Vezető autó-motor hírek

Agresszív találkozó egy felbőszült suzukissal

Vezess
-
19:43

Íme egy új példa a tökéletesen értelmetlen országúti csörtékre, ezúttal itthonról.

A BMW a legnagyobb üzemébe fektet több száz millió dollárt

Kitekintő
-
19:21 BMW

A tervek szerint 2018 és 2021 között megvalósuló fejlesztés ezer új munkahelyet is teremt majd a spartanburgi gyárban, amely a világon a legnagyobb üzeme a vállalatnak, és az X-osztály modelljeit gyártja az amerikai és a globális piac…

Finomabb lett

Vezess
-
19:03 Nissan

Napokon belül megkezdődik a ráncfelvarrott Nissan Qashqai európai forgalmazása. A modell megjelenésében, minőségérzetében, vezetési élményében és intelligens mobilitási technológiáiban újult meg.

Ennyire élvezte anya a 450 lóerős Subarut

Player
-
16:57

Hát, nem nagyon. Ott az az áldott jó fiú, elvitte anyukát kocsizni egy kicsit a WRX-szel, aki erre csak kiabál. Néha nehéz kiigazodni a szülőkön.

1,2 millió kilométert tett a Porsche 911 Turbóba

Vezess
-
16:55 Kanada 911

Bill MacEachern egy 911 Turbo tulajdonosa, mely 41 éve szeli a kanadai utakat, az évek során pedig közel 1,2 millió kilométer szaladt az órájába.

Az Ipar 4.0 kutatására kapott ösztöndíjat a Pannon Egyetem oktatója

autopro
-
15:34

A nemzetközileg kimagasló teljesítményű fiatal kutatók hazahívása és itthon tartása érdekében indított Lendület program egyik támogatottja lett dr. Abonyi János.

A Takata bukása: egy csődvédelem háttere

Csődvédelmet kért Japánban és az Egyesült Államokban a Takata. A japán autóalkatrész-beszállító vezetése azután döntött a lépésről, hogy a cég több mint 9 milliárd dolláros (közel 2500 milliárd forint) veszteséget szenvedett el hibás…

Mostantól még jobban várjuk a Volkswagen kisautóját

Nem aprózta el az új, hatodik generációs Polo bemutatóját a Volkswagen, hiszen rögtön kiállította a 200 lóerős GTI-t is. De ez nem jelenti azt, hogy ne lehetne még tovább lépni, ahogyan X-Tomi legutóbbi munkája is mutatja.

Világelső az EU a gépjármű-exportban

Az Európai Unió a világ legnagyobb gépjármű-exportőre, az Egyesült Államok pedig a világ első számú gépjármű-importőre - derül ki az Európai Unió statisztikai hivatala, az Eurostat szerdán közölt, 2016-ra vonatkozó adataiból.

Toplista