októberre térhet magához a baromfiágazat

17.07.18 07:45

A madárinfluenza miatt közel 10 százalékkal csökkent a hazai állomány. A Baromfi Termék Tanács elnöke szerint októberre állhat vissza eredeti szintjére a termelés.

A(z) "Áfa" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó tartalmak

Google

Kapcsolódó témák

Gazdaság

Adózatlan dohánytermék árusítása: 5 millió forintnál kezdődik a bírság

Aki adózatlan dohányterméket engedély nélkül árusít, legalább 5 millió forint pénzbírságot kaphat – hívja fel a figyelmet a NAV, amely az év első hónapjában csak cigarettát több mint egymilliárd forint értékben foglalt le.

Életmód

Kiderült, hol a legdrágább és hol a legolcsóbb a hús az EU-ban

Az Európai Unióban Dániában a legmagasabb a hús ára - derül ki az Európai Unió statisztikai hivatala, az Eurostat szerdán közölt, 2016-ra vonatkozó adataiból.

Gazdaság

A bérnövekedéseknek köszönhető a kiskereskedelmi forgalom növekedése

A bérnövekedésnek köszönhető a kiskereskedelmi forgalom növekedése, a bővülés pedig várhatóan a következő hónapokban is fennmaradhat – mondta Marczinkó Zoltán István, a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM) vállalati…

Közélet

Hujber Ferencnek füvezésért 322 ezer forintot kellene fizetnie, de nem hajlandó rá

Marihuána fogyasztásért ítélte el a bíróság a színészt, aki Facebook posztjában kijelentette, nem fizeti be a bírságot.

 

Kategória ajánló