Vezető autó-motor hírek

Azonosíthatatlanul ronda guruló tárgy

Vezess
-
15:00

Szeretnénk azt hinni, hogy ez vicc, vagy elharapódzott művészeti tumor, de nagy az esélye, hogy ezt az építő komolyan gondolta…

Alakul a dugó az M7-esen

HVG
-
14:35 Polgárdi

Polgárdinál volt baleset, az érintett pályaszakaszt lezárták a forgalom elől.

Csodás kincsre leltek az erdőben ásó oroszok

Vezess
-
14:24

Az orosz erdők végtelen sok kincset rejtenek, régi korok emlékei, háborús veterán gépek, felszerelések lapulnak a föld alatt.

Autós kirakó emberi testekből

Vezess
-
14:10

A festéssel együtt tizennyolc óráig tartott a képek elkészítése, de az eredményt látva, megérte a végtelenbe nyúló pingálás.

Senkinek sem kell a pink Espada?

Kevés autónak áll jól a halvány pink árnyalat, a hajóméretű Cadillac De Ville persze közéjük tartozik. Lamborghinire nem jellemző, pedig oltári dögös így az Espada.

VW kisbuszból is van, ami olyan ritka, mint egy Bugatti

HVG
-
13:26

Például egy ilyen, hamvaiból feltámasztott 1951-es T1 Transporter.

Alakváltó – Volvo XC60 D5 AWD (2017) teszt

Autó Pult
-
12:05

Az eddig csak a kisebbik Volvo SUV bélyeget magán viselő XC60-as felnőtt, pontosabban új generációba lépett. A modellváltáshoz a legjobb helyről merítettek ihletet a tervezők: első ránézésre egy XC90-et kapunk, kisebb karosszériával,…

Elég-e a csúcs Tesla 1000 lóerő ellen?

Sorra alázza a Tesla csúcsváltozata a szupersportkocsikat, nem igazán talál legyőzőre. Ezúttal egy 1000 lóerős Toyota Supra ellen tették próbára, lássuk sikerült-e megtörni a győzelemsorozatot.

Újdonságok premierjére figyeltünk a héten

Agroinform
-
09:00

Az elmúlt héten gépészet rovatunkban két nagyszabású rendezvényről, nemzetközi gépújdonságokról is beszámoltunk, de a silószállítás technikai lehetőségeit is áttekintettük.

A világ legjobb autós útjai egy BMW 440i Coupé volánja mögött: Erdélyben jártunk

Autó Pult
-
14:21

Sokan bizonyára nem gondolnák, hogy Budapesttől 5 órányi autózásra, avagy távolságban kifejezve alig 500 km-re találjuk a világ legélvezetesebb autós útvonalait. Nem, nem a nyugati, hanem a dél-keleti irányra gondolok: Ausztria…

Felfüggesztik a hétvégi kamionstopot a kánikula miatt

Szombaton és vasárnap korlátozás nélkül közlekedhetnek a kamionok.

Kartellgyanúba került öt nagy német autógyártó

Kitekintő
-
13:51

A WV szerint a cégek a kilencvenes évek óta több mint 60 munkacsoportban, 200-nál is több munkatárs részvételével egyeztettek titokban technológiai és beszállítói ügyekről, és a gyártási költségekről.

Kiakadt a Volkswagen vezére - lejáratják a dízelmotort?

Kampány indult a dízel ellen a Volkswagen vezérigazgatója szerint.

A Continental is beszáll az önvezető autóbizniszbe

A német autóipari alkatrész és berendezés beszállító konszern, a Continental önvezető robottaxi technológia kifejlesztésén dolgozik.

A biztonság nem luxus - autónk is álljon készen a nyaralásra

Minden második magyar család évente egyszer, minden harmadik pedig évente két alkalommal is gépkocsival indul vakációzni, 10-ből 8 esetben belföldre.

Toplista