Adókedvezmény hírek

Gazdaság › Adókedvezmény

Kik kapnak ingyen tankönyvet, iskolakezdési támogatást és beiskolázási segélyt?

17.08.15 15:14

Kik kaphatnak ingyenes tankönyveket? Kiknek jár iskoláztatási támogatás és beiskolázási anyagi segítség? Utánajártunk, milyen támogatásokat lehet igénybe venni a tanév kezdete előtt.

Az LMP szerint Orbán nem mondott igazat

17.08.13 13:45

A kormánnyal stratégiai megállapodást kötő vállalatok 2012 óta 80 milliárdnyi adókedvezményt kaptak.

Iskolakezdés 25 ezerből

17.08.11 11:32

5-15 ezer forint új iskolatáskára, 10-20 ezer forint felszerelésre, és ha nincs ingyen a tankönyv, nagyjából plusz 10 ezer forint kiadással számolhat egy átlagos magyar család egy gyermek esetén a tanévkezdéskor.

Csökkenthető az egyetmisták lakhatási költsége

17.08.08 15:45

Az önsegélyező pénztáras megoldással a havi bérleti díj akár 5-20 százalékkal mérsékelhető, attól függően, melyik városban vagy kerületben található az albérlet.

Kis cég kis beruházására is járhat energiahatékonysági adókedvezmény

17.08.07 10:24

A nem kifejezetten energiahatékonysági célokat szolgáló beruházások is részesülhetnek adókedvezményben, ha egyébként energiahatékonyság-növekedéssel járnak.

Több módon segítik a kisgyermekesek foglalkoztatását

17.08.01 22:19

Juttatásokkal, adókedvezményekkel és uniós támogatásból finanszírozott programokkal is segíti a kormány a kisgyermeket nevelők munkába állását, a rugalmas foglalkoztatást, a munka és a magánélet összehangolását – áll Lepsényi…

Könnyebben találhatnak munkát a kisgyermekes szülők

17.08.01 22:01

Juttatásokkal, adókedvezményekkel és uniós támogatásból finanszírozott programokkal is segíti a kormány a kisgyermeket nevelők munkába állását.

Adókedvezményt kaphatnak az energiahatékonysági beruházások

17.07.31 13:21

Maximum 15 millió euróig terjedő adókedvezményt kaphatnak a nem kifejezetten energiahatékonysági célokat szolgáló beruházások is, ha valóban energiahatékonyság-növekedéssel járnak.

Ezt még Vajna is megirigyelné

17.07.24 13:59

A brit kormány mintegy 600 millió font (204,6 milliárd forint) adókedvezményben részesítette olyan filmkasszasikereket, mint a Star Wars, a T2 Trainspotting vagy A korona című Golden Globe-díjas tévésorozat.

A(z) "Adókedvezmény" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó tartalmak

Google

Kapcsolódó témák

Gazdaság

Korábban mehetnek nyugdíjba a többgyerekes anyukák

Az új nyugdíjtörvény tervezete szerint hat évvel korábban mehetnek nyugdíjba a legkevesebb háromgyerekes nők. A jogszabályt várhatóan még idén elfogadja a parlament.

Gazdaság

A bérnövekedéseknek köszönhető a kiskereskedelmi forgalom növekedése

A bérnövekedésnek köszönhető a kiskereskedelmi forgalom növekedése, a bővülés pedig várhatóan a következő hónapokban is fennmaradhat – mondta Marczinkó Zoltán István, a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM) vállalati…

Gazdaság

Adózatlan dohánytermék árusítása: 5 millió forintnál kezdődik a bírság

Aki adózatlan dohányterméket engedély nélkül árusít, legalább 5 millió forint pénzbírságot kaphat – hívja fel a figyelmet a NAV, amely az év első hónapjában csak cigarettát több mint egymilliárd forint értékben foglalt le.

Politikus

LMP: megelőzhető lett volna a tojásszennyezés Magyarországon

Az LMP országgyűlési képviselője szerint ha az Országgyűlés kormánypárti többsége hozzájárult volna az ellenzéki tömörülés tavaszi kezdeményezéséhez, akkor elejét lehetett volna a szennyezett tojások magyarországi…

 

Kategória ajánló