Vezető autó-motor hírek

Mit tud az új Suzuki Swift? Teszt!

Vezess 15:00

Jó vezetni, alig eszik, igényes és komfortos belül, szép kívül. Ez most a legjobb Suzuki – pontosabban ez lehet, ha az ára is van olyan jó, mint a kocsi maga. De vajon van-e?

Eladó egy zsír új 27 éves BMW

Vezess 13:56

Egészen hihetetlen, ahogy időről-időre előbukkannak olyan autók, amik évtizedeket töltöttek egy garázsban, miután megvásárolták őket.

Új gumikat kaptak a koraszülöttmentők

Hét mentőautóra szerelték fel azokat a nyári gumikat, amelyeket az Abroncs Kereskedőház adományozott a Magyar Koraszülött és Újszülött Mentő Alapítvány számára.

A Ford bemutatta a világ első elektromos rendőrautóját

A Ford vezető szerepre kíván törni az elektromos hajtású autók globális piacán, és a cél érdekében az autógyártó-óriás a következő öt évben nem kevesebb, mint 13 új elektromos és hibrid autót fog kíván bemutatni. A 13 modellből az egyik…

Hivatalos: több mint 400 lóerős lesz az új Mercedes-AMG 45

Autó Pult 08:24

Tobias Moers, a Mercedes-AMG vezetője megerősítette, hogy a világ egyik legnagyobb literteljesítményű sorozatgyártású erőforrása még erősebb lesz. A kétliteres turbómotor új kiadása a kompakt modellek új generációjában több…

Figyeljünk oda a permetezők kiszolgálására!

Agroinform 08:22

Napjaink nagy teljesítményű szántóföldi növényvédő gépeinek folyamatos, rövid állásidővel végzett kiszolgálása nagyban függ a kiválasztott vízszállító eszközök kapacitásától.

Két napig bárki tesztelheti a legújabb, több száz milliós agrárgépeket

Soha nem látott nagyságú szántóföldi bemutatóval: több száz kiállított géppel, közel 40 hektáron készül az I. NAK Szántóföldi Napok és AgrárgépShow – Mezőfalva.

A Citroën is csalhatott

NRGreport 13:48

A PSA-Citroen is érintett lehet a kibocsátási botrányban – értesült a Der Spiegel. A német napilap szerint a párizsi államügyészség a fogyasztók megtévesztésének alapos gyanújával adta át ez ügyben a vizsgálati iratokat a bíróságnak.

Toplista